Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
(Krugerrel a 40 millás szerződésóhaja miatt én nem számolok)Blaise
Miről maradtam le? Van erre valami linked?Collapo
 baltimoresportsreport.com/paul-kruger-ravens-contract-36190.html

A megbízhatóságért nem vállalok felelősséget, de itt olvastamBlaise
thx,

a cikk Matt Zeintz vagy hogy hívják twittere alapján készült, ami 'per league source' vagyis ennek még sok kreditet nem adnék, de szomorú lenne, ha tényleg le kellene róla is mondani.

8 misi/év amúgy mennyire lenne reális egy 4 éves OLB-től? Szerintem azért az sok, nem?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Miről maradtam le? Van erre valami linked?Collapo
 baltimoresportsreport.com/paul-kruger-ravens-contract-36190.html

A megbízhatóságért nem vállalok felelősséget, de itt olvastam
több mint 13 éve
Miről maradtam le? Van erre valami linked?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Egon bá New England Patriots 1 227 — Saints GM
Gratulálok a bajnoki címhez!
Megérdemeltétek!!!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Ja és még valami, Krugert nem akarjátok átpasszolni? Ahogy hallom nektek drága egy kicsit.garrett27
Nem akarjuk, de hogy meg tudjuk-e tartani, az kérdés... kicsit korábban írtam erről egy hsz-t, Kruger, Ellerbe, Flacco, Reed, CWill, meg a többi RFA és UFA megtartása nehezen megoldható. Lesznek vezéráldozatok, csak bízni tudok benne, hogy Kruger nem lesz köztük.

Uraim, ez férfimunka volt. remélem elég is a sikerből egy időre 😊
Grat!gabtsi
Thx, a sikerből meg sose elég, de ha pihenőpályára kerülnénk, neadjisten miattatok, az is benne lenne a pakliban, idén is már előrébb vártalak Titeket...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 007 — no es importante
Lewisnak meg a továbbiakban jó kertészkedést! (Na jó, csak vicceltem, kizárt dolog, hogy ne tűnjön fel a közvetítéseken mint szakkomentátor.garrett27
már leszerződött az ESPN-hez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Uraim, ez férfimunka volt. remélem elég is a sikerből egy időre 😊
Grat!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Gratulálok a Ravensnek, óriási meccs volt! Feljött (felengedtétek) ugyan a víz alól a Niners, de csak meglett a végén. Az az utolsó öngól, az pedig nálam az év edzői húzása. Csak lestem ki a fejemből, hogy mit akarnak, de így utólag tényleg óriási volt.
Ráadásul a csapat azt is elbírta, hogy - szerintem - Lewis szinte senkit sem tudott a meccsen utolérni (némi barokkos túlzással), vagyis pont az ideális pillanatban megy nyugdíjba, Pollard meg valami hihetetlen gyengén játszott. A főcsoport döntő egyik ásza volt, de a SB-on nagyon nem ment neki.
Bármelyik csapat megérdemelte volna a győzelmet, de most már jól van így. A kupa méltó helyre került, Lewisnak meg a továbbiakban jó kertészkedést! (Na jó, csak vicceltem, kizárt dolog, hogy ne tűnjön fel a közvetítéseken mint szakkomentátor.
Ja és még valami, Krugert nem akarjátok átpasszolni? Ahogy hallom nektek drága egy kicsit.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Hadd álljak én is a sorba, hatalmas gratula, nem volt semmi győzelem!
Méltó szereplés volt az AFC North-hoz 😀
The terrible towel
Yeah Baby! 😊

Szóval, jól elhangzott már sokszor, hogy a meccset az O# pontgyártása, vagy a D# meg nem törése hozta le, de én most kicsit másra tenném a voksom.
Mégpedig a remek edzői munkához O#, D# és (itt a hangsúly) ST oldalon.
Ezt a meccset - ha a végletekik kihegyezzük az ST hozta le, kart karba öltve a jó edzői munkával... Csak a Koch play után "esett le" hogy ez mekkora húzás volt. Zseniális, nincs rá más szó. 5 pont 14 másodperc. Elrúgom, még dobhatnak Mossra egy Hail-mary-t, de két pontot "adni" az ellenfélnek, aki szintén nem számított rá, hogy Koch csak kivár, amíg lehet, na az művészet.... Rafkós, fineszes, zseniális. Ezt követően pedig a 4 másodpercben nem kaptunk PRTD-t, ami megint az ST-t dícséri, úgy, hogy Ginn ki se tudott futni, ezzel eldöntve a meccset....

