CFB követő 2025
5 feliratkozó
6 napja
Ott mindjárt kezdődik a KState -TTU 😀meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing
Bár gondolom nem abban a Manhattanben vagy 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
6 napja
Clark Leatól viszont terített betli az egész meccs, nem volt képes felnőni a feladathozmeggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
egy austin-i trip még nekem is terveim között szerepel.meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Dzsokijuing
6 napja
meggyőző longhorns drive.Egy manhattani ír pubban látni, hogy nyerőben a csapat, megfizethetetlen 😊
Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
Csere QBval sem gatya az ASUNekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.Leavitt kiesett egész idényre, szerintem az ASU-t már kár követni idén
Laptopon OSU-PSU.
zacknorb
Egy jó middle 8-tel mondjuk a Vandy még visszajöhet
r.baggio
Poloska vagyok.
6 napja
Ez hihetetlen......just Sayin 😄
6 napja
Akkor ez ennyi volt Gruk sajna benyelte ezt a sacket pedig megdobhatta volna...sebaj talán jövőre 😏
6 napja
meggyőző longhorns drive.
6 napja
Mondjuk így viszont nehèz lesz 😏
6 napja
Mèg esetleg egy kèt TO ès akkor talán lehet nèmi esèlyünk.
6 napja
Iszonyat impresszív volt ez a Buckeyes driveA következő is 😛 amúgy majdnem megfogtuk azt is csak Sayin kígyóvá lett. Eddig meccsben vagyunk, már ez csoda 😄
zacknorb
6 napja
ja, szerintem a netemmel van valami, a fórum se tölt be rendesende a TD is jött a vanderbilt-nek. 😀bekapcsoltam, egyből elszállt 😀na most tudtam csak elkezdeni. meglepődtem a 17-0-án. : - )A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttam
Ventura
epicmartial.xyz/watch.php?slug=vanderbilt-commodores-vs-texas-longhorns-7227
r.baggio
Löfli
Ventura

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
Második félidő elején egy ugyanilyet és máris meccs lesz.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
6 napja
de a TD is jött a vanderbilt-nek. 😀bekapcsoltam, egyből elszállt 😀na most tudtam csak elkezdeni. meglepődtem a 17-0-án. : - )A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttam
Ventura
r.baggio
Löfli
6 napja
A hiba nálad lehet, mert nekem még megybekapcsoltam, egyből elszállt 😀na most tudtam csak elkezdeni. meglepődtem a 17-0-án. : - )A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttam
Ventura
r.baggio
Löfli
Vandy TD! És ők kezdik a második félidőt ugye
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
bekapcsoltam, egyből elszállt 😀na most tudtam csak elkezdeni. meglepődtem a 17-0-án. : - )A legjobb minőségű stream, amit ebben a szezonban láttam
Ventura
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
Hmm, visszajött a ClemsonA Houston is pont ugyanúgy
zacknorb

---
6 napja
Érdekes time management, 21 pontos előnyben talán még érteném is

---
6 napja
Védelmet kellene osszerantani mert eddig s Texas azt csinál amit akar.Nekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.Leavitt kiesett egész idényre, szerintem az ASU-t már kár követni idén
Laptopon OSU-PSU.
zacknorb
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
6 napja
Védelmet kellene osszerantani mert eddig s Texas azt csinál amit akar.Nekem még a 'Tico megy a TVn, de lassan megy át ASU-ISUra.Leavitt kiesett egész idényre, szerintem az ASU-t már kár követni idén
Laptopon OSU-PSU.
zacknorb
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats