NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
256
35
18:30-tól, ARENA4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 9 éve
Bradfordról is nagyon jó véleménnyel volt Bajusz. Mindenesetre szerintem ugyanolyan kevés így a fal. Foles se kezeli sokkal jobban a nyomást, mint hobbit kollegája, lesznek majd meglepetések rams mezben. DL-ben van már két sornyi kezdőnk, talán ide jobban jött volna erősítés.Greg Robinson - Rodger Saffold - Tim Barnes - Barrett Jones - Garrett Reynoldssütiszerintem Barksdale visszajön és fogunk guard posztra draftolni. Reynolds backup. Rhaney-ről nagyon pozitívan nyilatkozott Fisher, én őt látom center poszton a várományosnak. Jones viszont talány számomra, a sérülése ennyire nem hátráltathatja, itt valami más is van. Saffold többnyire jobban teljesített a jobb oldalon, én oda várom.
nálam: Robinson-draft-Rhaney-Saffold-BarksdaleDiamondsHead44
több mint 9 éve
Greg Robinson - Rodger Saffold - Tim Barnes - Barrett Jones - Garrett Reynoldssütiszerintem Barksdale visszajön és fogunk guard posztra draftolni. Reynolds backup. Rhaney-ről nagyon pozitívan nyilatkozott Fisher, én őt látom center poszton a várományosnak. Jones viszont talány számomra, a sérülése ennyire nem hátráltathatja, itt valami más is van. Saffold többnyire jobban teljesített a jobb oldalon, én oda várom.
nálam: Robinson-draft-Rhaney-Saffold-Barksdale
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Greg Robinson - Rodger Saffold - Tim Barnes - Barrett Jones - Garrett Reynolds
több mint 9 éve
Start of the offseason program: April 20OTA dates: June 2, June 4-5, June 8-9, June 11, June 15-16 and June 18-19
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Barnes counts $710K against the 2015 cap. Rams now have $9.82 million in cap space.
STL Curtain
több mint 9 éve
Another draft prospect visits Rams Park on Wednesday _ Louisville offensive tackle Jamon Brown.
STL Curtain
több mint 9 éve
Amari Cooper ma jön látógatóba hozzánk. Peat is jön.
STL Curtain
több mint 9 éve
újabb 1 éves szerződést kötöttünk Tim Barnes-szalDiamondsHead44Tenderelni nem lett volna egyszerűbb ?süti
STL Curtain
több mint 9 éve
újabb 1 éves szerződést kötöttünk Tim Barnes-szalDiamondsHead44Tenderelni nem lett volna egyszerűbb ?
több mint 9 éve
újabb 1 éves szerződést kötöttünk Tim Barnes-szal
STL Curtain
több mint 9 éve
Én ezt értem, és több dologgal is tudnék vitatkozni azok közül, amiket Chip mondott Bradfordról, de ez az egy mondat pont még az a kategória, hogy elhiszem, mert anno nem véletlen lett 1/1-es, 2010-ben valószínűleg sok csapat draftolta volna szívesen. Az azóta eltelt 5 évben már inkább lehet jogosan savazni Bradfordot, azzal nagyon vitatkozni sem tudnék.azóta csak a fő tulajdonos, a HC és az OC személye változott nálunk. mondjuk a Philly OC-ja most ugyanaz a Pat Shurmur - különös ismertetőjele: run-run-pass-punt - aki Sadfrod draftolásakor volt nálunk az OC, ő még hisz a mesékben. (aztán lehet, hogy az álmok majd valóra válnak, de akkor abból film lesz.)az Eagles 2010-ben úgy definiálta Sadfordot, mint a legjobb fiatal kúbé, amilyet nem láttak Peyton Manning óta... xD (és itt képzeld el, hogy gurulok közben)Nem azért, de igen nagy valószínűséggel ti is hasonlót láthattatok benne, mivel elvittétek 1/1-re 😊Hulkeinstein
DiamondsHead44
Fisher-nek 3 év kellett, hogy rájöjjön, Sadford-dal nem fog eredményt elérni (mi meg FIsher-rel), ez van.
a Sadford-Doles cserének az a legnagyobb értelme, hogy az egyik barátom, aki nagy Eagles fan, most még jobban tudjuk szopatni egymást, kinek van jobb frencsájzkúbéja.
én meg sohasem értettem egyet Sadford draftolásával, én Suh-t akartam akkor 1/1-re, lettem is kritizálva eleget, hogy domináns DT-vel nem lehet SB-t nyeri. Sadforddal meccset is nehéz volt nyerni, különösen azért, mert már a beöltözésnél képes volt megsérülni.