Szóval ezúton nagy gratuláció az ST-nek és a Coaching Staff-nak is.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Impasse Pittsburgh Steelers 8
Hazafelé:
Greengo
Gratula a győzelemhez.
Méltó lezárása egy nagyszerű pályafutásnak.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 548 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hazafelé:
Greengo
Remélem jövőre mirólunk "saját" topicba is be rakhatsz majd egy ilyen képet mondjuk Dawk mint a stáb tagja 😛 😉
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Hazafelé:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Elképzelni sem tudok egy közepes D-t. 😊
kátrány
Persze én is szívesebben látnék egy sistergős kegyetlen D-t de sajnos a realitás nem ez. Viszont ha nélküle is sikeresek vagyunk akkor majd a fontos pillanatokban érkező nagy D játékoknál (TO, RZ D) kétszer annyira fogok/fogunk hurrázni 😀
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Csak ez egy "kapott" állapot volt.A Suggs sérülése, Webb sérülése,Ray sérülése ,Ellerbe sérülése.
Ahogy ti sem tudtok középszerű O-t elképzelni,míg Brady aktív hazafi ,úgy nekünk is nehéz elképzelni,hogy egy Ravens D-től annyi az elvárható,hogy tartson ki,míg az O végzi a dolgát.
Eddig soha nem úgy készültünk egy szezonra,hnem top3-ba vártuk az egységet és középszerűre az O-t.
A fan agyunk nem erre van programozódva. 😊 kátrány
Szerintem itt az ideje átprogramozódni!

Úgy tűnik, hogy "kapott" állapot, érzésem szerint viszont tudatos felkészülés a várható teljesítménycsökkenésre. Azt valószínűleg tényleg nem tervezték, hogy hirtelen, egy idényen belül kell szinte teljes spektrumban tesztelni. De ezek az emberek nem véletlenül voltak a keretben, nem véletlen, hogy az edzői stáb ilyen könnyedén adaptált egy új megközelítést. Két évvel ezelőtt ez a védelem összeroppant volna, hogy sorra hozzák a 400 yard-os meccseket.
A támadók is tudatosan lettek felfejlesztve, Flacco szintlépése is biztos alapokon, fokozatos felépítésen nyugszik. 2010 óta jól érzékelhető, hogy mire készítik a csapatot, nagyjából a 2007-es Pats-re emlékeztet az idei Ravens - passzjátékra épülő pontgyár egy még harapni képes, kiöregedő elit védelemmel. Azzal az el nem hanyagolható különbséggel, hogy a Ravens a PO-ra hozta a csúcsformát, míg az a Pats a PO-ban már túljutott a zenitjén. A Ravens pont a PO-ban lépett túl az egyetlen igazi gyengeségén, az inkonzisztens, össze-vissza teljesítésen.
Azért is érdemes átprogramozni az elméteket, mert a dolgok üzleti logikája szerint most a támadók lesznek előtérben. Évi 16-20 millióba kerülő (és bizonyított!) QB-t nem lehet magára hagyni. Kell a TOP3-5 OL, jó WR és TE corp; spórolni kell a védelmen. Osztom Blaise véleményét, ez a védelem a két nagy öreg nélkül is hozhatja a szükséges szintet.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Hadd álljak én is a sorba, hatalmas gratula, nem volt semmi győzelem!
Méltó szereplés volt az AFC North-hoz 😀
több mint 13 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Szép lezárása egy korszaknak,nem tudom milyen D lesz a két emocionális és gyakorlati vezető nélkül,az O viszont jó irányba halad.
kátrány
Lehet a nagy hurráhangulat mondatja, de ha van egy süvítő O akkor elég egy közepes D (ami mondjuk a RZ-ban hatékony és hozza a TO-kat) amire szerintem még Ray és akár Ed nélkül is meg van az alapanyag. Ngata köré már PO tapasztalattal rendelkező fiatalokat lehet tenni (Jones, McPhee, Cody - bár neki azért az idei éve elég ergya volt) Sizzle-Upshaw-Ellerbe-McLain Lb sor azért megállja a helyét 😊 (Krugerrel a 40 millás szerződésóhaja miatt én nem számolok) Secbe meg Webb és Pollard köré be kell építeni azokat fiatalokat akik a sérülések miatt bizonyíthattak idén(C-Will sem hiszem, hogy beleférne Pitta/Ellerbe és Joe szerzőse mellé :/)Blaise
kátrány
Nem kell elképzelned, nézz meg egy idei Ravens meccset. 😀
Btw a SB-t (s az összes PO meccset) szerintem alapvetően az Off-etek nyerte meg, a védelem pedig hozta azt a szintet, ami egy ilyen magabiztos pontgyár mellé kell. Rendkívül jó RZ védekezés és labdaszerzés. De az elmebeteg dolgokat a támadók hozták - 90 % környéki RZ hatékonyság, négy PO meccs INT nélkül, 11 passzolt TD - az ellenfelek között két elitnek tartott védelemmel szemben.tomi-tomi
Csak ez egy "kapott" állapot volt.A Suggs sérülése, Webb sérülése,Ray sérülése ,Ellerbe sérülése.
Ahogy ti sem tudtok középszerű O-t elképzelni,míg Brady aktív hazafi ,úgy nekünk is nehéz elképzelni,hogy egy Ravens D-től annyi az elvárható,hogy tartson ki,míg az O végzi a dolgát.
Eddig soha nem úgy készültünk egy szezonra,hnem top3-ba vártuk az egységet és középszerűre az O-t.
A fan agyunk nem erre van programozódva. 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szép lezárása egy korszaknak,nem tudom milyen D lesz a két emocionális és gyakorlati vezető nélkül,az O viszont jó irányba halad.
kátrány
Lehet a nagy hurráhangulat mondatja, de ha van egy süvítő O akkor elég egy közepes D (ami mondjuk a RZ-ban hatékony és hozza a TO-kat) amire szerintem még Ray és akár Ed nélkül is meg van az alapanyag. Ngata köré már PO tapasztalattal rendelkező fiatalokat lehet tenni (Jones, McPhee, Cody - bár neki azért az idei éve elég ergya volt) Sizzle-Upshaw-Ellerbe-McLain Lb sor azért megállja a helyét 😊 (Krugerrel a 40 millás szerződésóhaja miatt én nem számolok) Secbe meg Webb és Pollard köré be kell építeni azokat fiatalokat akik a sérülések miatt bizonyíthattak idén(C-Will sem hiszem, hogy beleférne Pitta/Ellerbe és Joe szerzőse mellé :/)Blaise
kátrány
Nem kell elképzelned, nézz meg egy idei Ravens meccset. 😀
Btw a SB-t (s az összes PO meccset) szerintem alapvetően az Off-etek nyerte meg, a védelem pedig hozta azt a szintet, ami egy ilyen magabiztos pontgyár mellé kell. Rendkívül jó RZ védekezés és labdaszerzés. De az elmebeteg dolgokat a támadók hozták - 90 % környéki RZ hatékonyság, négy PO meccs INT nélkül, 11 passzolt TD - az ellenfelek között két elitnek tartott védelemmel szemben.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
kátrány

