CFB követő 2025
4 feliratkozó
27 napja
Azért is ìrtam h szimpatikus, nem hiszem h jobb lenne.Na erre a meccsre befizetek.Engem egyáltalán nem győzött meg még. Voltak jó meccsei, de összességében még szerintem nem elég érett játékos. Mendoza ebből a szempontból sokkal jobb.
Láttam pár Bama meccset idén, Simpson elég szimpatikus volt.
steelwolf
shagi0206
27 napja
elviszik Bain-t, megtartják Crosby-t és Kyler Murray-vel futnak neki a szezonnak. Vagy 3. körben elviszik Beck-et QB-nak 😀De ha a Raiders elherdálja a sztár edge játékosát és húznak 1-et az 1/1-en, akkor adtak a szarnak egy pofont?Mendoza nem lesz 1/1nálam Bain az 1/1 tehetségben. Az a srác igazi game changer-nek tűnik
FloresR
Toto21
shagi0206
Szerkesztette: Toto21
27 napja
De ha a Raiders elherdálja a sztár edge játékosát és húznak 1-et az 1/1-en, akkor adtak a szarnak egy pofont?Mendoza nem lesz 1/1nálam Bain az 1/1 tehetségben. Az a srác igazi game changer-nek tűnik
FloresR
Toto21
27 napja
FloresR
350
Miért tapsolással inditják el a snapet?
27 napja
Mendoza nem lesz 1/1nálam Bain az 1/1 tehetségben. Az a srác igazi game changer-nek tűnik
FloresR
27 napja
Mendoza nem lesz 1/1igazából egyik qb sem érne annyit, de pozíciós érték ugye
FloresR
27 napja
FloresR
350
Mendoza nem lesz 1/1
27 napja
már jobb ez a meccs, mint az előző voltFőleg ha sokszor akarják mutatni a cheerleadereket, azt nem bánnám 😊
Toto21
27 napja
már jobb ez a meccs, mint az előző volt
27 napja
nem tudhatjuk, de biztos van olyan 😊(vagy nem utálja a Hoosierst)Lehet utáni egy ilyen szép Cindarella sztorit?
shagi0206
iktriad
27 napja
(vagy nem utálja a Hoosierst)Lehet utáni egy ilyen szép Cindarella sztorit?
shagi0206
27 napja
Na erre a meccsre befizetek.Engem egyáltalán nem győzött meg még. Voltak jó meccsei, de összességében még szerintem nem elég érett játékos. Mendoza ebből a szempontból sokkal jobb.
Láttam pár Bama meccset idén, Simpson elég szimpatikus volt.
steelwolf
27 napja
Cignetti - de messzire jutott az Elon padjáról.
27 napja
Most jön az általam leginkább várt bowl meccs. Remélem, hogy a Hoosiers odateszi magát.Kb mindenki, aki nem Bama fan (vagy nem utálja a Hoosierst)
xrace77
27 napja
Egyébként miért nem játszhatnak a kiemeltek "hazai" pályán? Miért kell össze-vissza menni?Mert a bowlok kilobbizták ezt maguknak
Valószínűleg az esélyesebb csapatok is jobban teljesítenének.
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 napja
Na erre a meccsre befizetek.Láttam pár Bama meccset idén, Simpson elég szimpatikus volt.
27 napja
+ pont, hogy Kovács István a szaki, őt bírom.
27 napja
Egyébként miért nem játszhatnak a kiemeltek "hazai" pályán? Miért kell össze-vissza menni? Valószínűleg az esélyesebb csapatok is jobban teljesítenének.
27 napja
Most jön az általam leginkább várt bowl meccs. Remélem, hogy a Hoosiers odateszi magát.Ebből a gyönyörűséges stadionból
xrace77
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
27 napja
Most jön az általam leginkább várt bowl meccs. Remélem, hogy a Hoosiers odateszi magát.
27 napja
Jó ez a terített betli a Texas Techtől abszolút nem volt benne a kalapban, ha négy csapatos a rájátszás akkor az elődöntőben szívnak ekkorát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 napja
Nagyon jó reklámot csinálnak ezek az utóbbi évekbeli playoff meccsek a 2 csapatos rájátszás visszahozatalához.Bővítsenek 24-re, mint az FCS-ben és töröljék el a buli bowl meccseket! Egyből nem lenne opt out-os. És idén lett volna Notre Dame is így.
Kampman
27 napja
Merem remélni, hogy jobb meccsek következnek ennél, Indiana és Ole Miss győzelmekkel.én is így érzem a hátralévő meccseket. Valamint a Hurricanes lesz a bajnok majd. 😊
shagi0206
27 napja
Merem remélni, hogy jobb meccsek következnek ennél, Indiana és Ole Miss győzelmekkel.
27 napja
Nagyon jó reklámot csinálnak ezek az utóbbi évekbeli playoff meccsek a 2 csapatos rájátszás visszahozatalához.Én a 4-et favorizálnám. Kell keresni 3 csapatot az Alabamához, és lesz egy fasza záró 3 meccse az NCAA-nek.
Kampman
Valahogy az egyetemi focihoz nem igazán passzol ez a PO formátum, annyira rapszódikusak a csapatok, és egy-két játékos egy rossz napot kifogva hónapok markáns teljesítményét nulláza le - most például szó szerint.