Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
 www.youtube.com/watch?v=XcWCtwSErxY
... de már csak bő 5 nap

Jah és ha vki lemaradt volna róla:

2 gyűrű....2 gyűrű...
több mint 11 éve
Nem is volt vele szemben elvárás soha hogy igazán berobbanjon. Tanulóév, aztán jövőre átveheti Cole helyét.Shawn84
Igen, de azért lehetőleg ne egy Jarrett-es vagy Marsh-os rookie szezont toljon. 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ahogy olvasgatom nagy eséllyel idén Marcus Smith nem fog berobbanni a köztudatba, de bízom benne, hogy tol egy B.Graham-es reménykeltő rookie szezont, persze ACL sérülés nélkül.Bébé
Nem is volt vele szemben elvárás soha hogy igazán berobbanjon. Tanulóév, aztán jövőre átveheti Cole helyét.
több mint 11 éve
Ahogy olvasgatom nagy eséllyel idén Marcus Smith nem fog berobbanni a köztudatba, de bízom benne, hogy tol egy B.Graham-es reménykeltő rookie szezont, persze ACL sérülés nélkül.
több mint 11 éve
Ha valaki esetleg lemaradt volna, az Eagles Ligába 13.-ig lehet még jelentkezni:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Eagles NFL liga - Fantasy Football | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Cary meg nem akar a Patroitsszal edzeni, mert "csalók" 😀😀😀

www.bleedinggreennation.com/2014/8/1/5960509/cary-williams-new-england-patriots-cheaters-eagles-training-camp

Na hát őt sem az eszéért szeretjük, hanem mert kurva nagy felüdülés volt Nándiék után látni egy CB-t a csapatban, aki végre tud szerelni 😀

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Shady idén leadott 5-7 fontot.
Jó lenne, ha kevesebb CB, S érné utol. 😀Bébé
A szájából is leadhatna most már kicsit😛

www.nfl.com/news/story/0ap1000000372348/article/philadelphia-eagles-lesean-mccoy-i-own-dallas

Nekem kezd kicsit sok lenni a szájalás, nem tudom mitől gárgyult meg, nem volt ő ilyen az első 3 évében. Tavaly kezdte, lehet kezd rámenni a sok ütközésre 😀

Nincs bajom az önbizalommal, de, mikor kezdem valakin érezni az ellenfél tiszteletének hiányát az zavarni szokott. Reméljük ez nem megy a teljesítménye rovására.dande
nézem ezt a vidit, van ott tisztelet. AP-re azt mondta h Hall of Famer, no doubt, Sprolesra, hogy he is the quickest guy i ever seen, amikor azt kérdezték, hogy nem fél, hogy kevesebb yardja lesz Sproles miatt, azt mondta, hogy team first. Nekem ez elég. Az hogy trash talk van a riválisok felé, hát istenem. van mögötte amivel alátámassza szerintem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 695 — Így remélem megfelelek nektek.....
A szájából is leadhatna most már kicsit😛

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/l2wycss1ei6k3zbv4otz
Philadelphia Eagles' LeSean McCoy: 'I own Dallas'
LeSean McCoy, who once called the Cowboys the ?Cowgirls,? once again has some choice words for Big D. What did the Eagles star say this time en route to his interview with Michael Irvin?

Nekem kezd kicsit sok lenni a szájalás, nem tudom mitől gárgyult meg, nem volt ő ilyen az első 3 évében. Tavaly kezdte, lehet kezd rámenni a sok ütközésre 😀

Nincs bajom az önbizalommal, de, mikor kezdem valakin érezni az ellenfél tiszteletének hiányát az zavarni szokott. Reméljük ez nem megy a teljesítménye rovására.
több mint 11 éve
Tavaly is 5 font körül adott le nem? A végén baszott gyors lesz 😀
több mint 11 éve
Jó lenne, ha kevesebb CB, S érné utol. 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Donnie Jones-féle Q&A a twitteren.

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Tweetcap-DonnieLongBalls-Twitter-Debut/8cada567-43ec-40d9-8008-a0f48f88ee3b

több mint 11 éve
Ami fontos, hogy a háttérben végig megy a jugs machine és gyakorolnak rajta a srácok 😊

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 695 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kis betekintés a TC-be Riley (mégnemeléghosszúahajam 😀) Cooperen keresztül.

www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap2000000372164/Riley-Cooper-goes-1-on-1-with-Michael-Irvin
több mint 11 éve
Mustaine ismét kitett magáért. A tegnapi edzés összefoglalója:  philly.blog.hu/2014/07/31/edzes_osszefoglalo_07_30_by_mustaine
több mint 11 éve
Állítólag fő Farkasunk erős harcban van egy kezdő S pozícióért, ami nem lenne rossz. Mondjuk nálunk talán nem is oly nagy művészet azt megszerezni 😛. Őt ugye 5. körben hoztuk, ez utóbbi időket nézve azt jelenti, hogy esélyes itt a jó szereplésre 😛. Hajrá!!!! Örömteli lenne ha esetleg végre megtalálnánk ott hátul, meg esetleg az öltözőben is (talán arra lassan másban is meg van a potenciál) az utódját.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Már-már Herremans szintű hype XD
 twitter.com/BrandonGowton/status/494527728616742912

több mint 11 éve
Brandon Lee Gowton szerint a mai edzés messze legjobbja:
több mint 11 éve
Chip Kelly said that Riley Cooper has a foot injury. Chris Polk a hamstring. Julian Vandervelde a back injury. Nothing serious with all 3.

