Arizona Cardinals
35 feliratkozó
8 napja
Engem lassan mar kezd erdekelni ez a szezon. Tok jo lesz. Elvaras semmi. Milf-re is kivancsi vagyok mit tud. Ha koppanunkn legalabb lesz egy QB. Nix nem tudom mennyivel volt igeretesebb mint Beck es Bar SP gyanusan jobb mint Milf de egy eleg korrekt skill pozicios csomag all rendelkezesere. Legyen latvanyos a jatek es en megvagyok erre az evre
9 napja
Én azt mondom, ha már így alakult, akkor legyen meg egy normális irányító matéria a 2027-es drafton, és ha minden jól megy akkor 2-3 éven belül lehet egy jó csapatunk. Az offenz lehet elit, 3-4 éven belül talán, egy közepes védelemmel.
10 napja
Simán benne van, hogy 0-13-mal kezdünk 😊 A Jets/Saints/Raiders trió jön azután, ott abból lehet 3-13 is. Az AFC westből is kb csak 1W néz ki reálisnak előzetesen.
10 napja
4-13 vagy 5-12 leszünkez szerintem attól is függ mennyire akar a vezetőség tankolni. Az 1/1-ért nagy harc lesz a Miamival és a Jets-el, és egy 4-13 már szerintem nem lesz elég hozzá.
Löfli
Just a simple Lineman... ZP#76
10 napja
Egyébként azt elfelejtetted, hogy a Dallast rendre le szoktuk szoptatni, ott jöhet megint egy WJogos!
shagi0206
Igen, az erős csoport miatt a miénk a legkeményebb sorsolás, aztán talán a 3. az SF...
11 napja
4-13 vagy 5-12 leszünk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Egyébként azt elfelejtetted, hogy a Dallast rendre le szoktuk szoptatni, ott jöhet megint egy W
11 napja
2026-os menetrend:Láttam nehézségi sorrendes képet, ha jól emlékszem a mi sorsolásunk volt a legnehezebb. Legalább nagyobb az esély a jövő évi 1/1-re 😀 remélem kihúzzuk a bust qb-t is. Mindenesetre abból sanszos, hogy lenne egy Manningünk. Bár addig még eldönti, hogy nem akar nálunk játszani, és inkább marad az egyetemen 😀
Kicsi győzelmi esély talán leghamarabb a 4. héten @NYG ellen. Szoros lehet még a Jets-Saints-Raiders, a többi sima L. Hosszú lesz ez a szezon... 2-15, jövünk!
Fb-s posztoknál látom a háborgást, hogy nincs egy főműsoridős meccs sem, de ezen annyira szerintem nem szabad csodálkozni.
Natloz
11 napja
2026-os menetrend:
Kicsi győzelmi esély talán leghamarabb a 4. héten @NYG ellen. Szoros lehet még a Jets-Saints-Raiders, a többi sima L. Hosszú lesz ez a szezon... 2-15, jövünk!
Fb-s posztoknál látom a háborgást, hogy nincs egy főműsoridős meccs sem, de ezen annyira szerintem nem szabad csodálkozni.
Szerkesztette: Natloz
19 napja
Vagy úgy járnánk, mint a Jets, 1. meccsén season ending IRwww.cbssports.com/nfl/news/aaron-rodgers-cardinals-rumors/Na ez még szép lenne. Elbasszuk itt az 1/1-et.
empty taxi
Leon78
19 napja
www.cbssports.com/nfl/news/aaron-rodgers-cardinals-rumors/Na ez még szép lenne. Elbasszuk itt az 1/1-et.
empty taxi
19 napja
www.cbssports.com/nfl/news/aaron-rodgers-cardinals-rumors/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Számai a SELU-ban.With the 104th pick of the 2026 NFL Draft, the Arizona Cardinals select Southeastern Louisiana DT Kaleb Proctor.eddig a legtetszetősebb pick. Mondjuk nem volt magasan az a bizonyos léc.
Gr3g0r
shagi0206
1 hónapja
1 - Jeremiyah Love, RB, Notre Dame2 - Chase Bisontis, OL, Texas A&M
3 - Carson Beck, QB, Miami
4 - Kaleb Proctor, DL, Southeastern Louisiana
5 - Reggie Virgil, WR, Texas Tech
6 - Karson Sharar, LB, Iowa
7 - Jayden Williams, OL, Ole Miss
1 hónapja
With the 104th pick of the 2026 NFL Draft, the Arizona Cardinals select Southeastern Louisiana DT Kaleb Proctor.eddig a legtetszetősebb pick. Mondjuk nem volt magasan az a bizonyos léc.
Gr3g0r
1 hónapja
With the 104th pick of the 2026 NFL Draft, the Arizona Cardinals select Southeastern Louisiana DT Kaleb Proctor.
1 hónapja
Mennyit számít egy normális edző. Rohadtul tetszik a Giants draftja.
1 hónapja
Szórakoztató lesz az idény 😀 Meglehet majd indokolni, hogy miért lesz szar a csapat idén is. Engem Beck nem lepett meg, ha jól emlékszem volt visiten a csapatnál ő is. Legalább a második körben guard jött.
1 hónapja

Don't blink!
1 hónapja
az biztos, hogy érdekes offseason lesz 😀

Don't blink!
1 hónapja
csak ezért a pickért megérdemelné Ossenfort, hogy ez legyen az utolsó éve.Megölöm magam gyerekek. Kibaszott Carson Beck? Mi a faszt akarunk mi ezzel? 😀Manninget
shagi0206
Jövőre
zacknorb
1 hónapja
Megölöm magam gyerekek. Kibaszott Carson Beck? Mi a faszt akarunk mi ezzel? 😀Manninget
shagi0206
Jövőre
Poloska vagyok.