Suh-val legalább móka lett volna pályán, nem burleszk.DiamondsHead44
A támadójátékunk egysikúságától viszont nem kell félni, nálunk nem Shurmur az OC, hanem Kelly, Shurmurnek nem sok köze van a játékhívásokhoz.
több mint 9 éve
azóta csak a fő tulajdonos, a HC és az OC személye változott nálunk. mondjuk a Philly OC-ja most ugyanaz a Pat Shurmur - különös ismertetőjele: run-run-pass-punt - aki Sadfrod draftolásakor volt nálunk az OC, ő még hisz a mesékben. (aztán lehet, hogy az álmok majd valóra válnak, de akkor abból film lesz.)az Eagles 2010-ben úgy definiálta Sadfordot, mint a legjobb fiatal kúbé, amilyet nem láttak Peyton Manning óta... xD (és itt képzeld el, hogy gurulok közben)Nem azért, de igen nagy valószínűséggel ti is hasonlót láthattatok benne, mivel elvittétek 1/1-re 😊Hulkeinstein
DiamondsHead44
Fisher-nek 3 év kellett, hogy rájöjjön, Sadford-dal nem fog eredményt elérni (mi meg FIsher-rel), ez van.
a Sadford-Doles cserének az a legnagyobb értelme, hogy az egyik barátom, aki nagy Eagles fan, most még jobban tudjuk szopatni egymást, kinek van jobb frencsájzkúbéja.
én meg sohasem értettem egyet Sadford draftolásával, én Suh-t akartam akkor 1/1-re, lettem is kritizálva eleget, hogy domináns DT-vel nem lehet SB-t nyeri. Sadforddal meccset is nehéz volt nyerni, különösen azért, mert már a beöltözésnél képes volt megsérülni.
Suh-val legalább móka lett volna pályán, nem burleszk.
STL Curtain
több mint 9 éve
az Eagles 2010-ben úgy definiálta Sadfordot, mint a legjobb fiatal kúbé, amilyet nem láttak Peyton Manning óta... xD (és itt képzeld el, hogy gurulok közben)Nem azért, de igen nagy valószínűséggel ti is hasonlót láthattatok benne, mivel elvittétek 1/1-re 😊
DiamondsHead44
több mint 9 éve
ezen a drafton szerintem behúzunk 1-1 QB-t, RB-t és DE-t, de nem lesz WR pick-ünk.jó az anyag, Kelly küldte.
STL Curtain
több mint 9 éve
nekem is kell olyan, amit Kelly szed. @)DiamondsHead44Szerintem Bajusz adta oda a sajátját még a trade keretén belül.
több mint 9 éve
"When you look at all the great quarterbacks," Kelly told NFL Media's Steve Wyche, "Peyton Manning has missed a year, Tom Brady has missed a year, Drew Brees has missed a year. Again, we felt like to get a player of Sam's caliber, it wouldn't have happened unless he was injured."Akkor Bradford lényegében megfoghatatlan, hiszen ő nem egy, hanem két évet is kihagyott!
nekem is kell olyan, amit Kelly szed. @)DiamondsHead44
Járókerettel lehet nagyot fejlődni.
több mint 9 éve
ikertornyokSTL Curtain
több mint 9 éve
továbbra is hihetetlennek tűnik számomra, de Chip Kelly és az Eagles tényleg hisz Sadford-ban:"Chip Kelly said he hopes newly acquired Sam Bradford will emerge as a legitimate franchise quarterback with the Philadelphia Eagles."
az Eagles 2010-ben úgy definiálta Sadfordot, mint a legjobb fiatal kúbé, amilyet nem láttak Peyton Manning óta... xD (és itt képzeld el, hogy gurulok közben)
és akkor kijön Kelly az aduásszal:
"When you look at all the great quarterbacks," Kelly told NFL Media's Steve Wyche, "Peyton Manning has missed a year, Tom Brady has missed a year, Drew Brees has missed a year. Again, we felt like to get a player of Sam's caliber, it wouldn't have happened unless he was injured."
nekem is kell olyan, amit Kelly szed. @)
STL Curtain
több mint 9 éve
Közben két random hír Fisher mai nyilatkozatiból:Alakulnak a tárgyalások Barksdale ügyben, bár az első ár amit kértek érte az mellbe vágta őket.
Új defensive assistant van Jeff Imamura személyében (ha jól tudom a Vikings-nál dolgozott)
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
Carmeloman
644
Ramsnek. Bárhová megy..
több mint 9 éve
Csak a Rams!és kinek szurkolnátok?www.turfshowtimes.com/2015/3/23/8277333/st-louis-rams-los-angeles-san-diego-chargers-oakland-raiderspedig ez az egyik legvalószínűbb forgatókönyv.DiamondsHead44
" 6) There are about 10-12 possible scenarios that could play out. 1 interesting one: Rams to LA; Raiders to StL; SD stays put for time being."
5 perce ezen röhögök! 😀😀Pizsama
a Rams-nek vagy a St.Louis-nak?Höri
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
Szintén Rams.és kinek szurkolnátok?www.turfshowtimes.com/2015/3/23/8277333/st-louis-rams-los-angeles-san-diego-chargers-oakland-raiderspedig ez az egyik legvalószínűbb forgatókönyv.DiamondsHead44
" 6) There are about 10-12 possible scenarios that could play out. 1 interesting one: Rams to LA; Raiders to StL; SD stays put for time being."
5 perce ezen röhögök! 😀😀Pizsama
Én amúgy örülnék ha maradna a csapat, de az se tragédia ha megy.
több mint 9 éve
és kinek szurkolnátok?Kos vagyok...
STL Curtain