NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Meg nem jo. De valtozott mert a nev klikkelheto csak adat nem jonJelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.JanekJogos volt a problémafelvetés... egy dolgot elfelejtettem lekezelni, de most már mobilon is működnie kell.valentinx
Megjavult
több mint 11 éve
a scoutoknál nem ritka, hogy csak találgatnak kinek mi a neve 😀 a héten hallgattam egy podcastet az espn nfl insideres matt williamsonnal, na ott aztán volt minden.
több mint 11 éve
szaba
10 542
Jones feje van.
több mint 11 éve
Ezt az Arthur Jones <> Arthur Brown failt én is elkövettem már 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Arthur Brownnál, ha már névelírásoknál vagyunk, és kicsit logikusabb is amúgymeg lehet csekkolni egy NFL scout jegyzetfüzetét, már az érdekes, amit Warmackról ír 😊Novarro Bowman .... (Arthur Jones-nál)
docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0As8_tcYGCppndG9kSXBqeHJDWDNWY3JJNGVqVmZESlE&f=true&noheader=true&gid=4
(egy aranybánya amúgy ez a dokumentum)jjncaa
Elég sok névelírás van a comp.nál, de amúgy valóban érdekes.szaba
több mint 11 éve
Jelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.JanekJogos volt a problémafelvetés... egy dolgot elfelejtettem lekezelni, de most már mobilon is működnie kell.
több mint 11 éve
a mai utolsó ismertető Armonty Bryant, akit Robilluma is beírt a 4 körös mockjába, az NFP-n pedig imádják, 10. DE a rangsorba.Három iskolát is megjárt, div2 volt a legmagasabb, árult füvet edzésen rendőrnek, blokkolt 10 rúgást és 18-an voltak rá kíváncsiak a pro dayen az NFL-ből.
több mint 11 éve
szaba
10 542
meg lehet csekkolni egy NFL scout jegyzetfüzetét, már az érdekes, amit Warmackról ír 😊Novarro Bowman .... (Arthur Jones-nál)
docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0As8_tcYGCppndG9kSXBqeHJDWDNWY3JJNGVqVmZESlE&f=true&noheader=true&gid=4
(egy aranybánya amúgy ez a dokumentum)jjncaa
Elég sok névelírás van a comp.nál, de amúgy valóban érdekes.
több mint 11 éve
meg lehet csekkolni egy NFL scout jegyzetfüzetét, már az érdekes, amit Warmackról ír 😊docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0As8_tcYGCppndG9kSXBqeHJDWDNWY3JJNGVqVmZESlE&f=true&noheader=true&gid=4
(egy aranybánya amúgy ez a dokumentum)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Micah Hyde is felkerült a safetyk közé mint legjobb Iowa prospect.(-> jövőre jó lesz a Hawkeyes még Ferentz és Vandenberg nélkül is)
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Szúrja is a szemem, hogy a Bowl.hu "hivatalos" rangsorában ő van az első helyen. 😛 😀jj És Rob Rang után ő is Fishert tette az első helyre. Remélem a Chiefs nem árulja el a választását a draft előtt, úgy az igazi..Robillumaígy a helyesjjncaa
több mint 11 éve
jj És Rob Rang után ő is Fishert tette az első helyre. Remélem a Chiefs nem árulja el a választását a draft előtt, úgy az igazi..Robillumaígy a helyes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
2013 NFL Draft: Mike Mayock's top 100 prospectsMennyire érdemes adni erre a listára?Bazzanipont mint akármelyik másikra 😛 az NFL.com ugyan profi szerkesztőket foglalkoztat, de alapvetően nem egy scouting oldal, szóval leginkább Mayockot lehet komolyan venni, a többiek hasonlóan hitelesek mint egy random draft siteHöri
Ő is ír érdekeseket ám: Pugh 24., DJ Hayden 14. (Milliner előtt!), Lacy 18., Cornelius Washington 54. (Carradine előtt!), Hunt még mindig 39., Lemonier, Montgomery és Brandon Jenkins nem fér be a top100ba és Da'Rick Rogers is kimaradt. Utóbbi három mondjuk másoknál is jellemzően harmadik napos választás mostanában, Jenkins több helyen is 6-7. körös!
