NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
CFB követő 2025
5 feliratkozó
1 hónapja
Ez hihetetlen......just Sayin 😄
1 hónapja
Akkor ez ennyi volt Gruk sajna benyelte ezt a sacket pedig megdobhatta volna...sebaj talán jövőre 😏
1 hónapja
meggyőző longhorns drive.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 hónapja
Mondjuk így viszont nehèz lesz 😏
1 hónapja
Mèg esetleg egy kèt TO ès akkor talán lehet nèmi esèlyünk.
1 hónapja
Iszonyat impresszív volt ez a Buckeyes driveA következő is 😛 amúgy majdnem megfogtuk azt is csak Sayin kígyóvá lett. Eddig meccsben vagyunk, már ez csoda 😄
zacknorb
1 hónapja
ja, szerintem a netemmel van valami, a fórum se tölt be rendesende a TD is jött a vanderbilt-nek. 😀bekapcsoltam, egyből elszállt 😀na most tudtam csak elkezdeni. meglepődtem a 17-0-án. : - )A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttam
Ventura
epicmartial.xyz/watch.php?slug=vanderbilt-commodores-vs-texas-longhorns-7227
r.baggio
Löfli
Ventura

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Második félidő elején egy ugyanilyet és máris meccs lesz.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
de a TD is jött a vanderbilt-nek. 😀bekapcsoltam, egyből elszállt 😀na most tudtam csak elkezdeni. meglepődtem a 17-0-án. : - )A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttam
Ventura
r.baggio
Löfli
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
1 hónapja
A hiba nálad lehet, mert nekem még megybekapcsoltam, egyből elszállt 😀na most tudtam csak elkezdeni. meglepődtem a 17-0-án. : - )A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttam
Ventura
r.baggio
Löfli
Vandy TD! És ők kezdik a második félidőt ugye
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
bekapcsoltam, egyből elszállt 😀na most tudtam csak elkezdeni. meglepődtem a 17-0-án. : - )A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttam
Ventura
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Hmm, visszajött a ClemsonA Houston is pont ugyanúgy
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Érdekes time management, 21 pontos előnyben talán még érteném is

---
1 hónapja
Védelmet kellene osszerantani mert eddig s Texas azt csinál amit akar.Nekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.Leavitt kiesett egész idényre, szerintem az ASU-t már kár követni idén
Laptopon OSU-PSU.
zacknorb
Egy jó middle 8-tel mondjuk a Vandy még visszajöhet
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Védelmet kellene osszerantani mert eddig s Texas azt csinál amit akar.Nekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.Leavitt kiesett egész idényre, szerintem az ASU-t már kár követni idén
Laptopon OSU-PSU.
zacknorb
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Iszonyat impresszív volt ez a Buckeyes drive
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.Leavitt kiesett egész idényre, szerintem az ASU-t már kár követni idén
Laptopon OSU-PSU.
zacknorb

---
1 hónapja
Ebből a függőségből nincs szabadulás 😊Nekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.
Csak kár, hogy a Vandy ennyi volt, az agresszív blitzeikkel épp a screen mániás Sark kezére játszottak...
r.baggio
Laptopon OSU-PSU.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ebből a függőségből nincs szabadulás 😊
Csak kár, hogy a Vandy ennyi volt, az agresszív blitzeikkel épp a screen mániás Sark kezére játszottak...

---
1 hónapja
A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttama longhorns teljes mértékben kiszámíthattlan csapat. a florida gatyára vert, hogy azután az oklahomát semmisitsük meg. most meg a vanderbilt-et sikerült jelnleg minimalizálni - igaz ezt tartani is kell. szorosabb küzdelmet várok a második félidőben.
r.baggio