Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 13 éve
Rengeteg képet láttam az utóbbi napokban a csapatról, indulásról, megérkezésről, szállodáról, media dayről. Van köztük igen sok gyöngyszem, de azt hiszem eddig ez visz mindent 😀
több mint 13 éve
Ez nem semmi,JJ .Beszélünk róla hetek óta,most pedig bevágod valahonnan ,mint az amcsi közvetítéseken.jjncaa
Nagy grat. 😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

B'morei fotós blogján mai kép: Painting the town purple. Baltimore.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
1 utolsó lépésre a csúcstól. Továbbra is Szurkolok nektek.
Cserébe nem akartok jövőre kikapni tőlünk?! 😊
Go Ravens
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Azért van ennek valami diszkrét bája. Friscoval játszátok a SB-t és itt buziznak, nem nálunk! 😊 Baltimore Castro negyed etc. 😊Kiélted a frusztrációdat? 😊 Ha igen, akkor szeretnénk továbblépni erről a témáról, és nyugodtan kiélvezni ezt a fentmaradó pár napot. Mindegyik játékos arról nyilatkozik amiről akar, egészen addig amíg a futball az első.Tudod, azért raktam be a képét, mert nekem már az is gyanús. És pont ezt írtam le, amit te, hogy ha a SB-t valaki ilyenre használja, az teljesen elfogadhatatlan. A buzizós stílusról meg annyit, hogy nevezhetjük őket gyöngyvirágoknak is, attól még a gay szó magyarul buzit jelent ebben a szövegkörnyezetben, akár tetszik, akár nem. szabamit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
Egyébként a témától függetlenül én nem örülök neki...
nem azért mert homofób vagyok vagy sem, pont nem érdekel ez az egész.
Azért zavar mert nekem a Superbowl a fociról szól, a két legjobb összecsapásáról, az év sporteseményéről, nem ideológiai vitákról...
Példa: ha valamelyik játékos szent meggyőződése, hogy a republikánus/demokrata párt a legjobb dolog ami amerikával történhet akkor nyugodtan használja ki a SB adta rivaldafényt és politizáljon közbe? Lefogadom ilyen esetben nem lenne mindneki ilyen elnéző... az én szemembe egyiksem SB mellé való)Snagal
--------------------------------------------------------------------
Jött a folytatása a múlt heti feelgood fan videonak:
Flacco5

