NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
27
11
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
2010-ben amikor 1/24-ünk volt akkor is ezt mondták.Draftpick history. Ritka értelmetlen, de legalább van pár ismerős név:Érdekes. Az elmúlt évek 1/15 választottai azért elég jól beváltak. Talán most mi sem nyúlunk majd mellé.Shawn84
http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/37913/eagles-draft-history-of-the-picksBébé
(2009: Peria Jerry DT, 2008: Chris Johnson RB, 2007: Brandon Meriweather S, 2006: Johnathan Joseph CB, 2005: Aaron Rodgers QB, 2004: Steven Jackson RB, 2003: Dallas Clark TE, 2002: Ed Reed S)
Aztán mi feltradeltünk B.Graham-ért, a Cowboys pedig 1/24-el vitte Dez Bryant-et.
több mint 13 éve
Draftpick history. Ritka értelmetlen, de legalább van pár ismerős név:Érdekes. Az elmúlt évek 1/15 választottai azért elég jól beváltak. Talán most mi sem nyúlunk majd mellé.
http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/37913/eagles-draft-history-of-the-picksBébé
több mint 13 éve
Draftpick history. Ritka értelmetlen, de legalább van pár ismerős név:http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/37913/eagles-draft-history-of-the-picks
több mint 13 éve
Attól még ez felesleges időpocsékolás, bár én simán el tudom képzelni, hogy QB jönni fog.KB 3 helyen is láttam már, és nem twitteren. Egyébként a scout.com egyik írója hozta le a hírt.Shawn84Mármint azt elhiszem h ott vannak és megnézik, hívják őket workout-ra, de úgy értem a ködösítést h a többi csapat azt higgye h tényleg húzunk QB-t meg ilyenek. Ne legyünk kiszámíthatóak.
Annó Graham és Watkins se jött hozzánk workoutra meg visitre sem.Bébé
több mint 13 éve
KB 3 helyen is láttam már, és nem twitteren. Egyébként a scout.com egyik írója hozta le a hírt.Shawn84Mármint azt elhiszem h ott vannak és megnézik, hívják őket workout-ra, de úgy értem a ködösítést h a többi csapat azt higgye h tényleg húzunk QB-t meg ilyenek. Ne legyünk kiszámíthatóak.
Annó Graham és Watkins se jött hozzánk workoutra meg visitre sem.
több mint 13 éve
KB 3 helyen is láttam már, és nem twitteren. Egyébként a scout.com egyik írója hozta le a hírt.Kúrvára érik egy QB pick. Most éppen Arizonában jártunk és Nick Foles QB val találkozott és dolgozott valaki a stábból.Shawn84ködösítés...legalábbis remélem 😀Bébé
több mint 13 éve
Kúrvára érik egy QB pick. Most éppen Arizonában jártunk és Nick Foles QB val találkozott és dolgozott valaki a stábból.Shawn84ködösítés...legalábbis remélem 😀
több mint 13 éve
Kúrvára érik egy QB pick. Most éppen Arizonában jártunk és Nick Foles QB val találkozott és dolgozott valaki a stábból.
több mint 13 éve
Én az elején még kb évi 5-6 sacket vártam tőle. Most már ha 4-ig eljutna nagyon örülnék. Akitől én idén nagy játékokat várok az Hunt.Tapp-től idén én sokat vártam, talán majd a következő szezonban..zsozso85Én Tapp-től már az idetradelése óta sokat várok és ez nem is fog változni 😀
Vmiért szimpi a csávó (talán még a maddenezés miatt) pedig tényleg nem sok mindent mutatott.Bébé
több mint 13 éve
Tapp-től idén én sokat vártam, talán majd a következő szezonban..zsozso85Én Tapp-től már az idetradelése óta sokat várok és ez nem is fog változni 😀
Vmiért szimpi a csávó (talán még a maddenezés miatt) pedig tényleg nem sok mindent mutatott.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tapp-től idén én sokat vártam, talán majd a következő szezonban..Ha Graham hozza az 1. körös színvonalát, Hunt pedig fejlődik tovább, akkor talán nem lesz baj DE téren, de ha ebből a 3 emberből egy is kiesek akármilyen okból akkor sovány a kínálat... na de majd a TC-ben kiderül
DT téren én még mindig Landrit favorizálom, talán a honlapon olvastam , hogy teamleader a mínusz yardos tackle-ben +nekem Laws nem különösebben hiányozna
WR/KR-ben Gilyard-ra leszek kiváncsi mit tud majd alkotni, de oda még várnék valakit
több mint 13 éve
DE húzás a korai körökben (1-3. kör)?Erre is lenne esély. Megvoltam győződve arról, hogy a Tapp, Hunt kettősből az egyikük távozni fog és akkor jöhetett vna 1 DE az elején, de most úgy fest, hogy maradnak mindketten. DT most meg úgy néz ki, hogy nagyon kell... akkor meg legyen vmi vadállat. 😊
T. Cole, Babin nagyon jó kezdők. Tapp egy átlagos csere. B. Graham, Hunt pedig zsákbamacska.
Vagy lehet Reid-ék inkább úgy gondolkodnak, hogy hoznak egy olyan DT-t, aki tud 4-3as DE-ként is játszani 5-10 snap erejéig.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen cikksorozatának második része: http://philly.blog.hu/2012/04/07/draftra_keszulve_2_wide_9_rendszer
több mint 13 éve
DE húzás a korai körökben (1-3. kör)?Szerintem egy nagyobb darab DT-re vadászunk. Bár ha Cox jönne, akkor lehet, hogy be lehet rakni pár play erejéig szélre is.