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Elképesztő meccs volt, amikor jött vissza a Niners és 2 volt közte, tudtam, hogy meg lesz, bár azt hittem Tucker egy 80 yardos FG-t lő a végén. 😀
Mindenesetre le a kalappal, elképesztő meccs, playoff és szezon volt a tiétek.

több mint 13 éve
kátrány
Lehet a nagy hurráhangulat mondatja, de ha van egy süvítő O akkor elég egy közepes D (ami mondjuk a RZ-ban hatékony és hozza a TO-kat) amire szerintem még Ray és akár Ed nélkül is meg van az alapanyag. Ngata köré már PO tapasztalattal rendelkező fiatalokat lehet tenni (Jones, McPhee, Cody - bár neki azért az idei éve elég ergya volt) Sizzle-Upshaw-Ellerbe-McLain Lb sor azért megállja a helyét 😊 (Krugerrel a 40 millás szerződésóhaja miatt én nem számolok) Secbe meg Webb és Pollard köré be kell építeni azokat fiatalokat akik a sérülések miatt bizonyíthattak idén(C-Will sem hiszem, hogy beleférne Pitta/Ellerbe és Joe szerzőse mellé :/)
több mint 13 éve
Hát ez szép menetelés volt az biztos 😊 "Kicsit" deja vu-m volt veletek kapcsolatban végig.. Gratulálok!!Szesze
Amikor anno győztetek a korszakos Pats ellen,arra gondoltam,bárcsak egyszer átélném az underdog szerepben végignyert PO-t.príma érzés 😊

több mint 13 éve
Nagyon nagy meccs volt és nagy győzelem.A végén mégis csak a D nyerte meg a meccset,mint annyi éve mindig.
Az a legszebb az egészben,hogy a Colts-ot leszámítva mindegyik jobb csapat volt ,amit legyőztünk.A közvélemény és a bukmékerek szerint még a Colts is toronymagas favorit volt ellenünk.

több mint 13 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 812 — Sa da tay!
Szerintem van egy másik érdekes rekord is, mert az szinte biztos, hogy ennél kevesebb büntetést idén nem kaptunk mint most SB-n. Ez is mutatja mennyire rendben voltak fejben a srácok, leszámítva azt a kis tömegbunyót amikor C-Will utat mutatott a sporinak. Tudom a ha-val kezdődő mondatoknak nincs sok értelme de, ha nincs az a röhejes elsötétedés akkor szerintem sima, akár blow out W lett volna, de nem vagyok elégedetlen így sem 😀Blaise
Ezen Én is agyaltam, ha nyer a Niner valszeg a villamossági karbantartó csóka lett volna az MVP 😀
több mint 13 éve
Szerintem van egy másik érdekes rekord is, mert az szinte biztos, hogy ennél kevesebb büntetést idén nem kaptunk mint most SB-n. Ez is mutatja mennyire rendben voltak fejben a srácok, leszámítva azt a kis tömegbunyót amikor C-Will utat mutatott a sporinak. Tudom a ha-val kezdődő mondatoknak nincs sok értelme de, ha nincs az a röhejes elsötétedés akkor szerintem sima, akár blow out W lett volna, de nem vagyok elégedetlen így sem 😀
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
SUPER BOWL RECORDS SET IN SUPER BOWL XLVII
Longest Touchdown Run, Quarterback – 15 yards, Colin Kaepernick.BaltimoreDefense
Az hagyján, hogy 15-tel már legjobb, de az előző rekord egy combos 6 yardos volt 😀 Azért ez elég kemény