Cruyffista

Denver Broncos Ole Miss Rebels

Cruyffista
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
3 326


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Szerintem McLaughlin azért nem írható fel ebbe a sorba, oké Lindsay sem tudott blokkolni, de labdával a kezében pro bowler lett. Most már ligaszinten alig jött az utobbi idoben UDFA RB aki akár csak egy jó csere szintet megüt. Mindeközben a kontenderek majdnem mindegyike költött komoly pickeket vagy fizut RB-re. Persze mi ezt Russ miatt nem tehetjük meg, de egy komplexebb valakit most érdemes lenne halászni hátsó pickért.

Szerkesztette: Cruyffista
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Szerintem a futás egy kicsit összetettebb dolog mint csak simán azon múljon hogy konkrétan ki a futó. Ott a fal támogatásával illetve a z offense playcalljával kellene kezdeni.
Amit én eddig láttam,az az hogy nagyon sokszor brusztoljuk be a futást a fal közepére,viszonylag keveset indulunk a két szél felé.Nem tudom mennyire a falemberekre egyénileg specializált dolog ez így,de szerintem talán ezen kellene először változtatni.
Foresz
Hát ha McLaughlin pályán van fix futás vagy quick pass a játék, mert -1 blokkolóval a pályán nyilván könnyű dolga van az ellenfél DC-jének. Nem véletlen hogy ilyen kevés big play van a neve mellett, miközben egy elég fürge játékos.

Williams meg szimplán kevésnek tűnik fizikailag a sérülése után.

Én azért megnézném ezt egy rendes futóval..
2 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Van egy liga élmezőnyébe tartozó D, ST, és coaching staff, valamint a támadófal néha elkezd kinézni valahogy, így fogunk nyerni pár meccset. A Tampa és a Jets szvsz erősebb csapatok mint a Seattle és Steelers, előbbi legalábbis sokkal, szóval jó dolog hogy sikerült 0-2 után mentálisan nem elolvadni.

Ugyanakkor Nix és és a futók teljesítménye elég mélyen van, most Nix-szel nyilván nem lehet mit csinálni, ez az ő szezonja, ezen nem lehet és nem is kell változtatni, ha kukába megy egy elit D szezon akkor kukába megy, előfordult már

Ugyanakkor az elmúlt 2 W után muszáj lenne hozni egy RB1-et. Nem azt mondom hogy PO huntban vagyunk, de meg kell adni a lehetőségét. Ha levegőben nem megy, próbáljuk meg földön. Nyomjuk orrvérzésig a fizikai fodballt Tysom Hillesen. A meccsenkénti 17-20 pont úgy talán stabilizálható lenne.

Nem tudom ki elérhető, mondjuk Jamaal Williams a Saintsben alig kap snapet, egy 3. napos picket bőven megér.
9 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Ha Nix megtanul közepesen passzolni zsebből és play actionökből képes lesz megdobni a mélységet akkor lesz franchise QB-nk. Lábon elég extra, de ahhoz hogy ez állandó performansz legyen, fosni kell tőle a levegőben is az ellenfélnek. Az még egy hosszabb út lesz

Eddig inkább egy Tysom Hill hasonlat ülne, mint Brees
23 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Valószínűleg az lesz a kulcs, meg tudják-e tanítani a szezon második felére zsebből irányítani. Ahhoz, hogy kihasználjuk a fizikai adottságait és adott esetben és power runner QB legyen, először az kell hogy a védelmek fossanak a passzjátéktól. Amíg nem tudjuk átmenteni az egyetemi pontosságát, addig szenvedés lesz.
23 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Azt nehéz lenne kettéválasztani hogy mitől volt mondjuk szar statisztikája Nix-nek tegnap.
Foresz
Nem tudom a statisztikai oldalak hany passzt irtak intet érőnek, de szemre volt vagy 5-6 legalább.
23 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Nix teljesítményében amit ki lehet emelni ami bíztató volt az az, hogy ahogy megkapja a snapet már pozícióban van gyors passzhoz, nagy dobáshoz, vagy lábon meginduláshoz. Ebben valóban hasonlít Josh Allenre, de az megintcsak Allen nyers tehetségének érthetetlen lenézése ha azt mondja valaki, hogy fejlesztéssel egyenesen következhet majd egy big play gyáros QB. Nix tegnap pont abban (is) volt gyenge ami miatt kritizálták egyetemen (nem néz 15-20 yardon túl), Allen pedig már Wyomingban is brutál karral rendelkezett, csak lenézték a szakik mert magas és fehér és úgy kompenzálnak hogy valami isteni csoda hogy belőle fr QB lett.

A Seahawks D magasztalását kicsit túlzásnak tartom, a top D-vel egyáltalán nem értek egyet, de még a top10-et is vitathatónak tartom első ránézésre. Jövőhéten speciel TJ Watt érkezik szembe, aki szvsz a liga legjobb játékosa Mahomes után... Az háromszor akkora falat lesz, Kuzinszt tegnap egyszemélyben csinálta ki, márpedig Wilson revans miatt még fel is lesznek szukásodva.
24 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Személyes szubjektív véleményem szerint Nix első meccséhez képest elég jól adta elő,nyilván ez még semmit nem jelent,de vétek lenne ha továbbra nem adnánk neki meg a kellő bizalmat.
A futás ellen katasztrófa volt a védelem,és azért látni hogy igen csak közepes szintű játékosok szaladgálnak a posztjaink nagy részén,úgy támadásban mint védekezésben,ezért sem szabad nagy elvárásokat támasztani ennek az évnek.
Becsülendő hogy a végéig meccsben voltunk,noha igazán a harmadik negyedet leszámítva a Seattle is elég gyenge teljesítményt nyújtott.
Foresz
Az a baj, hogy a futás elleni védelmünk nulla volt tavaly is. Szóval ez már örökre így marad?
Assurbanapli
A védőfal alapvetően passzsiettetésre van felhúzva, ami nem is feltétlen baj a mai nfl-ben azon kívül hogy a Chargers és Raiders futásorientált O-t futtat és velük van 4 meccs egy szezonban. Ami inkább probléma az a két egydimenziós tackle box score gyáros ILB, ráadásul Barton már arra is kevés hogy ebben jó legyen ami egy kvázi kamustat.

