Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
Remélem hogy ezalatt a Preseason alatt rájöttek a vezetők Jeudy a labdával a kezében elképesztően veszélyes.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Közben ha minden igaz Von Millernek megszületett a gyermeke.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Teddy vs Drew
 www.youtube.com/watch?v=KyxJhHpp6vM

disclaimer1: az elemzés nem teljes körű. Ha nincs minden play ugyanazon sztenderdek alapján elemezve akkor az ítélet meg a levont tanulságok semmit nem érnek, csak az 1-1 playben mondottak állhatják meg önmagukban a helyüket. Nem azt mondom, hogy szándékosan azt az 5-6 playt ragadta ki, ami a véleményének nem mond ellent, de a videü alapján nem lehet eldönteni, hogy a bemutatott playek reprezentatívan tükrözik-e a teljes meccs képét

disclaimer2: tiszta zsebben könnyebb olvasni, de kezdők ellen nehezebb lesz tisztán tartani... vmi 90 fölötti pass protection grade-et láttam a pff-en, maradjunk annyiban, hogy hasonlóra nem számítok a reguláris szezon során, amikor az ellenfél úgy állítja össze a csapatát, hogy esetleg nyerni akar...
Az elemzés sajnálatos módon nem nagyon tér ki arra, hogy az ellenfél védelme mit hogyan csinál, hogyan kivitelezi, etc. A video terjedelme mondani valója szempontjából ez így rendben van, nem is mondja hogy QBkon kívül mással is foglalkozna, de ugye nem csak a QBkon fog múlni a play kivitelezése....

disclaimer3: Lockkal nem az a baj, hogy nem tud jól játszani, olyat már rookieként is láttunk tőle. Hogy tudja-e konzisztensen meccsről-meccsre hozni azt a szintet, az nem fog kiderülni PS-ben, főleg hogy legközelebb esélyt se kap a kezdők ellen, mert van valaki akiről pontosan tudjuk hogy mire képes, pontosabban: pontosan tudjuk hogy mire nem képes, de milyen jó ötlet neki adni a kezdő snappek felét miután a tavalyi gyalázatot arra fogtuk, hogy nem volt rendes felkészülés... Olyan szempontból mindegy is, hogy úgyse játszana ellenük 1-2 negyednél többet Lock se
Black_Adder
A fenti videóhoz ez a cikk tartozik, itt linkesítve az összes snapjük értékelve van:
 www.milehighreport.com/2021/8/17/22629467/teddy-bridgewater-drew-lock-round-1-grades

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Teddy vs Drew
 www.youtube.com/watch?v=KyxJhHpp6vM

disclaimer1: az elemzés nem teljes körű. Ha nincs minden play ugyanazon sztenderdek alapján elemezve akkor az ítélet meg a levont tanulságok semmit nem érnek, csak az 1-1 playben mondottak állhatják meg önmagukban a helyüket. Nem azt mondom, hogy szándékosan azt az 5-6 playt ragadta ki, ami a véleményének nem mond ellent, de a videü alapján nem lehet eldönteni, hogy a bemutatott playek reprezentatívan tükrözik-e a teljes meccs képét

disclaimer2: tiszta zsebben könnyebb olvasni, de kezdők ellen nehezebb lesz tisztán tartani... vmi 90 fölötti pass protection grade-et láttam a pff-en, maradjunk annyiban, hogy hasonlóra nem számítok a reguláris szezon során, amikor az ellenfél úgy állítja össze a csapatát, hogy esetleg nyerni akar...
Az elemzés sajnálatos módon nem nagyon tér ki arra, hogy az ellenfél védelme mit hogyan csinál, hogyan kivitelezi, etc. A video terjedelme mondani valója szempontjából ez így rendben van, nem is mondja hogy QBkon kívül mással is foglalkozna, de ugye nem csak a QBkon fog múlni a play kivitelezése....

