Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
szezonban sem lesz sok...

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Egyébként én tisztára lemondtam arról hogy az előszezonban lesz interceptionünk. DRC-ben biztam , de nem volt a helyzet magaslatán.

több mint 13 éve
Tudom, hogy ez még csak az előszezon, és hogy minden ami itt történik, az majd élesben sokkal gyorsabb lesz és akkor válik majd el igazán, hogy ki NFL-szint és ki nem, de jelenleg azt kell mondjam így 3 preseason meccs után, hogy szívem szerint mondjuk egy 70 fős rosterrel vágnék neki az évnek, mert 5-6 embert leszámítva senkitől sem tudnék megválni, olyan összeszedettnek tűnik most ez a társaság. A D-line és a futók közül például nem tudnék kit kidobni.somebody08
Elkapókból is vagy 8an simán rosteren lehetnének. Shawn84
Erre Chad Hall az ékes példa. Ha gyorsabb lenne, akkor simán jó WR lehetne, de így csak preseason-sztár. Látható alapszakaszban, hogy hiába a nagy szív, meg a folyamatos edzésmunka, ha nincs nagy tehetség.

Engem az ilyenek nem nagyon hatnak meg, hogy most ilyen tehetséges, meg jaj de nehéz dönteni. (amikor még SportTV-n néztem a meccseket akkor is falnak mentem Ricsi hasonló ájuldozásaitól) Ha rosteren lenne, akkor se lépne pályára (jó esetben).

Vagy tavaly Page preseasonban isten, regularban már...
Jó persze vannak kivételek, mint pl Landri aki presesonban és alapszakaszban is istenkirály volt.

Azért Shawn arra a 8 elkapóra kiv lennék.
Meg preseason. Ha vki a 3. és 4. negyedben (cserék ellen, cserék cseréi ellen) lép pályára és nem hoz kiugró teljesítményt, akkor a kezdők ellen szerintetek menne vmire?
Bébé
D-Jax, Maclin, Avant, McNutt, Cooper (ha nem sérült éppen), Gilyard, Hall, Damaris. Az előbb csak hasraütésre mondtam a 8-at, de ez pont annyi. Jó le lehet szedni 6-ra legalább, de mindegyik játékos beférhet akár. Persze nem fog!
Nálam Hall tuti kiesik, Damaris meg tuti befér. Gilyard meg ki fog esni, pedig szerintem nem volt rossz egyáltalán.Shawn84
Gilyard majd mehet a miamiba 😀

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
D-Jax, Maclin, Avant, McNutt, Cooper (ha nem sérült éppen), Gilyard, Hall, Damaris. Az előbb csak hasraütésre mondtam a 8-at, de ez pont annyi. Jó le lehet szedni 6-ra legalább, de mindegyik játékos beférhet akár. Persze nem fog!
Nálam Hall tuti kiesik, Damaris meg tuti befér. Gilyard meg ki fog esni, pedig szerintem nem volt rossz egyáltalán.Shawn84
Jó az, hogy nem rossz, meg hogy elég jó ahhoz, hogy pályára kerüljön és ott jól is teljesítsen az két külön dolog.
McNutt a 3 preseason meccs során mindössze 1 elkapást hozott össze úgy, hogy azért elég jó QB-nk vannak. Szal nála pl eléggé kérdéses, hogy be fog-e öltözni 10+ meccsre a szezonba. Sztem elég sokszor fog az inaktívok között szerepelni. (Ha mindenki egészséges lesz). Damaris kell az ST-be, meg amúgy is jobb nála. Cooper pedig azért jobb, mint McNutt.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kafkát és Tappet viszont szerintem cserélni kellene még a második keretszűkítés előtt! Mondjuk egy közepes minőségű tackle-re, és akkor Bell is mehetne a levesbe.somebody08
Bell 3,25 millát keres. Ha cutoljuk/tradeljük 3,125 milla büntit kapunk. Ráadásul idén van 15 milla üres helyünk, szal idén nem fog Ő sehova se menni.

Jah a Tapp trade/cut eléggé esélyes. Főleg úgy, hogy Jenkins is tud DE-t játszani pár snap erejéig.Bébé
Meg Cox is gyakorolta többször nyáron.
több mint 13 éve
Kafkát és Tappet viszont szerintem cserélni kellene még a második keretszűkítés előtt! Mondjuk egy közepes minőségű tackle-re, és akkor Bell is mehetne a levesbe.somebody08
Bell 3,25 millát keres. Ha cutoljuk/tradeljük 3,125 milla büntit kapunk. Ráadásul idén van 15 milla üres helyünk, szal idén nem fog Ő sehova se menni.