Én kibasznám Jocót, de tény ami tény, ez egy olyan szisztéma ami megköveteli a legalább Jewell szinten eszes ILB duót. Ebből pedig egy darabot nem hoztak rosterre, nemhogy kettőt. Ami O oldalon zajlik az nagyobb problema. A támadófalban 4 ember van gigacontracton. QB poszton brutál dm és most az 1/12. Velük kell foglalkozni, aztán majd ha jók lesznek lehet beszélni minden másról.
24 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Tampa meccset néztem másik képernyőn és Mayfield úgy játszott mint a liga 5 legjobb irányítója közül egy. Ezt azért fáj látni, tekintve hogy 3 offseasonban is elérhető volt.
Cruyffista
Jah, Allen-t is milyen szar nézni, mikor draftolhattuk volna.

Szerintem ezeknek utólag túl sok értelme nincs. Mi a garancia, h nálunk is így nézne ki? Nem sok.
rob3r7o
Hát az hogy már 2 éve a Ramsben is jó volt, aztán tavaly is. Mondjuk én nem hittem el neki, de akiknek ez a munkájuk elhihették volna. Na mindegy
24 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Tampa meccset néztem másik képernyőn és Mayfield úgy játszott mint a liga 5 legjobb irányítója közül egy. Ezt azért fáj látni, tekintve hogy 3 offseasonban is elérhető volt.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
A 2018-as draft után gyakorlatilag a következő szezon végéig tényként kezelték, hogy Nick Bosa lesz az 1/1 (volt egy kis megingás november körül, hogy esetleg Justin Herbert lesz). A tavalyi után már nem volt akkora az egyetértés, de a szezon kezdetéig Tua, Chase Young és Jeudy váltogatták egymást a mockokban, Murray-hez hasonlóan pedig Burrow is maximum hátsó körös pickként került szóba.

Ennek fényében lenne most valakinek olyan 1/1 tippje a 2021-es draftra, ami nem Trevor Lawrence?
Cruyffista
Brock Purdy, Iowa State
Shawn84
Végre megtaláltam, napok óta keresem 🤦
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Unpopular opinion. Ez nektek egy nagyon jó csere. Adams kurvajó játékos, de most már nem először derült ki, hogy PO szinten kevés ez így. Ha kitömitek annyival mint a Raiders nem sok minden változott volna. Így most itt a sansz egy 3-4 fős fasza elkapósort összerakni, ahol Lazard nem WR3, hanem WR5.

Piacon Sanders, Beasley, Landry, Fuller, Julio, Watkins közül lehet WR2-WR3-at válogatni, aztán a két elsővel is húzni akár. Erős az idei class.
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Ezeket az posztokat szeretem, amik jól fel vannak építve és előre mozdítják a beszélgetést!
Toca
Semmi ilyesmi célom nem volt, szimplán mocskolni jöttem.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
A személyes sértettségeket nem ismerem, de itthon a Spíler és az M4 esetében is lehet olyan példát mondani, amikor azért raktak ki kommentátort vagy ex-focista szakértőt, mert a fidesszel ellentétes véleményen volt valamiben. A sportjogok pedig politikai alapon kerülnek leosztásra, így nehéz nem belekeverni.

Ha egy csatorna elkezd a hazai gennyes propagandahálózat részeseként funkcionálni, fontosabb kiállni értékek mellett, mint bármilyen sporteseményre hüledezni.
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
Bowlok után nálam ez a QB sorrend, teljesen szubjektív.

1. Matt Corral
2. Bailey Zeppe
3. Malik Willis
4. Carson Strong
5. Kenny Pickett
6. Sam Howell
7. Desmond Ridder

Ahogy olvasom, most Pickettet, Corralt és Riddert várják első körbe, Willis kérdőjeles. Ridder azért még ilyen mezőnnyel is durva lenne. I mean most lehet, és valoszínűleg jobb QB, mint 3-4 név a listán, de nulla plafonja van szerintem, a mostani szintje meg game manager max. Ő inkább egy stabil, megbízható csere lesz az NFL-ben. Bár többen lehet még azok se. Howell hatalmas zsákbamacska. Annyira rossz volt valamire való védelmek ellen a fal előtte, hogy valószínűleg sokkal jobb annál, mint aminek most tűnik. De a nyári 1/1 favoritsága jogosan szűnt meg. Willis szintén, lehet az új Rosen, meg egy azonnali top10 qb is. Nála pláne nehezen látni a köztes állapotot, viszont a plafon magasabban van. Strong ha nem dobna annyi miss-t hosszú labdákra akár QB1 is lehetne, de szintet lépve sokszor fogják leszedni ezeket, pláne hogy nem is a legerősebb ellenfelek ellen tolta. Zeppe most még nagyon radar alatt van, de muszáj voltam miatta belenyúlni ebbe a kőbe vésett top6-ba miatta, nekem ennyivel jobbnak tűnik, mint a többség. Pickettnek én nem hiszem el. Ez a bizonytalan mozgás és lábmunka a zsebben, és a rovid, középtávoli passzokra sokszor intet érdemlő dobások Paxton Lynchre emlékeztetnek.
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon siránkozó szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékos

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326
ez a passz amúgy kibaszott művészet
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 326