disclaimer3: Lockkal nem az a baj, hogy nem tud jól játszani, olyat már rookieként is láttunk tőle. Hogy tudja-e konzisztensen meccsről-meccsre hozni azt a szintet, az nem fog kiderülni PS-ben, főleg hogy legközelebb esélyt se kap a kezdők ellen, mert van valaki akiről pontosan tudjuk hogy mire képes, pontosabban: pontosan tudjuk hogy mire nem képes, de milyen jó ötlet neki adni a kezdő snappek felét miután a tavalyi gyalázatot arra fogtuk, hogy nem volt rendes felkészülés... Olyan szempontból mindegy is, hogy úgyse játszana ellenük 1-2 negyednél többet Lock se

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Itt egy elég részletes írás a roster helyzetéről, aki tud angolul, annak erősen javaslom:
 www.milehighreport.com/2021/8/16/22625818/broncos-bubble-battles-before-first-cuts

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Fangio szerint nem elképzelhetetlen, hogy a vasárnapi meccs után meg lesz nevezne a kezdő qb. Szerintem ha Lock hoz egy a múlthetihez hasonló játékot sok kérdés nem marad.
roberto23
Most Teddy fog kezdeni, és utána jön majd Lock, ugye?
Gerichill
Elvileg ja.

De gondolom megint kb azonos snapszámot fognak kapni.
roberto23
Persze, csak itt mindig kérdés számomra, hogy kikkel van esélye játszania csapaton belül, és az ellenfél védelmében kik játszanak.
Gerichill
Hát az ellenfél védelmében 2nd meg 3rd team arcok játszanak többnyire (Vkings esetében szinte végig a harmadik csapat volt kint), úgyh nyilván nem kell hanyattesni az előző meccstől.

De arra jók ezek a meccsek, hogy egymáshoz képest össze lehessen vetni a qb-kat. És nekem szemre Lock-al jobbnak, dinamikusabbnak tűnt az offense, még úgy is, hogy Locknak megint volt pár túldobása.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Fangio szerint nem elképzelhetetlen, hogy a vasárnapi meccs után meg lesz nevezne a kezdő qb. Szerintem ha Lock hoz egy a múlthetihez hasonló játékot sok kérdés nem marad.
roberto23
Gerichill
Elvileg ja.

roberto23
Persze, csak itt mindig kérdés számomra, hogy kikkel van esélye játszania csapaton belül, és az ellenfél védelmében kik játszanak.
több mint 4 éve
roberto23
Gerichill
Elvileg ja.

több mint 4 éve
roberto23
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Nyilván túl sokat ebből a meccsből nem kell levonni, de kezdésnek teljesen rendben volt.

Aki mindenképpen pozitív volt az Hamler, Surtain es Benson, kíváncsi vagyok utóbbi rostert fog-e. De nekem Lock is tetszett. Persze nyomás kb zeró volt rajta, de nekem tetszett. Bridgewater meg hozta, amire képes. Vele is haladtunk, de nekem Lock-al jobban tetszett a csapat. Sajnos a Rypien részre kidoltem, de úgy látom sokat nem vesztettem. 😀

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 527 — The Mathematician
Azért ez a Hamler gyerek baromi jó. Igaz a védelem folyamatosan Jeudy-t figyeli, így picit talán könnyebb...de ez semmit nem von el az érdemeiből...
Klaci79
a judit-sutton duó mellett lesz helye

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Azért ez a Hamler gyerek baromi jó. Igaz a védelem folyamatosan Jeudy-t figyeli, így picit talán könnyebb...de ez semmit nem von el az érdemeiből...
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Megvan az első komolyabb TC sérülés: Boone esett ki 4-6 hétre.

A másik hír, hogy a Ravens Patrick elérhetőségéről érdeklődött. A válaszról sehol sem találtam infót eddig.

több mint 4 éve
Ma/tegnap a Vikingsal volt közös edzés, és a beszámolók szerint Jeudy tarthatatlan volt.

