NFL Draft 2020
27 feliratkozó
több mint 1 éve
Shawn84
8 527
Atyaisten mikre emlékszel! 😀 Utána rettenetes szar szezonja volt, legalább 5-6 turnovert úgy hozott össze, hogy épp sackelték, de még muszáj volt eldobnia.Végre megtaláltam, napok óta keresem 🤦A 2018-as draft után gyakorlatilag a következő szezon végéig tényként kezelték, hogy Nick Bosa lesz az 1/1 (volt egy kis megingás november körül, hogy esetleg Justin Herbert lesz). A tavalyi után már nem volt akkora az egyetértés, de a szezon kezdetéig Tua, Chase Young és Jeudy váltogatták egymást a mockokban, Murray-hez hasonlóan pedig Burrow is maximum hátsó körös pickként került szóba.Brock Purdy, Iowa State
Ennek fényében lenne most valakinek olyan 1/1 tippje a 2021-es draftra, ami nem Trevor Lawrence?
Cruyffista
Shawn84
Cruyffista
Szerkesztette: Shawn84
több mint 1 éve
Cruyffista
3 339
Végre megtaláltam, napok óta keresem 🤦A 2018-as draft után gyakorlatilag a következő szezon végéig tényként kezelték, hogy Nick Bosa lesz az 1/1 (volt egy kis megingás november körül, hogy esetleg Justin Herbert lesz). A tavalyi után már nem volt akkora az egyetértés, de a szezon kezdetéig Tua, Chase Young és Jeudy váltogatták egymást a mockokban, Murray-hez hasonlóan pedig Burrow is maximum hátsó körös pickként került szóba.Brock Purdy, Iowa State
Ennek fényében lenne most valakinek olyan 1/1 tippje a 2021-es draftra, ami nem Trevor Lawrence?
Cruyffista
Shawn84
több mint 4 éve
még tolhat bradfordot, de eddig igéretes valóbantwitter.com/NFL_DougFarrar/status/1323029752622403585Yess! Me as a game-GM looking back at my pre-draft evaluation of Justin Herbert:
empty taxi
media.makeameme.org/created/woo-hoo-im.jpg
peterk2005
több mint 4 éve
twitter.com/NFL_DougFarrar/status/1323029752622403585Yess! Me as a game-GM looking back at my pre-draft evaluation of Justin Herbert:
empty taxi
media.makeameme.org/created/woo-hoo-im.jpg
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Küldöm mindenkinek a GM játékban 😛 😀Me, looking back at my pre-draft evaluation of Justin Herbert: pic.twitter.com/27cLMaq6TU
— Doug Farrar (@NFL_DougFarrar) November 1, 2020
empty taxi
több mint 4 éve
Me, looking back at my pre-draft evaluation of Justin Herbert: pic.twitter.com/27cLMaq6TU
— Doug Farrar (@NFL_DougFarrar) November 1, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Egész részletes rangsor (csapatonkénti magyarázattal) a 32 csapat idei UDFA rookie igazolásaival kapcsolatban.twitter.com/thorku/status/1261426252075810816
több mint 4 éve
Jó látni, hogy hiába lett UDFA, Joe Bácsit azért így is szépen kitömték némi zöldhasúval. 😊 😊 😊 twitter.com/FieldYates/status/1260311892968574978
több mint 4 éve
Willie Parker
15 346
Itt van az Free Agent verziós 😊youtu.be/VOQE3Gb3x80Kurvajó! 😁😂
Fast Willie
steelwolf
www.youtube.com/watch?v=r7dXX65c4yk
több mint 4 éve
youtu.be/VOQE3Gb3x80Kurvajó! 😁😂
Fast Willie
több mint 4 éve
Mondjuk ez igaz.De még így is jobb állapotban vagy, mint szegény Alex Smith...Nem hiszem, hogy így 40 évesen leigazolnának, tropára ment derékkal 😀Hahh, most volt annyi időm, hogy megcsináljam a Wonderlic tesztet 😀Na akkor meg is van a Redskins új QB-ja 😊
Genyó, mert tényleg kevés a 12 perc...
