Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát ehhez tényleg csak annyit tudok hozzáfűzni,hogy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon meglepődnékDallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:és akkor Romonak reszeltek? Mert gondolom Johnny Cowboy nem padra lenne húzva ilyen front7 mellett egy feltrade után.Amadeus91
nfl.si.com/2014/04/28/dallas-cowboys-johnny-manziel-2014-nfl-draft/Sugar611
több mint 12 éve
Erre gondoltam, pont!1.25m base, 750k roster bonus, 1.5m performance incentive.Anthony Spencer 1 évre újraigazolva. Az edzőtáborra lehet, hogy egészséges lesz.HöriRemélem a minimumért, ez a maximum! 😊Charlie Firpo
ha szar a térde, és kivágja a csapat, akkor nem kerül egy marék szotyiba se.slowmotion
Túl nagy belemagyarázás, hogy a tavaszi döntések mögött már Stephen áll? Mert láncban kapjuk a racionális húzásokat! 😊
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Dallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:és akkor Romonak reszeltek? Mert gondolom Johnny Cowboy nem padra lenne húzva ilyen front7 mellett egy feltrade után.
nfl.si.com/2014/04/28/dallas-cowboys-johnny-manziel-2014-nfl-draft/Sugar611
több mint 12 éve
Dallas Cowboys will ‘figure out a way’ to get Johnny Manziel:nfl.si.com/2014/04/28/dallas-cowboys-johnny-manziel-2014-nfl-draft/
több mint 12 éve
Egy Dallas draft játékhoz van kedvetek? Tippek, főleg pozícióra?Charlie FirpoMehet majd!!!!!!
Többiek???
több mint 12 éve
1.25m base, 750k roster bonus, 1.5m performance incentive.Anthony Spencer 1 évre újraigazolva. Az edzőtáborra lehet, hogy egészséges lesz.HöriRemélem a minimumért, ez a maximum! 😊Charlie Firpo
ha szar a térde, és kivágja a csapat, akkor nem kerül egy marék szotyiba se.
több mint 12 éve
Egy Dallas draft játékhoz van kedvetek? Tippek, főleg pozícióra?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Örülök Spencernek nagyon vártam h marad,persze kérdéses h mikor lesz megint 100%os állapotban,ha lesz egyáltalán....de ha felépül és él a kapott bizalommal,remélem még 2-3 évig jól járunk vele.KroosCsak abban reménykedhetünk, hogy a mi orvoscsoportunk tud valami biztatót a térdéről. De ez is csak egy plusz évet jelent, szerintem nem többet. Az évek múlása, ugye.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Örülök Spencernek nagyon vártam h marad,persze kérdéses h mikor lesz megint 100%os állapotban,ha lesz egyáltalán....de ha felépül és él a kapott bizalommal,remélem még 2-3 évig jól járunk vele.
több mint 12 éve
Remélem a minimumért, ez a maximum! 😊DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.beltazorkezdő szint, sokáig húzóember volt és nem csak azért mert guard 😀
Anthony Spencer 1 évre újraigazolva. Az edzőtáborra lehet, hogy egészséges lesz.Höri
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
ez most fájt.DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.beltazorkezdő szint, sokáig húzóember volt és nem csak azért mert guard 😀
Höri
😀
több mint 12 éve
DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.beltazorkezdő szint, sokáig húzóember volt és nem csak azért mert guard 😀
Anthony Spencer 1 évre újraigazolva. Az edzőtáborra lehet, hogy egészséges lesz.
több mint 12 éve
DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.beltazorEgy biztos, 30+-os, tehát kicsi az esélye, hogy kellene.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
DAVIN JOSEPH Dallasban járt. Milyen szintű játékos? Én még nem hallottam róla.

több mint 12 éve
Legyünk kicsit pozitívak: Ad1: baszott jót draftolunk.
Ad2: Egy kulcsjátékosunk sem dől ki hetekre.
Ad3: A Titans, Rams, Jags hármast és a három csoport riválist otthon hozzuk, plusz lesz még 3 másik W --> 9-7 csoportgyőzelem, PO.
Ehh... de szép is lenne 😛