Jah a Tapp trade/cut eléggé esélyes. Főleg úgy, hogy Jenkins is tud DE-t játszani pár snap erejéig.
több mint 13 éve
Kafkát nem cserélném. Maximum jövőre.
több mint 13 éve
Tudom, hogy ez még csak az előszezon, és hogy minden ami itt történik, az majd élesben sokkal gyorsabb lesz és akkor válik majd el igazán, hogy ki NFL-szint és ki nem, de jelenleg azt kell mondjam így 3 preseason meccs után, hogy szívem szerint mondjuk egy 70 fős rosterrel vágnék neki az évnek, mert 5-6 embert leszámítva senkitől sem tudnék megválni, olyan összeszedettnek tűnik most ez a társaság. A D-line és a futók közül például nem tudnék kit kidobni.somebody08
Erre Chad Hall az ékes példa. Ha gyorsabb lenne, akkor simán jó WR lehetne, de így csak preseason-sztár. Látható alapszakaszban, hogy hiába a nagy szív, meg a folyamatos edzésmunka, ha nincs nagy tehetség.

Engem az ilyenek nem nagyon hatnak meg, hogy most ilyen tehetséges, meg jaj de nehéz dönteni. (amikor még SportTV-n néztem a meccseket akkor is falnak mentem Ricsi hasonló ájuldozásaitól) Ha rosteren lenne, akkor se lépne pályára (jó esetben).

Jó persze vannak kivételek, mint pl Landri aki presesonban és alapszakaszban is istenkirály volt.

Meg preseason. Ha vki a 3. és 4. negyedben (cserék ellen, cserék cseréi ellen) lép pályára és nem hoz kiugró teljesítményt, akkor a kezdők ellen szerintetek menne vmire?
Bébé
Nálam Hall tuti kiesik, Damaris meg tuti befér. Gilyard meg ki fog esni, pedig szerintem nem volt rossz egyáltalán.
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Kafkát és Tappet viszont szerintem cserélni kellene még a második keretszűkítés előtt! Mondjuk egy közepes minőségű tackle-re, és akkor Bell is mehetne a levesbe.
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Elkapókból is vagy 8an simán rosteren lehetnének.
több mint 13 éve
Tudom, hogy ez még csak az előszezon, és hogy minden ami itt történik, az majd élesben sokkal gyorsabb lesz és akkor válik majd el igazán, hogy ki NFL-szint és ki nem, de jelenleg azt kell mondjam így 3 preseason meccs után, hogy szívem szerint mondjuk egy 70 fős rosterrel vágnék neki az évnek, mert 5-6 embert leszámítva senkitől sem tudnék megválni, olyan összeszedettnek tűnik most ez a társaság. A D-line és a futók közül például nem tudnék kit kidobni.
több mint 13 éve
Shawn tavaly én is így jártam tetőtérben lakunk, azóta megkaptam az öcsém gépét az valahogy jobban bírja 😀deee
Ez is fogja. Már leszedtem az oldalát, meg amúgy sem olyan régi gép ez. Bírnia kell.
több mint 13 éve
deee 290
Belenéztem a meccsbe csak 3 percre. 1st és 2nd down zseniális védelem, saját 3asról browns 3rd and 10, mondom ez simán meglesz. És tényleg...
Nem értem mi van a 3rd downokkal...kzol
Ebben semmi különös nincsen csak folytatjuk a tavalyik meg a tavaly előttit😛

SPOILER

+ Foles Foles Foles igen itt most szépen kijöttek a javítani valók főleg a pontosság, de az int után sem parázott be hanem ment tovább. Ha jól értettem Celek is ezt emelte ki vele kapcsolatban, de ebben nagyon nem vagyok biztos (már mint, hogy ezt mondta 😛)
+D-linra sem lehet panasz, itt is irigylésre méltó helyzetben vagyunk.
+S a futó helyzetet is irigyelheti tőlünk jó pár csapat gyakorlatilag 4 kezdő szintű futónk van képességeiket látva legalábbis.

- Bell Bell Bell, katasztrófa ez az ember
-az O-line úgy n-block nem volt a helyzet magaslatán Vicket pl így tuti összefogják törni és McCoynak sem lesz sok esélye... Foles s az elkapók meg a futók ellenükre oldottak meg szépen dolgokat, s ez egy Browns D-volt mi lesz a Giants vagy a Bears ellen....
- az lb sor és a sec D-line mögötti összhangja ezt nem értem, hogyan nem lehet megoldani vagy ezt tartogatjuk titkos fegyverként a szezonra bár az ilyen gondolataink sajna nem szoktak bejönni
- bírók.... ha nem ért oda a D-line az úgy éreztem miattuk is volt egyszerűen jó néhány O-line holdindot nem fújtak be, bezzeg ha levegőt vesznek a játékosok már befújják a false startot vagy az offsideot biztos ami biztos. Ez így nagyon gáz lesz.

Most így ennyi nyilván a szakszemek ennél többet látnak, Jets meccsért már tuti nem maradok fent.

Shawn tavaly én is így jártam tetőtérben lakunk, azóta megkaptam az öcsém gépét az valahogy jobban bírja 😀
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Belenéztem a meccsbe csak 3 percre. 1st és 2nd down zseniális védelem, saját 3asról browns 3rd and 10, mondom ez simán meglesz. És tényleg...
Nem értem mi van a 3rd downokkal...
több mint 13 éve
Marhára meg akartam nézni élőben erre a gép a melegre hivatkozva megnyekkent. Úgy néz ki a proci nem bírja a 122 fokot. A szezonban remélem nem lesz ilyen.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na már csak néhány óra a meccs kezdésig , energia ital behűtve chips bekészítve , és habár itt fekszik melletem az új micahel vick mezem (1000 köszönet Shawnak érte) ,ezen a meccsen csak egy laza eagels poló is megteszi. Még egy kis sör kell és aztán csak reménykedhetek benne hogy a netem állni fogja a próbát.Amúgy ezen a meccsen leginkább megint csak a defenset fogom figyelni , bár a Foles gyerek is érdekel , de mégis csak a defenset érdekesebbnek találom (Weedenre is kiváncsi vagyok) Szerintem DRC bepótolja a legutóbbi meccsen visszafújt INT-jét és ha Hunt megint széttépi az emberét akkor biztos hogy nagyon jó meccs elébe nézek 😀 Ki lesz még ébren ?😊Petikievak01
Most végre én is itt leszek, ideje fejest ugrani a szezonba. 😊

több mint 13 éve
Na már csak néhány óra a meccs kezdésig , energia ital behűtve chips bekészítve , és habár itt fekszik melletem az új micahel vick mezem (1000 köszönet Shawnak érte) ,ezen a meccsen csak egy laza eagels poló is megteszi. Még egy kis sör kell és aztán csak reménykedhetek benne hogy a netem állni fogja a próbát.Amúgy ezen a meccsen leginkább megint csak a defenset fogom figyelni , bár a Foles gyerek is érdekel , de mégis csak a defenset érdekesebbnek találom (Weedenre is kiváncsi vagyok) Szerintem DRC bepótolja a legutóbbi meccsen visszafújt INT-jét és ha Hunt megint széttépi az emberét akkor biztos hogy nagyon jó meccs elébe nézek 😀 Ki lesz még ébren ?😊

több mint 13 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Hát basszus nem igaz, hogy nekünk nem jön már össze egyszer...
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Én is emiatt aggódom. Az elmúlt 2 szezonban amióta kezdő nem tudott lehozni úgy szezont, hogy ki ne kellett vna hagynia mérkőzést. Ez a mi achilles sarkunk. Mondjuk a hátralévő 2 meccsen én sem játszatnám. Howienek volt egy nyilatkozata első pre meccsen amiben kitért arra, hogy az idei felkészülés egyik legfontosabb része az, hogy ne sérüljön senki komolyabban..és erre nagyon oda fognak figyelni. Fontos is lenne, hogy úgy vágjunk bele a szezonba, hogy mindenki egészséges. (persze az sem lenne jó ha első meccsen tizedelődne le a brigád mint 2 éve)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
91 éves korában elhunyt a franchise egyik, ha nem a legjobb RB-je, Steve Van Buren:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/Eagles_great_Steve_Van_Buren_dead_at_91.html
Az első Eagle volt, aki bekerült a Hall of Fame-be.
8 éves karrierje során 4x vezette a ligát futott yardokban, 5x volt All-Pro.
 www.youtube.com/watch?v=sPLi8w4xljw

Vick jelenleg 80%-os:
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Vick-Im-80-percent-eyeing-return-by-opener.html

Bébé
Mennyi baj van ezzel a Vick-el. Amikor elkezd futni elélvezek, de be kell látni, nem tud sérülés nélkül végigjátszani egy szezont és így nem lehet superbowl-ba jutni szerintem, bár ne legyen igazam. És túlságosan inkonzisztens, tehetsége alapján lehetne top3 irányító de a valóság hogy 6-7 nála jobb QB játszik az nfl-ben.
több mint 13 éve
Egyre több emberre kell idén emlékeznünk. Illene mindezt méltóképp tenni!somebody08
Igen, én is hasonlóan gondolom.
több mint 13 éve
Egyre több emberre kell idén emlékeznünk. Illene mindezt méltóképp tenni!
több mint 13 éve
91 éves korában elhunyt a franchise egyik, ha nem a legjobb RB-je, Steve Van Buren:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/Eagles_great_Steve_Van_Buren_dead_at_91.html
Az első Eagle volt, aki bekerült a Hall of Fame-be.
8 éves karrierje során 4x vezette a ligát futott yardokban, 5x volt All-Pro.
 www.youtube.com/watch?v=sPLi8w4xljw

Vick jelenleg 80%-os:
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Vick-Im-80-percent-eyeing-return-by-opener.html
több mint 13 éve
Dátumok:
Augusztus 27. cutolási nap 75-re
Augusztus 31. cutolási nap 53-ra