NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Itt egy táblázat, ami összesíti a nagy szakik mock draft tippjeit, csapatonként.http://www.realclearsports.com/blognetwork/rcs_sidelines/assets_c/2011/03/NFL%20Mocks%20Post%20Combine%202011%20%282%29-thumb-625x406-8171.png
több mint 13 éve
Láttam én már karón varjút! 😀Nem is őket várom ide hozzánk. Gyűjtögetem az infókat az OLB-kről, tudom, hogy nem minden jelölt jó nekünk, csak azokat írtam be, akik tutira nem maradnak - illetve Von Miller a tuti. A többiek nem, de maradnak bent a mi választásunkig. Őket kell megnéznem. És akkor még a DE-ket nem is néztem, mert onnan is jöhet valaki, kézzel fogható és remek példéja ennek Hali, ugye.
😊
több mint 13 éve
Nem minden OLB jó 3-4be nekünk. Ellenben DEk közül (lásd Hali) akadnak még. Mondjuk Kerrigant ajánlom figyelmedbe az első körben, én neki örülnék. Mert nekünk LOLB kell ugyi. ÉS annak sztem ő tökéletes lehet 3-4ben.Az a lényeg, hogy DEkhez képest gyors legyen,viszont nem kell 280 font súly. ellenben LBből kell 250-260, és 6'3-as magasság az lényeges, ennél sokkal kisebb nem jó, ami nem jelenti, hogy nem lehet 6'2, csak akkor jobbnak kell lennie. De azért le van írva mindenkinél, hogy jó 3-4be van sem, ha utánanézel. Aztán vagy egyetértesz vele, ha megnézed felvételeken, vagy nem. De ha jó helyen olvasod, akkorát nem tévednek.
Fairley meg Dareus meg is őrülnének, ha a Chiefsben kelnének el, és aztán kéne NT-t játszaniuk. 😀 Ez totál elképzelhetetlen.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Kimegy a DT-k közül szinte tutira: Nick Fairley, Marcell DareusAz LB-k közül: Von Miller és az Akeem Ayers, Justin Houston, Martrez Wilson, Aldon Smith kvartettből valaki.
Persze, ha minden jól megy. Mert akkor bent marad Taylor, Wilkerson (ő talán még a 2. kör közepéig is) és Paea a DT-knél, az OLB-knél a négy közül valaki.
több mint 13 éve
OLB és NT is lesz elérhető a 21. pick-ig, sztem. WR marad későbbre is.
több mint 13 éve
Jól érted! Ez sztem az OT draft stratégiánk lényege.Ehhez jön a többi persze. Ebben már csak annyi bonyolultság van, hogy nevek is vannak hozzá minden körben, és így illeszkednek eg körben a többi névhez. De valóban, sztem sem élvez prioritást OT sehol, mindig van egy fontosabb legalább. Bár lehet, ha NT need nem lesz, (se center), akkor a WR és OLB után elsődleges az OT, de ez a maximum, amit el tudok képzelni. (Viszont ettől ha kimegy első körben a kiszemelt OLB+WR+NT is, akkor OT ha pont bent marad, aki tetszik, akkor ő jön.)
több mint 13 éve
A kérdés az, hogy mennyire akarja a vezetés a passzjátékot javítani? Ehhez a run heavy stílushoz nem kell ezek szerint variálni sokat a fallal, mert a leírtak alapján és a szezont látva elég jó így is. Ami ide kell, az egy olyan WR, aki leveszi D-Bo-ról a double cover-t, amivel a Ravens kinyírta a passzjátékunkat. Mert ha van még egy veszélyes célpont, akkor azt is le kéne venni a pályáról és akkor megnyílik az út Moeaki, Charles, McCluster, stb. előtt. Vagyis könnyebben talál Cassel magának célponot, amivel szépen feljöhet a passzjátékunk, ami kiegészíti a run heavy-t és alkalmasint nagy játékokat szülhet. Ehhez pedig nem kell annyira jó OT, hogy elpazaroljunk egy pick-et, amit mondjuk OLB-re vagy NT-re is elnyomhatunk.Ha jól értem, ez itt a lényeg most.
több mint 13 éve
Ijalana sem szar. Nem úgy van, hogy valakik szarok és kerülni kell őket, mások meg szuperek és le kell igazolni. Inkább sok tulajdonság, képesség, tapasztalat és az ezekről alkotott (kicsit vagy nagyon torz) kép. Kontra csapatigények.Szal Ijalana jó, csak nekünk nem ilyen ember kell. Amiben ő jó(nak látszik most), az nem éri meg az árat, amit adni kell érte előreláthatólag. Ez elég bonyolult képlet, de nem lehet rossz játékos, akit 4 kör előttre várnak, ebben biztos lehetsz. Aztán hogy adott csapatban mire viszi az más dolog.