több mint 12 éve
viccet félretéve sztem a szokásos 8-8 már jó lenne....:-8 idén meg jövőre a D és O line viszont rendbe lehet rakni, jó draftal,cap is javulgat.... fontos méég dez,tyron hosszútávú idekötése. oszt jó napot.
5-11, 6-10 lesz szerintem.(ne legyen így)
több mint 12 éve
Menetrendígy első ránézésre 15-1 16-0 😀
Week 1: San Francisco 49ers (Sept. 7th, 4:25 EST, FOX)
Week 2: @ Tennessee Titans (Sept 14th, 1 PM EST, FOX)
Week 3: @ St. Louis Rams (Sept. 21st, 1 PM EST, FOX)
Week 4: New Orleans Saints (Sept. 28th, 8:30 PM EST, NBC)
Week 5: Houston Texans (Oct. 5th, 1 PM EST, CBS)
Week 6: @ Seattle Seahawks (Oct. 12th, 4:25 PM EST, FOX)
Week 7: New York Giants (Oct. 19th, 4:25 PM EST, FOX)
Week 8: Washington Redskins (Oct. 27th, 8:30 PM EST, ESPN)
Week 9: Arizona Cardinals (Nov. 2nd, 1 PM EST, FOX)
Week 10: @ Jacksonville Jaguars (London) (Nov. 9th, 1 PM EST, FOX)
Week 11: BYE
Week 12: @ New York Giants (Nov. 23rd, 8:30 PM EST, NBC)
Week 13: Philadelphia Eagles (Nov 27th, 4:30 PM EST, FOX)
Week 14: @ Chicago Bears (Dec. 4th, 8:25 PM EST, NFL Network)
Week 15: @ Philadelphia Eagles (Dec 14th, 8:30 PM EST, NBC)
Week 16: Indianapolis Colts (Dec. 21st, 4:30 PM EST, CBS)
Week 17: @Washington Redskins (Dec. 28th, 1 PM EST, FOX)
Az a hálaadásnapi Eagles, TNF Bears, majd SNF Eagles kombó nagyon komoly lesz. 😀😀iktriad

több mint 12 éve
ja, tudom már, mi volt a legnagyobb flash: Bailey kapott G-ruhát a hadtápraktárból, de bakancsot nem. azért komoly volt, hogy kimászik a pilótaülésből, és a pilótaszerkó alatt megvillan a neonszínű Nike-surranó 😊www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Dan-Bailey-Flies-With-The-Blue-Angels/15d50aa4-3c87-4252-bb7b-be3c093598b3 reméljük nem zavarták össze a célzóját 😀Tehenészlucky mofo 😊slowmotion
több mint 12 éve
Menetrendfőleg hogy a TGD előtt négy nappal SNF a Meadowlands-ben
Week 1: San Francisco 49ers (Sept. 7th, 4:25 EST, FOX)
Az a hálaadásnapi Eagles, TNF Bears, majd SNF Eagles kombó nagyon komoly lesz. 😀😀iktriad
több mint 12 éve
Ha ilyen sorsolással PO-zunk Garrett maradhat felőlem 😊.
több mint 12 éve
Az egész elég komoly majdnem hogy egyikre se tudom mondani hogy sima esélyesek vagyunk....
több mint 12 éve
Menetrend Week 1: San Francisco 49ers (Sept. 7th, 4:25 EST, FOX)
Az a hálaadásnapi Eagles, TNF Bears, majd SNF Eagles kombó nagyon komoly lesz. 😀😀
több mint 12 éve
BleedingGreenNation @BleedingGreen 6 pReport: Eagles to play the Cowboys on Thanksgiving Day sbn.to/1igzDLB
több mint 12 éve
mondjuk az eddig is megvolt, csak eddig Weedent lehetett Hanie helyére írni 😀 amúgy szerintem Colt McCoy annyira nem fos, mint a többi 😀leigazoltuk Caleb Hanie-t. Dzsíszuz.No akkor meg is van az NFL Fantastic Four: Caleb Kalap Haine, Mark Pancser Sanchez, Curtis Festő Painter ééééééééééééés Colt Pisztoly McCoy. Ha ezek így egy fordulóban a pályán lennének: na az lenne a parádé 😀 😛dande
csak nehogy valamelyik Bears-fan meglássa, mert akkor akut röhögőgörcsben fog megpusztulni...slowmotion
több mint 12 éve
leigazoltuk Caleb Hanie-t. Dzsíszuz.No akkor meg is van az NFL Fantastic Four: Caleb Kalap Haine, Mark Pancser Sanchez, Curtis Festő Painter ééééééééééééés Colt Pisztoly McCoy. Ha ezek így egy fordulóban a pályán lennének: na az lenne a parádé 😀 😛
csak nehogy valamelyik Bears-fan meglássa, mert akkor akut röhögőgörcsben fog megpusztulni...slowmotion