CFB követő 2025
4 feliratkozó
27 napja
mindezt úgy, hogy a Panthers-szel fog játszani az SB-n, csak hogy mindenki azt kapja, amire szezon előtt számítani lehetettidén furcsa az NFL rájátszás és furcsa az egyetemi rájátszás is. Még a végén a Jaguars SB-t fogshagi0206játszaninyerni.
Toto21
27 napja
mátyásföldi repülőtér xd ez sokkal jobb klip ahhozbemelegítés wildcard eredménykövetőreMáig előttem van a High Rollers videóklipje, a sosem befutó amcsi rapperkölyökkel, a kölcsönmercikkel és a kölcsönkurvákkal.
youtu.be/zUVmsDschoQ?si=ehNpbt-yM-M1XNiD
fake.id
Kampman
youtu.be/MS242lhokJk?si=WWM3yORWCLEk8SHm
27 napja
idén furcsa az NFL rájátszás és furcsa az egyetemi rájátszás is. Még a végén a Jaguars SB-t fogjátszaninyerni.
Toto21
27 napja
bejutott a Jaguars, első kiemelésért megy a Patriots meg a Broncos. Ne mond nekem, hogy nem furcsa az egész!idén furcsa az NFL rájátszáste a jövőbe látsz?
Toto21
Löfli
27 napja
És ezt megnézték 2,1 MILLIÓAN?!bemelegítés wildcard eredménykövetőreMáig előttem van a High Rollers videóklipje, a sosem befutó amcsi rapperkölyökkel, a kölcsönmercikkel és a kölcsönkurvákkal.
fake.id
Kampman
27 napja
idén furcsa az NFL rájátszás és furcsa az egyetemi rájátszás is. Még a végén a Jaguars SB-t fog játszani.Na az lesz az igazi (Brenton) Stranger Things.
Toto21
27 napja
idén furcsa az NFL rájátszáste a jövőbe látsz?
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
idén furcsa az NFL rájátszás és furcsa az egyetemi rájátszás is. Még a végén a Jaguars SB-t fog játszani.
27 napja
bemelegítés wildcard eredménykövetőreMáig előttem van a High Rollers videóklipje, a sosem befutó amcsi rapperkölyökkel, a kölcsönmercikkel és a kölcsönkurvákkal.
fake.id
27 napja
ebben a sportban szokott lenni szoros meccs?Előfordul néha.
Löfli
27 napja
ebben a sportban szokott lenni szoros meccs?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
Az amifocis Goofy részt IMÁDOM!!! Pörgettyű Smith Forever!!!rájöttem, iktriad szurkolói énjének rajzfilm karakter megfelelője goofy és taz keresztezése xdVégre nyer egy bye week-es csapat!Te rosszat akarsz nekik, ugye?
iktriad
Kampman
fake.id
27 napja
Remélem nem tetted meg a Bamat baggio. 😕 Indiana dominálja őketNem végül szerencsére, bár még mindig nehéz elhinni ezt az Indianát
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 napja
rájöttem, iktriad szurkolói énjének rajzfilm karakter megfelelője goofy és taz keresztezése xdVégre nyer egy bye week-es csapat!Te rosszat akarsz nekik, ugye?
iktriad
Kampman
27 napja
tuti hogy ezért írta beVégre nyer egy bye week-es csapat!Te rosszat akarsz nekik, ugye?
iktriad
Kampman
27 napja
Dehogyis. És hát szoktam én bármit is eljinxelni? 😊Végre nyer egy bye week-es csapat!Te rosszat akarsz nekik, ugye?
iktriad
Kampman
27 napja
Remélem nem tetted meg a Bamat baggio. 😕 Indiana dominálja őket
27 napja
megvan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
27 napja
Végre nyer egy bye week-es csapat!
27 napja
úgy dominálja eddig a meccset az Indiana, hogy ebből td kéne. ha magához tér a bama az a 13 pont előny elég kevéske lesz egy majdhogynem hibátlan félidőből
27 napja
Hoosiers jól halad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz