CFB követő 2025
5 feliratkozó
1 hónapja
De a Duke nemVannak izgalmak az ACC-ben rendesenA sporik mindkét meccsen OT-re fogadtak 😊
r.baggio
Azért ez a clemsoni dpi vakmeleg
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
Vandy azért kikozmetikáztaKét vereséggel azért távolról sem bukó a PO, hárommal már tuti az lenne, de szerintem ha hozzák a szezont, nem reménytelen. Tenesse a legkomolyabb hátralévő ellenfelük...
Így a PO bukó, de magasabban lehetnek a rangsorban.
zacknorb

1 hónapja
Vandy azért kikozmetikáztaNem bukó még, két vereséggel elméletileg meglehet a playoff
Így a PO bukó, de magasabban lehetnek a rangsorban.
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Vannak izgalmak az ACC-ben rendesenA sporik mindkét meccsen OT-re fogadtak 😊
r.baggio
Azért ez a clemsoni dpi vakmeleg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Vandy azért kikozmetikáztaÍgy a PO bukó, de magasabban lehetnek a rangsorban.
Poloska vagyok.
1 hónapja
ember...
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 hónapja
nem hiszem el, ez már második 4. kísérlet ami sikerül a vanderbilt-nek. kritikus pont.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
1 hónapja
Vannak izgalmak az ACC-ben rendesen

---
1 hónapja
ihja, még nem tudtam feldolgozni, ohgy az ámokfutásnak vége. 😀remélem nem a bizos győzelem jegyében vesszük fél vállról közel 4 perccel a vége előtt... -_-közben rájöttem, hogy frissítheted a "fórum címedet" 😀
Ventura
Löfli
1 hónapja
Ismétlés alapján egyértelmű, hogy nem volt bent

---
1 hónapja
SMU-nak nem adták meg a csücskös fg kísérletét, big team bias!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ez biztos missed SMU kick? 🤯Game of inches
Poloska vagyok.
1 hónapja
remélem nem a bizos győzelem jegyében vesszük fél vállról közel 4 perccel a vége előtt... -_-közben rájöttem, hogy frissítheted a "fórum címedet" 😀
Ventura

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
remélem nem a bizos győzelem jegyében vesszük fél vállról közel 4 perccel a vége előtt... -_-
1 hónapja
Szép 4th down stop a North Texastól, legalább nekik lehet örülniRemélem még egy off-season és transfer portal elég lesz Rich Rodrigueznek hogy a hegymaszokat újra tényezőve tegye a Big12-ben.
A WVU még mindig vezet a Houston ellen, szoros a két ACC derbi is
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Szép 4th down stop a North Texastól, legalább nekik lehet örülniA WVU még mindig vezet a Houston ellen, szoros a két ACC derbi is

---
1 hónapja
Fantasztikus ez a bár, 4 óriástévén megy négy meccs (Texas, Navy, Ohio State, Illinois) és jönnek-mennek a fanok.Ott mindjárt kezdődik a KState -TTU 😀meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing
Bár gondolom nem abban a Manhattanben vagy 😀
JustoVillar
Volt itt már Buckeyes társaság, két michigani arc és a páromon is Lady Longhorns kitűző van 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Akkor köszönjük a rèszvètelt, nem is lenne ezzel gond ha ez lenne az első veresègünk.....de hát ez van....
1 hónapja
Ott mindjárt kezdődik a KState -TTU 😀meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing
Bár gondolom nem abban a Manhattanben vagy 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Clark Leatól viszont terített betli az egész meccs, nem volt képes felnőni a feladathozmeggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing

---
1 hónapja
egy austin-i trip még nekem is terveim között szerepel.meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing
1 hónapja
meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Csere QBval sem gatya az ASUNekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.Leavitt kiesett egész idényre, szerintem az ASU-t már kár követni idén
Laptopon OSU-PSU.
zacknorb
Egy jó middle 8-tel mondjuk a Vandy még visszajöhet
r.baggio
Poloska vagyok.