NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 801
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez a galád hajtotta a sereghajtót, egy ÚR. (8valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavalyez nem igaz!
ozibozi
Laurinatis: Graded 93rd of 94 ILBs in '15 by PFF
Borbinho
több mint 9 éve
Érdemes lenne-e Laurinaitist leigazolni? Bár sérülései voltak a közelmúltban, sose hagyott ki meccset 2009 óta és minden szezonban 100+ tacklelel zárt -- még sérülten is. McClainnél jobb és stabilabb is, még ha egy picit drágább is lehet. 3 év 15 millióért szerintem vihető.Elvben jöhetne, de ha tavaly állt a fiatalítás, akkor valószínűleg idén is. Ha kivétel lesz, az max. Durant, asszem ő megint free.
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavalyez nem igaz!
ozibozi
Laurinatis: Graded 93rd of 94 ILBs in '15 by PFF
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavaly
több mint 9 éve
Érdemes lenne-e Laurinaitist leigazolni? Bár sérülései voltak a közelmúltban, sose hagyott ki meccset 2009 óta és minden szezonban 100+ tacklelel zárt -- még sérülten is. McClainnél jobb és stabilabb is, még ha egy picit drágább is lehet. 3 év 15 millióért szerintem vihető.Az isteni Rolandónál jobb?
gyeek
Ezzel engem sértettél most meg…
A viccet félretéve stabillabb talán, de nem jobb. Lau az elmúlt szezonokban igazából gyenge volt, csak a számokat hozogatta (100+ szerelés), de mondjuk egy középső linebackertől ez nem meglepő.
Nagyon jól indult a karrierje, de mára már közepes MLB-nek sem lehet hívni. Persze lehet, hogy más csapatban, más sémában feljavul, de mondjuk az nem biztos, hogy az ő teljesítménye megéri azt a pénzt, amit valószínűleg megkap majd valamelyik csapattól.
több mint 9 éve
Érdemes lenne-e Laurinaitist leigazolni? Bár sérülései voltak a közelmúltban, sose hagyott ki meccset 2009 óta és minden szezonban 100+ tacklelel zárt -- még sérülten is. McClainnél jobb és stabilabb is, még ha egy picit drágább is lehet. 3 év 15 millióért szerintem vihető.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
a következő 10 meccs, utána szezon.nincs kizárva, hogy mint sokan mások, csak a fájdalom elviseléséért szívta.
nyilván nem tett jót az, hogy az első héten megsérült, és ezt úgy tűnik agyban sem sikerült feldolgozni teljesen...
még kinőheti, hátha tanul ebből a hibából.
szerk: viszont ha marihuána miatt kapta a 4 meccset, akkor az azt jelenti, hogy előtte már két alkalommal, amikor megborult fizetnie kellett, egyszer a kétheti utána meg a négyheti alapbérének megfelelő összeget. azaz nem úgy van, hogy csak a negyediknél szólunk, hanem szólnak azok minden alkalommal. ez viszont eddig nem került nyilvánosságra, ami (mivel a média mindenről tud) azt sejteti, hogy mégsem ez lehetett a probléma.
Gregory előélete miatt minden olyan apróság, hogy kétheti bérére büntetik kiemelt média figyelmet kapott volna, még szezonban is.
érdekes dolog, kíváncsi vagyok tudunk-e meg többet róla.
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Ami itt a szomorú,hogy innen nem sok dobás a szezonos eltiltás...onnan meg nem nagyon lesz GM aki pénzt ad.pár spangliért eldobni egy karriert szomorú dolog
több mint 9 éve
a helyzet az, hogy amikor megbuksz, akkor belekerülsz egy programba, ami sokszori ellenőrzést von maga után.azt egyelőre nem olvastam mivel bukott meg, de ha marihónaljával, akkor a combine utáni bukástól számítva további 3 tesztet kellett elbukni, ha nem azzal bukott meg, akkor meg egyéb más szerrel további két alkalmat kellett bukni ahhoz, hogy 4 meccses eltiltás legyen a vége.
lehet persze ezen kívül más miatt is borulni, pl: nem adsz elég mintát, megtagadod a mintavételt, nem működsz együtt a kezeléssel, stb.
Rapoport szerint az első a helyes megoldás:
twitter.com/RapSheet/status/700788906019708928
több mint 9 éve
Ha jól olvasom, azért ezek szezon eleji ellenőrzések voltak, ha optimista vagyok, kell kiürülési idő. Ha pesszimista, akkor vagy visszaesett, vagy a sérülése miatt kapott rá újra. Sajnos ettől még a feladat adott: el kell dönteni az edzőknek, mi legyen vele. Ráadásul ezzel megvékonyodott a DE szekciónk, ami Bosa vagy más end draftját vetíti előre.