És Rob Rang után ő is Fishert tette az első helyre. Remélem a Chiefs nem árulja el a választását a draft előtt, úgy az igazi.
A safety rangsora ex-safety lévén talán a leginkább releváns:
17. Kenny Vaccaro, S, Texas
25. Matt Elam, FS, Florida
28. Eric Reid,FS, LSU
38. Jonathan Cyprien, FS, Florida International
57. D.J. Swearinger, SS, South Carolina
68. J.J. Wilcox, FS, Georgia Southern
95. Shamarko Thomas, SS, Syracuse
Phillip Thomas és Rambo is kimaradt és az utóbbi hetek egyik legnagyobb "riser"-e, Earl Wolff sem fért be. Kíváncsi vagyok, h ez a sorrend mennyire állja majd meg a helyét. Szerencsére már csak öt napot kell várni 😊.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Mennyire érdemes adni erre a listára?Bazzanipont mint akármelyik másikra 😛 az NFL.com ugyan profi szerkesztőket foglalkoztat, de alapvetően nem egy scouting oldal, szóval leginkább Mayockot lehet komolyan venni, a többiek hasonlóan hitelesek mint egy random draft site
több mint 11 éve
Nekem nem. De akkor nem ott a hibanekem iPhone-Safari-n teljesen jo#1patsfanAkkor sem tortenik semmi sem. Kepre tapizva sem. Iphone lehet a gond?JanekJelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.JanekÉs ha rákattintasz a névre?Bazzani
több mint 11 éve
dr0725
482
nekem iPhone-Safari-n teljesen joAkkor sem tortenik semmi sem. Kepre tapizva sem. Iphone lehet a gond?JanekJelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.JanekÉs ha rákattintasz a névre?Bazzani
több mint 11 éve
Akkor sem tortenik semmi sem. Kepre tapizva sem. Iphone lehet a gond?Jelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.JanekÉs ha rákattintasz a névre?Bazzani
több mint 11 éve
Barkley azért nálam egyértelműen no.2. QB, de az utána következő irányítóknál olyan kis különbségek vannak, mint az a CB-knél szokott lenni így az első kör vége, második-harmadik kör körül
---
több mint 11 éve
Dysert magasan volt az egész szezonban, csak az all-star meccsen és a felmérőkön égette le magátOk, csak én még sehol nem láttam mint második QB. Nassib, Barkley, Glennon stb már volt sok helyen elöl, de Dysert leginkább 5.-6.QB volt mindenhol.
Swearinger nekem nagy kedvencem, Warfordot is sokan szeretik, Hunternek lehetne talán jobb a megítélése, a Taylor-hypenak a tavalyi Iloka-hype után már nem ülök fel 😊jjncaa
több mint 11 éve
Dysert magasan volt az egész szezonban, csak az all-star meccsen és a felmérőkön égette le magátSwearinger nekem nagy kedvencem, Warfordot is sokan szeretik, Hunternek lehetne talán jobb a megítélése, a Taylor-hypenak a tavalyi Iloka-hype után már nem ülök fel 😊
---
több mint 11 éve
Kicsit nézegettem az nfl.com-os player ratingeket (draft).Én maradtam le valahol vagy Dysert mindig is ennyire magasan volt rangsorolva?
nfl.com
Ami még feltűnt elsőre: Warford Cooper előtt, J.Hunter elég hátul, Taylor Banks előtt, Swearinger túl magasan, Allen nagyon gyenge a puntereknél.
Mennyire érdemes adni erre a listára?
több mint 11 éve
Jelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.JanekÉs ha rákattintasz a névre?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
illetve Bálint is mac-en dolgozik, nem tudom mit lehet a probléma :rolleyes:Jelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.Janekipaden safari böngészővel próbáltam, ott jó voltjjncaa
néhány frissítés után sem jó? milyen böngésző?