Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 14 éve
Persze sajnálom Millert, de szerencsétlen hit volt, ami a football része. És mi így szeretjük a football, akár kapjuk, akár adjuk!Cinikusra váltva,látod lesajnáltad McClaint és mire nem jó,késve érkezve vétlen sérülést okozni. 😐 😕
Jó meccs volt, remélem, még találkozunk.Soldados
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Ezt a meccset vártam... az eredményért kár, de nem sokon múlt és ilyen a foci! Mondjuk, a Dickson jobb lasztit kap a legvégén... ehh, mind1, nem kesergünk!Váááá! Soldi, mint általában, most is, legyen meg a Te akaratod... irány az AFC döntő!
Ez Foci volt!
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Grat!Elsősorban ahhoz, hogy megszokottan nagy meccset vívtunk, a megszokott színvonalon, igazi kemény, fizikális focsi volt. Ehhez ilyen ellenfél kell, mint a Ravens és a Steelers. Ez sztem elismerésre méltó. Sztem igazságos eredmény született, ahogy a 4. fordulóban is. Legyen meg a 2008-as AFC-döntő visszavágója. 😉 Azt hiszem, ennek mindannyian örülnénk. 😊
Remélem, senkit nem büntetnek meg, bár ez azt hiszem leányálom a férget ismerve. Persze sajnálom Millert, de szerencsétlen hit volt, ami a football része. És mi így szeretjük a football, akár kapjuk, akár adjuk!
Jó meccs volt, remélem, még találkozunk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Emlékszel a 2008as második alapszakasz meccsünkre?We want pure fucking football! 😊
Megnyertétek, mint abban az évben mind a három találkozót... de az foci volt!
Ma olyan meccsre számítok, mint a 2008 első meccs, csak remélem, hogy most mi húzzuk be
valami hasonló eredménnyel...
Csak könyörgöm legyen tiszta FOCI!!!! Ne kisállat simogatás... Goodell büntijei meg nem érdekelnek...
Egy dolog még: Azt nem szeretném, ha egyoldalúan elfújnák a meccset... egyik oldalra sem... annak nem lenne értelme...Collapo
Jaja, azt én sem. Férfias, kemény játék, és a zebra ne piszkáljon bele, ennyit kérek. 😊
több mint 14 éve
Remélem Goodell nézi majd a meccset, és szörnyülködni fog az iszonyatos, rettenetes csontzene foci miatt. 😛 😂 Goodell-> ez a foci! 😛
Jó szurkolást mindenkinek!
több mint 14 éve
Nah, viszlát holnap, ezt a meccset teljes koncentrációval fogom figyelni... egyes-egyedül...értekezés holnap...
Jó szórakozást, jó meccset!
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Emlékszel a 2008as második alapszakasz meccsünkre?Megnyertétek, mint abban az évben mind a három találkozót... de az foci volt!
Ma olyan meccsre számítok, mint a 2008 első meccs, csak remélem, hogy most mi húzzuk be
valami hasonló eredménnyel...
Csak könyörgöm legyen tiszta FOCI!!!! Ne kisállat simogatás... Goodell büntijei meg nem érdekelnek...
Egy dolog még: Azt nem szeretném, ha egyoldalúan elfújnák a meccset... egyik oldalra sem... annak nem lenne értelme...
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Én úgy gondolom, hogy egy kemény meccset akarok látni...CollapoEzzel nem vagy egyedül, csak arra leszek kíváncsi, hogy a keménységért ki mennyit fizet majd... De én is azt mondom, kit érdekelnek a büntetések, mutassa meg ez a két csapat Goodellnek, hogy mi az a football (vérengzésről itt persze szó nincs). És remélem a játékosok is ehhez hasonló mentalitással lépnek majd pályára.
több mint 14 éve
Láttam a meccset, mint ahogy tisztában vagyok a mostanában "fújandó" ítéletekkel...Ezért mondtam, hogy a zebrák (bár korábban Goodellt írtam csak) és az istencsászár baromságokat csinál... erről már többször, több helyen értekeztem is, itt a forumon.
Én úgy gondolom, hogy egy kemény meccset akarok látni...