Fuck
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Gregory hazudott draft után... 😕
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Randy Gregory 4 meccses eltíltás:DE Randy Gregory has been suspended for the first 4 games of 2016 for violating @NFL substance abuse policy.
több mint 9 éve
DB edzők végre megvannak, kissé rendhagyó felállásban:Kösz, remélem ez jót jelent, Jackson-ról jókat írnak. Baker-ről mit tudunk?
- Greg Jackson a safetyket fogja edzeni (Michigan DB edző legutóbb)
- Joe Baker a cornereket tréneli (Cowboys asszisztens ezidáig)
Bővebben:
www.bloggingtheboys.com/2016/2/17/11035696/cowboys-pursuing-michigan-dbs-coach-greg-jackson
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
DB edzők végre megvannak, kissé rendhagyó felállásban:- Greg Jackson a safetyket fogja edzeni (Michigan DB edző legutóbb)
- Joe Baker a cornereket tréneli (Cowboys asszisztens ezidáig)
Bővebben:
www.bloggingtheboys.com/2016/2/17/11035696/cowboys-pursuing-michigan-dbs-coach-greg-jackson
több mint 9 éve
Kicsit valóban félre érthető voltam. Nem Forte blitz pickup képességét vitatom, inkább egy fiatalon akart lenni a hangsúly.Forte a Bears egyik kulcsembere volt tavaly is eleg komplex játékos. Ettől függetlenül én is egy fiatal futora szavaznék aki ha ugy adódik Romo segget is meg tudja védeni.Forte nagyon jól szokta felvenni a blitzeket... Persze nem fiatal, de én eddig nem láttam hogy fogott volna rajta az idő...
Blevi
Tomcsik
több mint 9 éve
Forte a Bears egyik kulcsembere volt tavaly is eleg komplex játékos. Ettől függetlenül én is egy fiatal futora szavaznék aki ha ugy adódik Romo segget is meg tudja védeni.Forte nagyon jól szokta felvenni a blitzeket... Persze nem fiatal, de én eddig nem láttam hogy fogott volna rajta az idő...
Blevi
több mint 9 éve
Forte a Bears egyik kulcsembere volt tavaly is eleg komplex játékos. Ettől függetlenül én is egy fiatal futora szavaznék aki ha ugy adódik Romo segget is meg tudja védeni.
több mint 9 éve
Na majd meglátjuk, mennyire megy fel az ázsiája! 😊Annak sokkal többet is elfog és el tud kérni szerintem. 2-3év évi 3M felett minimum.Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
szerintem a Pats-nél jobb helyen lesz, mint nálunk 😊 McFadden elég egyedüli öreg és drága futónak 😉
rva
Charlie Firpo
alatriste
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Annak sokkal többet is elfog és el tud kérni szerintem. 2-3év évi 3M felett minimum.Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
szerintem a Pats-nél jobb helyen lesz, mint nálunk 😊 McFadden elég egyedüli öreg és drága futónak 😉
rva
Charlie Firpo

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hát igen ha nem igazol a bajnokhozSajna az Eagles tele van futókkal.nem is fog SB-t nyerni 😛
Janek
rva
több mint 9 éve
Sajna az Eagles tele van futókkal.nem is fog SB-t nyerni 😛
Janek
több mint 9 éve
Sajna az Eagles tele van futókkal.Nem látszik hogy 30 éves, semmivel sem rosszabb mint 3 éve volt. A leg konzisztensebb játékosunk és nagyon sajnálom hogy nem hozzuk vissza. Jól fog járni vele aki leigazolja. De remélem olyan helyre megy ahol összejön neki a gyűrű...Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
Tomcsik
több mint 9 éve
Akkor minden adott! 😊Nem látszik hogy 30 éves, semmivel sem rosszabb mint 3 éve volt. A leg konzisztensebb játékosunk és nagyon sajnálom hogy nem hozzuk vissza. Jól fog járni vele aki leigazolja. De remélem olyan helyre megy ahol összejön neki a gyűrű...Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
Tomcsik
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem látszik hogy 30 éves, semmivel sem rosszabb mint 3 éve volt. A leg konzisztensebb játékosunk és nagyon sajnálom hogy nem hozzuk vissza. Jól fog járni vele aki leigazolja. De remélem olyan helyre megy ahol összejön neki a gyűrű...Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo