CFB követő 2025
4 feliratkozó
26 napja
“Jók” ezek a bowl-ok, amikor az egyik csapat a háta közepére nem kívánja…
26 napja
Mai kvartett levezetés gyanánt, az első meccs élőben az ARENA4-en:19:00 Rice vs Texas State [Amon G. Carter Stadium, Fort Worth]
22:30 Navy vs Cincinnati [Simmons Bank Liberty Stadium, Memphis]
02:00 Arizona vs SMU [Snapdragon Stadium, San Diego]

02:00 Wake Forest vs Mississippi State [Bank of America Stadium, Charlotte]

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
Te jó ég, mi éjszaka volt ez. Baromi jó az Indiana, de bármi lehet ezek után.
26 napja
Ebben a rájátszás fordulóban 4/4, ami a továbjutott szimpatikus csapatokat illeti. Innentől a maradék 3 meccs az önfeledt szórakozásról szól, bármelyik csapat nyer, már emlékezetes playoff lesz számomra.Nekem is erről szólt alapból a rájátszás. Igazából nem szurkolok senkinek, csak annak tudtam igazán örülni, hogy a bama be lett darálva.
xrace77
A Hurricanes győzelme okozna talán a legnagyobb örömöt, de bárki nyer, nem érdekel - csak szórakoztassanak.
26 napja
Ebben a rájátszás fordulóban 4/4, ami a továbjutott szimpatikus csapatokat illeti. Innentől a maradék 3 meccs az önfeledt szórakozásról szól, bármelyik csapat nyer, már emlékezetes playoff lesz számomra.
26 napja
Szerintem a Cotton Bowl is remek meccs volt, kissé túl magasan van a léc, ha már ez se tetszik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
Ú gec mi meccsek voltak ezek.Bama szopatás mindig top, Ole Miss meg csak Kiffinnel nem tudta verni a Georgiat.
Amúgy mindkét negyeddöntős körben 4/1 volt a jó meccsek aránya, tavaly az ASU-Texas volt agyabeteg.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
26 napja
Basszus mit hagytam ki...valamikor a 2. negyedben bealudtam, még akkor 6-0 volt az állás. Most az összefoglaló alatt is katarzis érzésem volt 😊
27 napja
Remélem nem állnak meg ötvenig, bár persze ez a nagyobb dolgokon nem változtatAz Ole Miss köszöni szèpen 😀🤪 amúgy a legpikánsabb nyilván az Oregon Miami lenne Cristobal miatt
Kapja be az sec meg mindenki, aki a szekerüket tolja ( | szerintem a Georgia lesz amúgy a bajnok | )
r.baggio
Szerkesztette: dande2
27 napja
lol mi volt ez a végén 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
na ez jó meccs végre 😀

Don't blink!
27 napja
az mekkora missed tackle

Don't blink!
27 napja
Lacy furcsán lefogyott a Packerses időszaka óta.Ole Miss kickert meg ha van még eligibility-je, Kiffin azonnal dobja meg pár millióval hogy átmenjen az LSUba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
27 napja
na ez nem #collegekickers

Don't blink!
27 napja
eléggé szenvednek a Bulldogs meccsen is a csapatok...
27 napja
Indiana <3
27 napja
Ja és az első playoff ez, amikor az Alabama/Ohio State kettős közül egyik sincs az elődöntőben

---
27 napja
Btw az OL Pat Coogan lett a Rose Bowl MVP 😊

---
27 napja
This was Alabama’s worst loss since 1998 (Arkansas, 42-6) and their worst bowl loss EVER. Alabama has 67 blue-chip recruits on their roster. Indiana has 7.
Amit Cignetti művelt az Indianánál, az példa nélküli az NCAA-ben.

---
27 napja
Nincs baj a naplementével, kivéve mikor Dallasban van, és oda világít a pályára. Ostoba megoldás lvl végtelen
27 napja
A szentimentális naplementés felvételek hozzátartoznak a Rose Bowlhoz.Végére még a nap is kisütött. Tökéletes befejezés.És mivel most 1 órával hamarabb kezdték, mint szokták, nem is sötétben fejezik be.
xrace77
Kampman
Nekem hiányzik.
27 napja
Végére még a nap is kisütött. Tökéletes befejezés.És mivel most 1 órával hamarabb kezdték, mint szokták, nem is sötétben fejezik be.
xrace77
27 napja
Végére még a nap is kisütött. Tökéletes befejezés.
27 napja
az milyen NIL deal hogy a tesó is játszhat? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz