New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
nem érdemel m eg a jets hosszabb távone gy ilyen kiválóságot : D
több mint 9 éve
A fele is sok volnaMost képzeljétek el ha nagy szerződést adtatok volna fitzmagicnek xDSemmiképpen sem kapott volna nagyot, különben nem lett volna a huzavona TC kezdetéig.
Adirotor
Bár a jelenlegi 12 misi is rablás.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Most képzeljétek el ha nagy szerződést adtatok volna fitzmagicnek xDSemmiképpen sem kapott volna nagyot, különben nem lett volna a huzavona TC kezdetéig.
Adirotor
Bár a jelenlegi 12 misi is rablás.
több mint 9 éve
Most képzeljétek el ha nagy szerződést adtatok volna fitzmagicnek xD
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Igen, bár érdekes h meg sem várták Fitz mai bemelegítését. Ezek szerint vagy ennyire nem az igazi még a térde, vagy pont jól jött h vmire rá lehessen kenni és kezdetni Petty-t.Adam Schefter @AdamSchefterEnnél jobb dolog nem történhetett jelenleg veletek szerintem.
So, Jets are starting QB Bryce Petty today vs Rams, per sources.
Beki
Normális esetben soha ki nem próbálták volna Petty-t kezdőként.
Bazzani
A szezonban még Heki is kezdhetne 😊Haki idén sztem tuti nem fog kezdeni, ha csak egyik QB előtte IR-re nem megy a másikat meg agyon nem ütik meccs közben.
Wyatt
Féltik még őt ahhoz h pont New York-ban mélyvízbe dobják. Kb. Hackenberg teljesítménye vezethet a GM-ünk sorsának meghatározásához a jövőben (ha Petty is szarul teljesít).
több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefterEnnél jobb dolog nem történhetett jelenleg veletek szerintem.
Beki
Normális esetben soha ki nem próbálták volna Petty-t kezdőként.
több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefterAszittem megelőzlek 😀
Beki
Szóva Pötyi, lószerencsét!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterSo, Jets are starting QB Bryce Petty today vs Rams, per sources.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Chris Lopresti @CLoprestiWFAN Been told same as @mooretosay said on @WFAN660 a short time ago. Bryce Petty expected to start at QB vs. Rams tomorrow. #NYJ
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
TE Davis repült, CB McDougle érkezett.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Most jut eszembe am h OL-el lesz dolog offseason-ban:Clady opcióját jó eséllyel nem hívjuk le tekintve h 8 meccset bírt, Giacomini teljesítménye a fizetése mellé vicc és Winters szerződése lejár.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mangold és Marcus Williams OUT vasárnapra, Fitz game time decision lesz.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.nj.com/jets/index.ssf/2016/11/is_sheldon_richardsons_trade_value_dropping_what_c.html
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bowles elmondása alapján MWilliams és Carter tutira nem játszik vasárnap.Nem edzett Lee, Mangold és Wilkerson sem, Fitzy limited volt.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mozgalmas napunk van:Clady ment IR-re (torn rotator cuff), Ijalana a kezdő LT innentől
Aktiváltuk a PUP-ról Devin Smith-t
Kivágtuk Jarvis Jenkins-t.
Érkezett DT Anthony Johnson a Pats PS-jéről.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Macc-en sztem semmiképpen sem. Szó se róla az ő vállát is nyomja a felelősség valamennyire, de Bowles esetében jó pár dolog van, amiben 2 év alatt sem mutatott fejlődést.Igen, megy a fosunk az állásunk miatt.Kérdés hogy bowles-on vagy a bowles macc duón verik ezt le. Én Bowleson verném ezt le tulajként.
Beki
mzperx
Jó eséllyel a keret jelentős része le lesz cserélve, főleg a veteránokra gondolok (mert hiába emlegetik h a keretben szeretnének minél több tehetséget felvonultatni ez majdnem abszolút nem igaz). Jövőre el kell dönteni h milyen irányban megyünk tovább, főleg QB vonalon és hamarosan a húzójátékosok szerződései is lejárnak.
Szóval, a lényegi kérdés az lesz h Woody-nak mennyi türelme lesz egy rebuildhez, mert lássuk be eléggé szükséges volna és h ezt a Macc / Bowles duóval képzeli el, de főleg Bowles személyében kell dönteni.
több mint 9 éve
Igen, megy a fosunk az állásunk miatt.Kérdés hogy bowles-on vagy a bowles macc duón verik ezt le. Én Bowleson verném ezt le tulajként.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ed Werder @Edwerderespn #Jets QB Ryan Fitzpatrick believes he'll be able to start despite sprained MCL, per source. Todd Bowles will go with Bryce Petty otherwise.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Igen, megy a fosunk az állásunk miatt.
több mint 9 éve
Mikor elkezdodik a "besztcsensz", tudhatod hogy bajok vannak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bowles says Fitzpatrick "gives us the best chance to win if he's healthy." Also says #Jets are "down, not out."Komoly bajok vannak itt sajnos.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet #Jets DB Marcus Williams, with the team lead in interceptions, is expected to miss several games with a high-ankle sprain, source said.
Fitz pedig MCL sprain.
több mint 9 éve
Bowles és Jim Schwartz életrajzát szépen párhuzamba lehetne tenni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hírek szerint Wilkerson és Sheldon büntetésből nem voltak pályán az 1. negyedben, mert folyamatosan késnek a team meetingekről és ki is hagytak párat.