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Ja, persze, hogy ha a vasalósok nyernek, akkor a bírók szétfújták a meccset... akkor is, ha nem lesz egy zászló se... 😀CollapoHa láttad a Raiders elleni meccsünket, vagy legalábbis hallottál az ott történtekről, akkor tudhatod, hogy mostanában ennek azért valami alapja is van. 😊 Bár a Bills ellen viszonylag megkíméltek minket a zebrák, Goodell biztos rájuk szólt, hogy óvatosabban a múltkori után; de ezúttal lehet, hogy kiadta nekik, hogy "Ravens-Steelers, most megszedjük egy kicsit a pénztárcánkat..."
több mint 14 éve
Ja, persze, hogy ha a vasalósok nyernek, akkor a bírók szétfújták a meccset... akkor is, ha nem lesz egy zászló se... 😀Ha meg mi nyerünk, akkor nem volt semmi, csak a jobb csapat nyert 😛
Amúgy én konkrétan úgy gondolom, hogy Goodell hülyeségei csapatfüggetlenek... ebben egyetértek a vasalósokkal...
amúgy meg a sztori már ismert... "holló vasalós szemét vájja ki, de a vasalós süti a hollót"
Poe meg mondta: soha már!
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Milyen baráti itt a hangulat néhány órával a meccs előtt. 😊 Kíváncsi vagyok, hogy a találkozó után is ilyen nagy egyetértésben szid(hat)ják-e majd Goodellt a Steelers- és Ravens-fanok, vagy akkor már egymás között megy a vita.
több mint 14 éve
Hát kémeink szerint Goodell egy kamionnyi sárga zászlót rendelt erre a meccsre. Remélem ez a két igazi férfias futballt játszó csapat megmutatja ennek a köcsögnek, hogy milyen is igazából ez a sport, mégha utána mindkét csapat játékosainak tollából is kiszárad a tinta csekkírás közben.Red StarBezáratja a két franchise-t mert hát a klubbok éves összbevétele is kevés a csekkekhez 😊
Goodell, mi focit akarunk!!!
Ha másra leszek kíváncsi megnézem ezt: http://www.lflus.com/
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
wow. kérem, egy új fantasztaIgyekszik az ember, kérem... 😊
üdv a klubban 😂 😂 😂sutianap
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Red Star
206
Hát kémeink szerint Goodell egy kamionnyi sárga zászlót rendelt erre a meccsre. Remélem ez a két igazi férfias futballt játszó csapat megmutatja ennek a köcsögnek, hogy milyen is igazából ez a sport, mégha utána mindkét csapat játékosainak tollából is kiszárad a tinta csekkírás közben.A hosszabbítás utolsó percében 2:0-ra nyer a Steelers.Van az a mennyiségű lógané, amivel már az úthenger se tud mit kezdeni... nem lesz ez egyszerű egyik csapatnak se...
Gyakorlatilag viszont Scott LT-ként egy széles folyosót biztosít a Ravens defense BB lemészárlására induló különítménye számára, és ez sajnos döntő lehet. Esélyünk csak akkor lehet, ha némileg nagyobb ellenállást tud kifejteni, mint a lógané az úthengerrel szemben.Red Star
Amúgy a meccset Goodell nyeri, mert a mérközés 10 mp-re már kioszt 30Milla büntit és lefújatja a meccset, mert nem fog beleférni a műsorsáv korhatár-besororlásába....Collapo
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
wow. kérem, egy új fantasztaA hosszabbítás utolsó percében 2:0-ra nyer a Steelers.Van az a mennyiségű lógané, amivel már az úthenger se tud mit kezdeni... nem lesz ez egyszerű egyik csapatnak se...
Gyakorlatilag viszont Scott LT-ként egy széles folyosót biztosít a Ravens defense BB lemészárlására induló különítménye számára, és ez sajnos döntő lehet. Esélyünk csak akkor lehet, ha némileg nagyobb ellenállást tud kifejteni, mint a lógané az úthengerrel szemben.Red Star
Amúgy a meccset Goodell nyeri, mert a mérközés 10 mp-re már kioszt 30Milla büntit és lefújatja a meccset, mert nem fog beleférni a műsorsáv korhatár-besororlásába....Collapo
üdv a klubban 😂 😂 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A hosszabbítás utolsó percében 2:0-ra nyer a Steelers.Van az a mennyiségű lógané, amivel már az úthenger se tud mit kezdeni... nem lesz ez egyszerű egyik csapatnak se...