több mint 13 éve
Kicsit elfogult vagyok, mert imádom a Bamát, de szerintem Carpenter kurva jó lehet NFL szinten is. Senior Bowl practiceok alkalmával 1-1ben megverte az erőember Baileyt, magán a meccsen se engedett még pressuret se!, és év közben is szerintem nagyon jól játszott. Valaki nagyon jól fog járni a 3-4. kör környékén vele.tenorxRemélem így lesz. Sztem jó pass blocker, ezt írtam is, és tartom. LOTnek is jó. Főleg pass happy csapatba. Ahol a futásblokkra nem 8 emberes boxokban kerül sor. Itt azonban erről lenne szó. Továbbá nálunk a futásirányba lábon sokat kell szaladni mélyen is (4-6 yard) és oldalra is egyben. Gyakran OT vezető blokkal. Ez meg messze nem Carpenter műfaja. Másoknak sztem előbb megéri elvinni sztem.
több mint 13 éve
Kicsit elfogult vagyok, mert imádom a Bamát, de szerintem Carpenter kurva jó lehet NFL szinten is. Senior Bowl practiceok alkalmával 1-1ben megverte az erőember Baileyt, magán a meccsen se engedett még pressuret se!, és év közben is szerintem nagyon jól játszott. Valaki nagyon jól fog járni a 3-4. kör környékén vele.tenorxPersze, mi!
😀
több mint 13 éve
Megnéztem, nem kavarok. OT-ként regisztrálták a draft-ra. De neked hiszek, ha szar, akkor ne jöjjön. Nem ismerem őket, de igyexem sokat olvasni és ha több helyen is találok szavazatokat rájuk, akkor már látnak ezekben a srácokban valamit.Ráakadtam egy jó cikkre, ami a napokban jelent meg és arról fantáziálnak benne, hogy Fitzgerald idejön 3 pick-ünkért cserébe a Cards'-tól. Na, gondolhatod, milyen hozzászólások vannak utána! 😊 Sok-e a három pick érte vagy sem, ne adjunk érte semmit, mert egy tehetséges fiatal WR tökéletes párja lesz D-Bo-nak, stb. Van adok-kapok bőven. AZ egyik oldal mellett az szól, hogy kell egy ilyesféle célpont a csapatnak. Ellene szól, hogy nincs sok ideje Cassel-nek, ha meg van, akkor elgondolkozza néha.
Jó, hogy van időm olvasni!
😊
több mint 13 éve
Kicsit elfogult vagyok, mert imádom a Bamát, de szerintem Carpenter kurva jó lehet NFL szinten is. Senior Bowl practiceok alkalmával 1-1ben megverte az erőember Baileyt, magán a meccsen se engedett még pressuret se!, és év közben is szerintem nagyon jól játszott. Valaki nagyon jól fog járni a 3-4. kör környékén vele.
több mint 13 éve
Nemtom kivel kavarod.Carpenter OT viszont, passz blokkja nem is lenne rossz. Bár nem elég széles távot ér be, mert főleg gyenge a karja. És úgy egyáltalán gyenge az ember. Ami nekünk azért gond, mert run heavy van. Jó persze zone blokk, és Carpenter annyira nem rossz run blokk tecnikában, csak gyenguska. Az is gond, hogy nem jó lead blocker (mint Albert és Richardson, őket meg lehet nézni), de legalább nem totál elveszett egyedül nyílt terepen (mint Richardson), ami pass blokkolóként a szememben mindig emeli egy OT értéket.
több mint 13 éve
Pedig játszott ám LT-t korábban. És asszem T poszton indul a draft-on, nem? Bár lehet, hogy kavarom...
több mint 13 éve
Azt olvastam róla, hogy jól dolgozik pass prot-ban és futásnál is jól blokkol. Nyilván nincs a top 3-ban, de sztem nem elveszett ember(ke) és ő talán még elérhető lesz későbbi körökben is. Nyilván nem tehető be kezdő LOT-nak - ki merne ilyet meghúzni egy rukival?-, de a későbbiekben lehet belőle talán jó LOT.mirdalIjalana?
Először is Guard. Szóval, ha valaki jó OTnek is, nem jelentkezik Guardként, mert kevesebb a lóvé. Később is draftolnak Guardokat, meg egyébként is.
De Guardhoz képest is a pass blokkja magasan van, és rossz a lábmunkája. OTként ez a lábmunka pocséknak számít.