T. Cole, Babin nagyon jó kezdők. Tapp egy átlagos csere. B. Graham, Hunt pedig zsákbamacska.
Vagy lehet Reid-ék inkább úgy gondolkodnak, hogy hoznak egy olyan DT-t, aki tud 4-3as DE-ként is játszani 5-10 snap erejéig.Bébé
több mint 13 éve
DE húzás a korai körökben (1-3. kör)? T. Cole, Babin nagyon jó kezdők. Tapp egy átlagos csere. B. Graham, Hunt pedig zsákbamacska.
Vagy lehet Reid-ék inkább úgy gondolkodnak, hogy hoznak egy olyan DT-t, aki tud 4-3as DE-ként is játszani 5-10 snap erejéig.
több mint 13 éve
Igen, és náluk is legalább akkora esély van DL pickre mint nálunk.De szerintük már ő is lassú volt.LB Barrett Ruud in SeattleSzerintem Haw nem volt lassú, de Ruud hozzá képest csuklós busz.Shawn84
lehet mégis lecsúszik kikili?
Bár ugye ők gyorsítani akarták a LB sort azért küldték el Hawt de Ruud se gyors....Janek
Lehet Ruud csere lesz csak ...
hát bpa alapon nem kikili a legjobb választás 14.helyig igazán LB needje csak a seattle-nek van szerintemJanek
több mint 13 éve
De szerintük már ő is lassú volt.LB Barrett Ruud in SeattleSzerintem Haw nem volt lassú, de Ruud hozzá képest csuklós busz.Shawn84
Bár ugye ők gyorsítani akarták a LB sort azért küldték el Hawt de Ruud se gyors....Janek
Lehet Ruud csere lesz csak ...
hát bpa alapon nem kikili a legjobb választás 14.helyig igazán LB needje csak a seattle-nek van szerintem
több mint 13 éve
Attól félek, hogy Kutyulit tartják olyan jónak, hogy esetleg más csapat is behúzza akinek nem feltétlenül van szüksége rá de megéri. Meglátjuk már nagyon várom sok még az a 19-20 nap 😛Nem igazán. Vagy a draft előtt 1-2 nappal lesz valami, vagy draft közben.
Sámuel ügyében gondolom nincs nagy változás?dande
több mint 13 éve
Attól félek, hogy Kutyulit tartják olyan jónak, hogy esetleg más csapat is behúzza akinek nem feltétlenül van szüksége rá de megéri. Meglátjuk már nagyon várom sok még az a 19-20 nap 😛 Sámuel ügyében gondolom nincs nagy változás?
több mint 13 éve
LB Barrett Ruud in SeattleSzerintem Haw nem volt lassú, de Ruud hozzá képest csuklós busz.
több mint 13 éve
LB Barrett Ruud in Seattle lehet mégis lecsúszik kikili?
Bár ugye ők gyorsítani akarták a LB sort azért küldték el Hawt de Ruud se gyors....
több mint 13 éve
Érdekes ez a QB nézelődés...látszik azért,hogy O line embert alig nézünk,egyre jobban látszik hogy LB,CB?(de azt minek?),DE,RB, akiket nézegetünk ezek mellett.
több mint 13 éve
Zuhanyhíradó!További vizitelők Phillyben: Orson Charles TE, Georgia, Chris Rainey RB, Florida, Jordan Bernstine CB/S, Iowa
További érdekességek: A hírek szerint Ryan Lindeleyvel (QB, San Diego State), és Russell Wilsonnal (QB, Wisconsin) is együtt dolgozott az Eagles stáb néhány tagja.
Több portál szerint is érdeklődünk Bruce Irvin (DE, West Virginia) iránt.
A Marshall Pro Dayén Jim Washburn dolgozott együtt Vinny Curryvel, DE, míg Mike Caldwell LB edző hasonlóképpen tett Luke Kuechlyval, a Boston College Pro Dayen.
Továbbá a hírek szerint Phillyben dolgozik a Helyi Temple két játékosa, Derek Dennis OL, és Kevin Kroboth Safety, valamint két Penn State játékos Erik Rask LB és Eric Latimore DE. Fontos, hogy ezek a látogatások nem számítanak bele az engedélyezett 30 private workoutba. A négy játékos egyébként is UDFA szempontból lehet érdekes. Közülük is Kroboth és Latimore a nagyobb esélyes egy szerződésre.
több mint 13 éve
Azt még megértem, hogy Lawsot nem marasztaljuk, de azért Landriben lenne fantázia. Ha csak egyikük menne nálam akkor is esélyes lenne a DT első kör. Ryans érkezésével háttérbe került az LB kérdés. Simán második körre. (lehet kint még későbbre) Lehet lecsúszik második körre is vmi jó LB.GreengoLehet válogatni. Poe, Cox, Brockers, Worthy. Bár én Mike Martint is simán behúznám első körben.
több mint 13 éve
Azt még megértem, hogy Lawsot nem marasztaljuk, de azért Landriben lenne fantázia. Ha csak egyikük menne nálam akkor is esélyes lenne a DT első kör. Ryans érkezésével háttérbe került az LB kérdés. Simán második körre. (lehet kint még későbbre) Lehet lecsúszik második körre is vmi jó LB.

E-A-G-L-E-S EAGLES !