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Kiélted a frusztrációdat? 😊 Ha igen, akkor szeretnénk továbblépni erről a témáról, és nyugodtan kiélvezni ezt a fentmaradó pár napot. Mindegyik játékos arról nyilatkozik amiről akar, egészen addig amíg a futball az első.Tudod, azért raktam be a képét, mert nekem már az is gyanús. És pont ezt írtam le, amit te, hogy ha a SB-t valaki ilyenre használja, az teljesen elfogadhatatlan. A buzizós stílusról meg annyit, hogy nevezhetjük őket gyöngyvirágoknak is, attól még a gay szó magyarul buzit jelent ebben a szövegkörnyezetben, akár tetszik, akár nem. szabamit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
Azért zavar mert nekem a Superbowl a fociról szól, a két legjobb összecsapásáról, az év sporteseményéről, nem ideológiai vitákról...
Példa: ha valamelyik játékos szent meggyőződése, hogy a republikánus/demokrata párt a legjobb dolog ami amerikával történhet akkor nyugodtan használja ki a SB adta rivaldafényt és politizáljon közbe? Lefogadom ilyen esetben nem lenne mindneki ilyen elnéző... az én szemembe egyiksem SB mellé való)Snagal
--------------------------------------------------------------------
Jött a folytatása a múlt heti feelgood fan videonak:
több mint 13 éve
Tudod, azért raktam be a képét, mert nekem már az is gyanús. És pont ezt írtam le, amit te, hogy ha a SB-t valaki ilyenre használja, az teljesen elfogadhatatlan. A buzizós stílusról meg annyit, hogy nevezhetjük őket gyöngyvirágoknak is, attól még a gay szó magyarul buzit jelent ebben a szövegkörnyezetben, akár tetszik, akár nem.mit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
több mint 13 éve
Cwill megis a legtobb intet jegyzi.Illetve d. Thomas denver. De nem baj h maskepp latjuk. 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Persze, ez abszolút így is van! Első a foci, be kell húzni a meccset, mese nincs!! 😊mit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
Azonkívül meg minden játékos azt nyilatkozik amit jónak lát a maga X másodpercében. Szórakozgassanak, adjanak interjúkat, élvezzék ki ezt a pár napot. Ez az ő éltük nagy ideje. De mindenek előtt készüljenek fel a meccsre, legyenek ott fejben és fejezzék be amit elkezdtek. Ez a fő
több mint 13 éve
mit vársz attól aki még a nevét sem tudja leírni, inkább egy képet rak be helyette.... 😉Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Flacco5Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
Példa: ha valamelyik játékos szent meggyőződése, hogy a republikánus/demokrata párt a legjobb dolog ami amerikával történhet akkor nyugodtan használja ki a SB adta rivaldafényt és politizáljon közbe? Lefogadom ilyen esetben nem lenne mindneki ilyen elnéző... az én szemembe egyiksem SB mellé való)
több mint 13 éve
CW-el kapcsolatban továbbra sem értek egyet. Csúnya hibákat követ el, egy meccsen többször is rádobnak nagy playeket, az más kérdés hogy ezekből szedte az ic-ket is, de részemről inkább üssön le minden labdát és ne szerezzen egyet se, mint sem sok nagy play beszívása után szerez egy labdát.Cary Williams-t én nem sajnálnám (persze nézőpont kérdése ki lenne helyette), rengeteg yardot engedett és sokszor elég csúnyán megverték.Cary nálunk valamiért mindig is fekete bárány volt. Ahogy olvasom a fórumokat sehol nem a szurkolók szíve csücske. Hiába dolgozik jól idén, valószínűleg ez már nem fog változni. Kár érte, bármilyen csapatban stabil kezdő lehetne/lesz.
Idén a legtöbb hajam tuti miatta hullott ki 😊Snagal
de sajnos még mindig ők az esélyesebbek.CollapoEzt kérek szépen mindenkit, hogy felejtse el. Francnak se hiányoznak ezek a negatív energiák, gondolatok. Ray-Ray utolsó meccse, a sok sok sztárunk első SB-ja és lehet egyben az utolsó nekik. A fiatalabbak meg lehet, hogy hosszú ideig nem fognak a SB közelébe se jutni. Szóval hanyagolnjuk a negatívkodást, és kezdjünk el hinni a csapatban! MEG FOGJUK NYERNI! Hiszem, hogyha fizikálisan hátrányban is vagyunk a 9ers-szel szemben, a mostani lelki plusszunk elég löketet fog adni arra, hogy a srácok még a belüket is kidolgozzák a meccsen és valamilyen módon behúzzuk!
Erre meg már régóta vártam 😊 😊
Flacco5
Biztos van nála rosszabb de akkor is... (ha egy rúgó hibázna ennyit rég elküldték volna)
több mint 13 éve
Ő vajon buzi?Felesége van és két gyereke. Két másodperces googli munka 😊
szaba
több mint 13 éve
Tök outsiderként - a szomszéd stadionból drukkolva - hadd véleményezzem ezt a hercig homofób véleményt. Az elnökválasztás előtt - némá, néger az elnökük - volt az ESPN magazinban egy nem túl reprezentatív, de érdekes felmérés mind a négy major sport részvételével a közvéleményt tematizáló kérdésekről. A kevésbé toleránsaknak meglepő eredményekkel:Play ball! MLB játékosok politikai nézetei
(a cím félrevezető, mi baseball-blog lévén a mieinkre koncentráltunk, de ott van minden eredmény)
Amúgy meg veletek vagyunk srácok:
Baltimore Orioles center fielder Adam Jones calls into Intentional Talk to discuss his Ravens playing in the Super Bowl
video: MLB Network: Intentional Talk
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
Látom akkor mégis képben vagy a témában és csak provokálni jöttél ide. Nem, ez nálunk rohadtul nem téma. Harbaugh elmondta, hogy a csapatban szólásszabadság van, és egészen addig vitázhatnak is (ugye Birk a másik oldalon áll), ameddig a vita normálisan folyik. Ameddig Brendon normális hangnemben tudja vagy próbálja érvényesíteni azt, amit ő hisz, addig neked is meg kellene próbálnod, mert ezzel a "buzizós" stílussal épp az ellekezőjét éred el. Kiállít egy bizonyítványt...Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.szabaŐ vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
több mint 13 éve
Aki a super bowlt buzijogok népszerűsítésére használja, nem vicces, inkább elszomorító.Ő vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?Flacco5
szaba
több mint 13 éve
Ő vajon buzi?Ez most ilyen hú de vicces hozzászólásnak volt szánva?
szaba
több mint 13 éve
Realistán gondolkodva már rég ki kellett volna esnünk nem? Papíron, fizikálisan, csapatszinten mind a Broncos, mind a gópecc és talán még a Colts is erősebb (bár utóbbinál nagyon kijött a PO rutintalanság). Évadközben nagyon sokszor megingott a hitem a csapatban, a vereségsorozat közben még azt is mondtam, hogy olyan formában nincs keresnivalónk a PO-ban. Viszont most olyan pluszt mutat ez a csapat, amiért hinnünk kell bennük - akármit mondanak a fogadóirodák, akármennyivel jobbak csapategészként. Ez a meccs a fejekben fog eldőlni.Nem negatív, realista, most erősebbek, a többit meg majd meglátjuk.de sajnos még mindig ők az esélyesebbek.CollapoEzt kérek szépen mindenkit, hogy felejtse el. Francnak se hiányoznak ezek a negatív energiák, gondolatok. Flacco5
Collapo
több mint 13 éve
Nem negatív, realista, most erősebbek, a többit meg majd meglátjuk.de sajnos még mindig ők az esélyesebbek.CollapoEzt kérek szépen mindenkit, hogy felejtse el. Francnak se hiányoznak ezek a negatív energiák, gondolatok. Flacco5

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!

szaba
Flacco5