Ellenben Guardként jó a run blokkja nagyon, a passzblokk ott elmegy bőven. És jól tud húzni, mert gyors. irányváltásai is jók. (A pass prot lábmunka más dolog, nem minden futóbolond szeret táncolni.)
Vagy ROT lehetne, ha nem Guard, de a sztem power falban. ZB fal (mint itt) inkább Guard. Az meg nem kell. Persze mindenki zsebében ott a marsallbot. Először is gyógyuljon meg.
De igazából nem kell nekünk annyira ember, hogy Guardokat képezzünk át. Van egy 2010ben jól működő falunk, egy embert akarunk. Van rá egy korai pickünk, mondjuk harmadik kör tuti, de akár előbb. Nem LOT kell, nem is azonnal kezdő, szal legyen akkor OT. meg olyan, amiben kevés a kockázat, vagy hagyjuk. Jó nekünk a mostani fal is, legjobb futás, kevés sack, stb. semmi gondja nincs. Lehet center kell amúgy is. És Callaghan helyére jön valaki max.
több mint 13 éve
Vagy a harmadik-negyedik kör tájékán James Carpenter?
több mint 13 éve
Azt olvastam róla, hogy jól dolgozik pass prot-ban és futásnál is jól blokkol. Nyilván nincs a top 3-ban, de sztem nem elveszett ember(ke) és ő talán még elérhető lesz későbbi körökben is. Nyilván nem tehető be kezdő LOT-nak - ki merne ilyet meghúzni egy rukival?-, de a későbbiekben lehet belőle talán jó LOT.Illetve pontosítok, talán elérhető lesz a második körben még számunkra.
több mint 13 éve
LOT nem lesz semmiképp, max ROT, aki majd ha elég jó, cserélhet Alberttel, de szinte kizárt, hogy azonnal bizalmat kapjon bárki. Albert jó LOT poszton, csak ha jön egy OT, aki passz blokkban erős, de futásban nem, akkor Alberttel cserélhetnek. Majd, évek múlva. De lehet inkább majd jövőre szerzünk egyet. FA piacon meglátjuk egyáltalán mi lehetséges majd.
több mint 13 éve
Ben Ijalana LOT-nak?
több mint 13 éve
Ha csúszás, akkor mindig Brady Quinn jut az eszembe... Ott azért borult sok minden anno.És persze, hogy mindenki összerakja a maga kis listáját. De emlékezzünk csak a tavalyi draft-ra! Nem erre számítottunk, legalábbis én biztos, hogy nem. Aztán utólag mekkora draft is lett az! 😊
LOT akkor máshonnan nem lesz - lehet -, csak FA-ból.
több mint 13 éve
A nagy kérdés akkor az tehát, hogy OL-be vagy LB posztra húzzuk az első pick-et. WR, DT jöhet a következőben.mirdalAkkor inkább valahogy így:
első kör: OLB-DT-OL-WR
második kör:WR-OL-OLB-DT
harmadik kör😀T-OL-WR-OLB-(CB-S-ILB csak ha kedvenc, sztem max egy-egy név)
negyedik kör:WR-OL-CB-FB-S-ILB
ötödik körtől ami nem sikerült, jöhet mégy egy WR, ha jött is már. És TE, QB is lehet BPA alapon, ha van extra szimpatikus bármikor. Bár TE steal is kell legyen egyben.
Így nagyjából, de ez sokkal bonyolultabb. Mert mint mondtam Hankerson most 1-2 körre van írva, de nemrég fix 2 volt. ÉN vinném első körben, mert megéri, van akinek nem. Nem lehet tudni ki hova írja őt akár. És ez egy név. Mert ha Green csúszik, és Julio is, akkor Hankerson és Torrey Smith is, vagy fordítva, hamar elkelnek. De akkor másik poszt csúszik.
De az egyik lényeg, hogy mindenkinek van kedvence második harmadik pickre is, és szeretné, ha úgy alakulnának a dolgok, hogy akkor még bent legyen, a többi posztra másokat akar, más körökben. Tavaly mi is hogy kapkodtunk harmadik körbe vissza, mert félő volt, hogy Moeaki kimegy hamarabb, mint vártuk, fel is tradeltünk, mert ő KELLETT, és kész. Utólag jó döntés volt, de a lényeg, hogy vannak kedvencek, hozzájuk igazodik a többi pick, és nem feltétlen az első az. De lehet hogy annyi van például, mint amit mondasz, hogy WR nem első kör, van másodikban 6 tuti jelöltünk (ennyi van sztem második körre, aki akár bent is lehet, és nekünk megéri, több kevesebb eséllyel de van ennyi) egyik bent lesz.