Az edzés most kezdődött. Teljes felszerelésben nyomják a srácok.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szerintem ha idén is megússzuk a sérüléseket akkor lesz egy jó playoff szereplésünk 😊

Höh, voltunk mi már sb-ben 1960 óta is.ano92
Jaja az igaz, csak én úgy vagyok vele, hogy az kb senkit nem érdekel, mert a másodikra senki nem emlékszik. Pl most idén még a Denvert tudom, de fejből már a tavalyi sem menne nekem.Shawn84
ja hát úgy 😀 én mondjuk erre a szar sb-re nem fogok emlékezni 2 év múlva. De a 2009 esre mindig 😀

több mint 11 éve
szerintem ha idén is megússzuk a sérüléseket akkor lesz egy jó playoff szereplésünk 😊

Höh, voltunk mi már sb-ben 1960 óta is.ano92
Jaja az igaz, csak én úgy vagyok vele, hogy az kb senkit nem érdekel, mert a másodikra senki nem emlékszik. Pl most idén még a Denvert tudom, de fejből már a tavalyi sem menne nekem.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Höh, voltunk mi már sb-ben 1960 óta is.

több mint 11 éve
Végre mi is sorra kerültünk:
 bowl.hu/eloszezon_elott_-_nfc_kelet
"A bombaerős keret" és "egy Super Bowl részvételre készülő csapat" kifejezések megállják a helyüket nálunk? Én egy kicsit meglepődve olvastam ezeket. Vagy nálunk most reális cél az NFC Champ meccs?Bébé
A "bombaerős keret" kifejezés az nálam elsősorban az offensere korlátozódik, a védelemre a fiatal de tehetséges mondanám inkább, még ha nem is mindenki annyira nagyon fiatal. A Super Bowl részvételre készülünk mi persze, csak már 1960 óta. Idén is úgy indulunk neki, de a tényleges elvárás ez nem lehet még. Meg aztán elég ránézni a menetrendünkre. Én egy jó rájátszás szereplést, ami kb. 2 kört jelentene max. már elképzelhetőnek tartok. Ebbe a WC-ot is beleszámoltam.
több mint 11 éve
Hali! Megyüttem magam is 😀. Látszik, hogy kezdődik a szezon ki, mikorra időzített nyaralást 😛 Fogalmam sincs, hogyan alakulunk idén.
Tavaly az volt a kérdés Kelly rendszere működhet-e az NFL-ben? Láttuk, hogy tulajdonképpen igen, még ha nem is teljesen volt az.
Most az a nagy kérdés, lehet-e tartani azt a szintet esetleg fokozni, finomítani? Nem-e lesz előbb utóbb kiismerhető a védelmeknek? Foles képes lesz-e "csak" hasonló játékot hozni elvárással, nyomással a hátán? A védelem tud-e tovább fejlődni, erősödni vagy megint jönnek elő régi, esetleg új hibák?

Egyáltalán nem lehet nyugodt lélekkel készülni, és egyáltalán kijelenteni, hogy sikeres szezon lesz, pláne SB (még ha sokszor célozgatok is rá, bár inkább viccesen, mint komolyan gondolva). Én megpróbálok olyan elvárással hozzáállni, hogy legyen pozitív mérleg, viszonylag stabil (fejlődő) védelem, derüljön végre ki, hogy valóban van FR QB-nk (lehetőleg nem Sancho 😀) a többi pedig ráadás.
több mint 11 éve
Végre mi is sorra kerültünk:
https://bowl.hu/images/cache/uploads/974d2f52651db1216b0c7b513a8cc3cb.jpg
Előszezon előtt - NFC Kelet | Bowl.hu
A sor végére értünk, mi már készen állunk az igazi futballra.

"A bombaerős keret" és "egy Super Bowl részvételre készülő csapat" kifejezések megállják a helyüket nálunk? Én egy kicsit meglepődve olvastam ezeket. Vagy nálunk most reális cél az NFC Champ meccs?
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
A kedvenc 4-3-as rookie DE-m, Demarcus Lawrence (34. pick, Cowboys) lábtörés miatt kidőlt 8-10 hétre. Ezen időszakban nem fogunk játszani ellenük, de így tovább gyengült az eddig sem túl erős D#-ük.Bébé
ja, hogy van d# dallasban? lemaradtam valamiről? 😀 (ami nincs nem gyengülhet 😛)ano92
Azért a mi tavalyi fostalicska vedelmunk után bem biztos h kéne arcoskodni 😀Eazzy
Kapott pontokban nem voltunk rosszak , már pedig ezt a játékot arra játsszák . Szóval szerintem nem volt olyan rossz a védelmünk.