Amúgy a meccset Goodell nyeri, mert a mérközés 10 mp-re már kioszt 30Milla büntit és lefújatja a meccset, mert nem fog beleférni a műsorsáv korhatár-besororlásába....
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Red Star
206
A hosszabbítás utolsó percében 2:0-ra nyer a Steelers.Gyakorlatilag viszont Scott LT-ként egy széles folyosót biztosít a Ravens defense BB lemészárlására induló különítménye számára, és ez sajnos döntő lehet. Esélyünk csak akkor lehet, ha némileg nagyobb ellenállást tud kifejteni, mint a lógané az úthengerrel szemben.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
Hát az van, hogy Ward, Wallace és Mendy együtt hoz 1 futott és egy passzolt TD... ez sajnos majdnem biztos... Suisham kihagy egyet és bever egyet.. ez 17...20-17-re 😊CollapoMi van?????? Milyen Steelers- vagy Ravens-fan az, aki olyan győzelmet kíván, melyben 17 pontot kap a csapata!? WTF!? 😛
Én pl 5-0-ás sikert várok 😀, hogy a védők és támadók is kivegyék részüket a diadalból.Soldados
Nálunk Mase egy és Rice egy TD-je plusz Billy bever kettőt, az utsót az utolsó 30 mp-ben...
Mindkét csapat O-ja tud két TD-t... (többet is, de egymás ellen max ennyit) így alakul majd...
Félre ne értsd, a vágyam az 21-0 ide... de azt hiszem az nem jön össze... próbáltam reálisan számolni...
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
42-27 lesz ide 😂 😂 😂nehotyfordídvaleggyen
dolgozzanak azér az ájrisér 😉sutianap
a törrökszultán 😊
több mint 14 éve
42-27 lesz ide 😂 😂 😂 dolgozzanak azér az ájrisér 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
vassadi
15 620
Mi van?????? Milyen Steelers- vagy Ravens-fan az, aki olyan győzelmet kíván, melyben 17 pontot kap a csapata!? WTF!? 😛Nem szeretek tippelni a saját csapatomra, mert akkor általában nem jön be, de legyen 16-14 ide. 😊
Én pl 5-0-ás sikert várok 😀, hogy a védők és támadók is kivegyék részüket a diadalból.Soldados
több mint 14 éve
A tényekhez makacsul ragaszkodva és önkritikát gyakorolva jött ki Collapo-nak a 17 pont .Kevésbé befolyásolják a vágyai inkább reálisan értékel.20-17-re 😊CollapoMi van?????? Milyen Steelers- vagy Ravens-fan az, aki olyan győzelmet kíván, melyben 17 pontot kap a csapata!? WTF!? 😛
Gyengébb O ellen is kaptunk TD-t,bár a két meccs hőfoka között egy pittsburghi kohónyi különbség lesz.
Minimum,lehet,hogy kettő. 😊
több mint 14 éve
Helló,sajnos a magánéletem nincs összhangban a focival,kevésbé tudok most érzelmileg belefolyni.Ha fel tudok kelni,leszek éjszaka és akkor érzelmileg is jelen leszek 😊 Még tizenéves koromban egy Újpest -Fradi meccsen,aztán jelen voltam. 😛 😊 Ordítottam a TV-vel,toporzékoltam stb...Mókás lehetett,ez már a múlt,izgulni és csendben mérgelődni még mindig tudok.
Tippelni nem tippelek,viszont nagyobb esélyünk van a győzelemre.Az igazi klassziskülönbség a front7 és a Steelers OL között van és ez ki fog jönni.
több mint 14 éve
20-17-re 😊CollapoMi van?????? Milyen Steelers- vagy Ravens-fan az, aki olyan győzelmet kíván, melyben 17 pontot kap a csapata!? WTF!? 😛
Én pl 5-0-ás sikert várok 😀, hogy a védők és támadók is kivegyék részüket a diadalból.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!