több mint 13 éve
Cassel dobált mélyeket. 2009ben Chambersnek, és jól ment. Csak aztán Chambers úgy döntött, hogy kemény munkával pénzt keresni jó, de nulla munkával még jobb! És így aztán maradt Bowe, akinek jó a keze, magas meg minden, csak nem extra gyors. Nem lassú, de a 40 yardja neki 4.5 volt (jobb WRek 4.4 leggyorsabbak 4.3 alá is mennek, 4.6 fölött már lassú). Szóval 2010ben Bowe lett a mélységi célpont, mert nincs más, de ez play actiont jelent, meg egyéb lateral passzos baromságokat. Amikből volt szép TD is, de azért ezt így nem lehet hosszútávon mélységi játéknak hívni.Viszont Cassel tud dobni mélyen, azt sztem tudjuk. Az, hogy Jamaalnak elrontott 2010ben vagy két ilyen deep TD passzt, meg Moeakinak, D-Bonak is kapaszkodni kell keményen, az azért van, mert túldobja. Nem azért, mert rövid,vagy nem lát el odáig. De ez köszönhető talán annak is, hogy ezek időigényes playek, mert senki nem elég gyors. ÉS a két OT meg speed rushhal megkerülhető, ami ennek nem kedvez. Pont ez a gyengéje mindkét OTnek.
Vagyis nem elég mélységi célpontot hozni, kellene egy LOT, de idén ilyen nincs. Vagy nem kell, de egy ultra gyors WR kell akkor, aki hamarabb szabadul, ha kap egy szeparációs playt, ahol nincs safety. Cassel meg tudja dobni, csak nincs ilyen emberünk. Vagyis McCluster az, de ő meg limitált snapen van, mert különben elveszítjük örökre. Ő Jolly Joker, ha nincs ötlet, jön Dexter.
ILB kérdés érdekes. Belcher egyvalamiben jó, de pont abban, amire kell. Legfőképp a csodás shuffle mozgása miatt nagyon jó futás ellen. ÉS DJ amekkora playmaker, nem is kell jobb. Akkor DJből veszítünk, ha ő kell beálljon jómunkásembernek. Őt hagyni kell varázsolni. Kell mellé egy szürke eminenciás szerelőműhely 70-90 tacklevel évenként és ennyi. Ő is hozott most is 121-et (csapat legtöbb, ebből szóló 95), de leginkább a PD-FF-IT-TFL-GLstop nála mindig napirenden van. minden évben voltak hihetetlen látványos pillanatai, az is priceless nála.
Belcher csapat harmadik legtöbb szerelése (második Berry) 84 (szóló 53), sztem ez elég. 3 TFL (DJ 8), 1 FF (4), 2 PD (15), 0 IT (1 (TD)), 1 sack (1).
Tény, hogy ha olcsón, későbbi körben maradna egy kemény futásgyilkos LB, el kell hozni. A lassúság (amit ehh említ) azonban érdekes kérdés. Mert a mi játékunk gyors és fizikális, erre épül. Hali ugye tipikus pass rusher, nem kell magyarázni. De DJ a leggyorsabb ám, ő eredetileg a 2005 ös draft legjobb OLB-jelötje volt, mi is 4-3 ROLBnek hoztuk. Csak aztán 3-4 lett, és Hali másra nem jó, ő a ROLB, annak tökéletes. DJ így bekerült ILBnek, és kiderült, hogy jobb, mint bárki. De ettől nem lassult le. Eredetileg 4.52 a 40 yardja a kombájnról.
Tehát, ha egy rusher beválik, akkor az a valaki valószínű szintén gyors lesz. Bár Sheffield is OLB és egész jó pass rusher, de ő pont hogy lassú, ezért nem volt elöl esélye a drafton, nem mert rossz. 4.92 az nem szép egy OLBtől. De ez olyan, hogy Hali is 4.72 vagy ilyesmi, csak ő DE volt. Viszont a pályán gyors. Mert az egész a blokk legyőzéséről szól, sebességgel, vagy erővel, vagy technikával, leginkább ezek kombinációjával. A Von Miller féle csak sebességre alapozó emberek hosszú távon vagy megtanulják ezt, vagy az NFLben csalódást okoznak. Hali megtanulta, Sheffield persze valóban lassú, de ne a 40 yardot nézzük, igazából az félpálya majdnem. pre meccsen és a Troyban én láttam, nem sztár de beválhat.