Remelem tényleg elkapja a fonalat, mert Suttonal brutal páros lehet, nem beszélve Fantrol, Patrickrol, Hamlerrol meg a kimondhatatlan nevű TE srácról.

Ez már személyes, szubjektív benyomás, de ahogy nézem az edzés videókat nekem ebből az jön le, hogy Teddyvel sokkal jobban megvan az összhang Jeudynál, mint Lock-al. Sanszos, hogy ezt csak én látom bele persze.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 737 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri Broncos offseason elemzése.
több mint 4 éve
Bridgewater leigazolását követően elmondták h éles versenyt akarnak közte és Lock között, már azt is jelezték h ez az edzőmeccsekig is ki fog tartani. Az insidereknél Locknak áll a nyerésre, de szoros a verseny, mert Teddy unalmas ugyan, de keveset hibázik.

Lényeg a lényeg h nem volt olyan opció h valaki tiszta QB1 legyen az első meccs előtt, szal önmagában emiatt ne temessük egyiket se.

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Fene se bánja, ha edzéskörülmények között nagy a verseny... Az lesz a kérdés, hogy éles helyzetben hová billen az a pár centi az INT és a TD között.
több mint 4 éve
Fangio elmondása alapján továbbra is nagyon éles a harc Lock és Bridgewater között. Most hogy ebben mennyi az igaz és mennyi a vetítés azt nem tudom, de ha tényleg így van, akkor en annyira nem vagyok ettől boldog.

Locknak elvileg továbbra is vannak pazar dobasai, de folyamatosan előjönnek a tavalyi hibái is => vagyis ugyan ott tartunk, ahol egy éve. Bridgewater meg kb azt hozza, amit várni lehetett tőle.

Egyébként most a héten Lock fog kezdeni, jövő héten meg Hídvíz. Mindenesetre rég vártam már ennyire preseason meccseket (kemény 2 éve 😀 ).
roberto23
Maradjunk annyiban, hogy ha Lock az lenne amit várunk tőle, akkor oda-vissza kellene elpáholnia Teddyt a campben, én szurkolok neki és nem akarok vészmadár lenni, de ez alapján csúnya szezon vár ránk támadó oldalon...
Vonster
Egyetértek.

Én bevallom arra számítottam, hogy Locknak egyáltalán nem fog gondot okozni Bridgewater, de úgy látszik tévedtem. Azért kíváncsi leszek az előszezon meccsek alatt mit fognak majd mutatni.

több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Fangio elmondása alapján továbbra is nagyon éles a harc Lock és Bridgewater között. Most hogy ebben mennyi az igaz és mennyi a vetítés azt nem tudom, de ha tényleg így van, akkor en annyira nem vagyok ettől boldog.

Locknak elvileg továbbra is vannak pazar dobasai, de folyamatosan előjönnek a tavalyi hibái is => vagyis ugyan ott tartunk, ahol egy éve. Bridgewater meg kb azt hozza, amit várni lehetett tőle.

Egyébként most a héten Lock fog kezdeni, jövő héten meg Hídvíz. Mindenesetre rég vártam már ennyire preseason meccseket (kemény 2 éve 😀 ).
roberto23
Maradjunk annyiban, hogy ha Lock az lenne amit várunk tőle, akkor oda-vissza kellene elpáholnia Teddyt a campben, én szurkolok neki és nem akarok vészmadár lenni, de ez alapján csúnya szezon vár ránk támadó oldalon...
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az jót jelent mindig, ha a kezdő franchise QB és a tartaléknak hozott komolyan versenyzik a kezdő státuszért...

Na de majd idén! 😊 Hiába nem hiszem, hogy itt a hitványkodás mellé extrább produkciót látunk majd én nagyon várom már a szezont és a meccseket : )

több mint 4 éve

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 553 — The only discipline that lasts, is self discipline
Peyton sárga zakós beszéde.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!