36 pontom lett, de 8 kérdéssel nem is foglalkoztam az időhiány miatt... 😕
Öregszem úgy látszik, pár éve még jobban ment volna.
warr_b
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
De még így is jobb állapotban vagy, mint szegény Alex Smith...Nem hiszem, hogy így 40 évesen leigazolnának, tropára ment derékkal 😀Hahh, most volt annyi időm, hogy megcsináljam a Wonderlic tesztet 😀Na akkor meg is van a Redskins új QB-ja 😊
warr_b
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Game menedszer pozira bőven jo leszel 😃Nem hiszem, hogy így 40 évesen leigazolnának, tropára ment derékkal 😀Hahh, most volt annyi időm, hogy megcsináljam a Wonderlic tesztet 😀Na akkor meg is van a Redskins új QB-ja 😊
warr_b
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
49er is jo Gerappa.
Legfeljebb nem lesznek nagy bombáid na bumm neki a végén már Peyton Manning se tudta őket megdobni 😛
több mint 4 éve
Nem hiszem, hogy így 40 évesen leigazolnának, tropára ment derékkal 😀Hahh, most volt annyi időm, hogy megcsináljam a Wonderlic tesztet 😀Na akkor meg is van a Redskins új QB-ja 😊
warr_b
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hahh, most volt annyi időm, hogy megcsináljam a Wonderlic tesztet 😀Na akkor meg is van a Redskins új QB-ja 😊
warr_b
több mint 4 éve
Hahh, most volt annyi időm, hogy megcsináljam a Wonderlic tesztet 😀Genyó, mert tényleg kevés a 12 perc...
több mint 4 éve
Ezt mondom én is.youtu.be/d-UefrGktJ4Pont az ilyen ostoba faszok miatt nem fog elkezdődni a szezon időben
A war roomok üresek, ezek meg nem férnek el a szobában. Vajon hány ilyen draftparti lehetett amit nem láttunk, vagy élőben láttunk pl Kinlawéknél.
Örülhetnek, majd talán 2021ben láthatjuk őket focizni
braxa88
Kenny
És kb. az amerikai összlakosság 98 százaléka ilyen ostoba fasz.
Vagy tévedek, és 99...
több mint 4 éve
youtu.be/d-UefrGktJ4Pont az ilyen ostoba faszok miatt nem fog elkezdődni a szezon időben
A war roomok üresek, ezek meg nem férnek el a szobában. Vajon hány ilyen draftparti lehetett amit nem láttunk, vagy élőben láttunk pl Kinlawéknél.
braxa88
több mint 4 éve
Mondjuk nem tudom, hogy mennyire kelti az egesz unalomnak a latszatat a kulso korulmeny, hogy online ment vegig az egesz, sehol tomeg, sehol sikongatas, alig voltak oriasi orvendesek is, emocio nem sok. Szoval nem igazan voltak elemek, amik felrazzak a nezot.Amúgy elég uncsi volt ez a draft, nem? Én azt hittem a kevesebb infó több meglepetést fog szülni, de nagyon a konszenzusos tutira mentek a csapatokJa, főleg, hogy előtte lenyilatkozta egy anonym GM, hogy a konszenzus kialakulása miatt nagyon más lesz a GM-ek boardja, mint a sajtóé.
Szokol
tenorx
Szerintem magaban az "unalmas" erzetben ez is alaposan benne volt, es nem feltetlenul maguk a huzasok voltak unalmasak, hanem a kulso hatasok bepunnyasztottak minket, nezoket. Nem ezt szoktuk meg, mindig azt tapasztaljuk, hogy a draft mekkora buli.
több mint 4 éve
Amúgy elég uncsi volt ez a draft, nem? Én azt hittem a kevesebb infó több meglepetést fog szülni, de nagyon a konszenzusos tutira mentek a csapatokJa, főleg, hogy előtte lenyilatkozta egy anonym GM, hogy a konszenzus kialakulása miatt nagyon más lesz a GM-ek boardja, mint a sajtóé.
Szokol
több mint 4 éve
Amúgy elég uncsi volt ez a draft, nem? Én azt hittem a kevesebb infó több meglepetést fog szülni, de nagyon a konszenzusos tutira mentek a csapatok
több mint 4 éve
Ezek szerint te sem szeretsz visszaolvasniLol, általában megteszem, de néha kimarad, ha az új hozzászólások gombra beakad a fórum és frissítenem kell. 😊
r.baggio
Töröltem, ne legyen duplán.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
youtu.be/d-UefrGktJ4Tényleg röhejes amúgy ez.
braxa88