Viszont ILB tehetségünk is van talonban. Cory Greenwood. Nekem nagy kedvencem, de talán nem vagyok elfogult totálisan (egy kicsit biztos, ezt elfogadom). Szóval ő 4.6 40 yardot tud, az elmegy OLBnek, csakhogy ő ugye ILB. Annak perfect, beleillene a gyors és fizikális védelem eszméjébe. Brutálisan kemény ütköző, STben rendre is láthattuk, ahogy néha szinte reccsen az ellenfél, amint Cory becsapódik. Egyszer hallottam nyilatkozni erről "ez nagyszerű érzés" mondta, és mosolygott erősen. Imád ütközni, és tud is, erőnléti problémáról nem is hallott. Annyira mániákusan elkötelezett, hogy nem is volt Kanadában rendes combine, erre elforgatta magának egy haverjával, hazai pályán. Persze nem ért volna semmit, ha nem tudja megismételni. Anno betettem a felvételt a topicba. De 40 yard felmérése volt a CFLben is.
Egész pályáján díjak sorát gyűjti be.
Legnagyobb előnye mégis a kiugró játékintelligenciája. Nem véletlen mondja ezt minden edzője (most és kanadában) vagy mondták róla többször 2010ben, hogy a legjobb coverage LB a csapatban, pedig DJ sem rossz.
Valóban nagyon sokat kell neki fejlődni, mert ez nem a CFL. De egyre több lehetőséget kap. Most kapott egy éves szerződést, és Belcher mögött már ő van. Tehát nem Mays vagy Williams. Nem tudom ez igaz-e, de valószínűleg igen, és ez jelent valamit. Sztem Belcherrel versenyeznek lassan a DJ melletti posztért. És Greenwood jobban illik a sémába (gyors, fizikális nagyobb is mint az undersize Belcher), valamint fejlődik, és sokkal sokoldalúbb, intelligens, vezér típusú játékos.
Tehát az, hogy egy veteránt rájuk hoznak az oké lenne, de draftolni csak akkor, ha nagyon megéri. Mert akkor is lenne 4 jó ILB-nk évekre, akikből 3 fiatal.
több mint 13 éve
A nagy kérdés akkor az tehát, hogy OL-be vagy LB posztra húzzuk az első pick-et. WR, DT jöhet a következőben.
több mint 13 éve
akkor én isa dolgok jelenlegi állása szerint az első körben OLB abban az esetben ha marad benn még nálunk olyan aki megérné (azért valószínűleg marad)
de a phil taylor pick miatt sem sírnék, bár ő azért elég rizikós
ezeken kívül még a carimi/costanzo kettősből is jól jönne jobbra ember és richardson mehetne vissza megbízható backup-nak
wr nálunk már nem lesz benn akit érdemes lenne
második körben valószínűleg elérhető a little/baldwin féle fizikális párosból az egyik, ahogy ulpianus írta, elég kemény hármas lenne akkor nálunk
mondjuk én se lepődnék meg valami mélységi elkapón, bár fenntartom azon véleményem, hogy nekünk teljesen felesleges, igaz cassel-nak nálunk nem is volt olyen embere akinek dobálhatta volna a hosszú lasztikat
és ami még érdekes lehet
esetleg egy csúszó ILB a középső körökben, kedvenceim erre sheppard/herzlich (azért a combine náluk nem volt túl fényes ha jól emlékszem elég lassúak voltak,persze erről még valószínüleg viszik őket,pláne sheppardot), viszont belül mindkettő tudna nálunk pusztítani DJ mellett, oké-oké belcher nem volt rossz UDFA létére, de azért ők hatalmas upgrade-k lennének
és azért a késői körökben mindenképpen kell DB a depth-be
több mint 13 éve
Találtam ám olyan cikkeket, amikben arról ment a csevely, hogy valamelyik csapat esetleg feltrédelne a helyünkre és persze cserébe kapnánk is valamit. Ha Ulpi érvelését elfogadjuk, miszerint igazán jó pick nekünk nincs az első körben, akkor megérné későbbi picket kapni a mi 21-ikükért, nem? Konkrétan emlékszem a Pittsburg-re, akik Pouncey-ért hajlamosak lennének a feltrédre - állítólag persze. És ez is megosztja keményen még a Vasas táborát is.A safety posztot meg nem én mondom, hanem nálam okosabb emberek. Természetesen nehéz okosnak lenni a tengernyi vélemény és okoskodás között. Mivel annyira nem tudtam követni az egyetemi bajnokságot, nem ismerem a class-okat, de mindig vannak titkos favoritok, akikhez megszállottan ragaszkodnak a drukkerek.