NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
27
11
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Bell azért kell mert ha Jarrett nem játszik jól, akkor kell mögé valaki tapasztaltabb, illetve jobban megoszthatják a playeket majd.Shawn84Csak Castillo meg meri-e húzni azt amit Mudd. Aki inkább játszatta a gyengébb Kelce-t szezon elején, mert tudta, hogy folyamatosan fog fejlődni és a csapat jövője szempontjából ez a jó döntés.
Ha Jarrett kezd el balfaszkodni, akkor ok elnézem, még bele kell rázódnia, majd jobb lesz. De ha Bell miatt fogunk TD-ket beszopni, akkor rohadt ideges leszek. 😀
több mint 13 éve
Akkor már az öreg is (tudjátok kire gondolok 😊 ) jöhetne annyit szvsz ő is tud bár a poszt talán nem teljesen ugyan az, de jelenléte miatt is jobban megérné. De hát ez csak vágyálom
több mint 13 éve
Rosenhaus says on @7SportsXtra that Yeremiah Bell #Eagles #Patriots and #Jets have interest.Bell azért kell mert ha Jarrett nem játszik jól, akkor kell mögé valaki tapasztaltabb, illetve jobban megoszthatják a playeket majd.
Gondolom mi (is) csak 1 éves szerződéssel akarjuk megdobni.
Én annyira nem örülnék az érkezésének.
Inkább Jarrett szerezzen tapasztalatot. Ha már ilyen idős játékost hozunk, akkor legalább vmi elit szintű játékos legyen, aki biztos, hogy upgrade. Bell-t nem láttam játszani az utóbbi 1-2 évben, de nem hiszem, hogy olyan jó a csávó.Bébé
több mint 13 éve
Nah Landri visszatért 1 évre:Hmm. Ez érdekes. Így első körben azért sokat csökkent a DT húzás esélye, de azért még mindig kb erre van a legnagyobb esély ha maradunk első körben.
#Eagles welcome back DT Derek Landri, agreeing to terms on a one-year deal.
Fuckyeah.
Ki/letrade rulz. 😀Bébé
több mint 13 éve
Nah Landri visszatért 1 évre:#Eagles welcome back DT Derek Landri, agreeing to terms on a one-year deal.
Fuckyeah.
Ki/letrade rulz. 😀
több mint 13 éve
Rosenhaus says on @7SportsXtra that Yeremiah Bell #Eagles #Patriots and #Jets have interest.Gondolom mi (is) csak 1 éves szerződéssel akarjuk megdobni.
Én annyira nem örülnék az érkezésének.
Inkább Jarrett szerezzen tapasztalatot. Ha már ilyen idős játékost hozunk, akkor legalább vmi elit szintű játékos legyen, aki biztos, hogy upgrade. Bell-t nem láttam játszani az utóbbi 1-2 évben, de nem hiszem, hogy olyan jó a csávó.
több mint 13 éve
Akkor csak beírtuk a naptárba 😛Akkó erről lemaradtam. Ez eccerűen felfoghatatlan 😀
http://www.bleed-green.com/blog/?p=13152
Ja igen, egyébként Wilson is célkeresztben volt, ezt kihagytam... Sajnos Őt is behúzták pár pickkel előttem.Rataxes
több mint 13 éve
Akkor csak beírtuk a naptárba 😛http://www.bleed-green.com/blog/?p=13152
Ja igen, egyébként Wilson is célkeresztben volt, ezt kihagytam... Sajnos Őt is behúzták pár pickkel előttem.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
6/194 Philadelphia Eagles (a Denvertől): Ryan Lindley, QB (San Diego State)Nem. Nick Folest, Kirk Cousins és Russell Wilsont.
Komment nélkül 😊 (Őt is nézegettük asszem)Rataxes
több mint 13 éve
Bowl.hu mock draft game-ben az alábbi draftot sikerült összehoznom:Admin Group!!
1/15 Philadelphia Eagles: Fletcher Cox, DT (Mississippi State)
Ez elég egyértelmű volt, 2 okból is: 1/15-re nem lehetett kihagyni, Kuechly kiment és a többi hozzánk passzoló LB reach lett volna.
2/46 Philadelphia Eagles: Bobby Wagner, LB (Utah State)
Zach Brownban reménykedtem, de kivitték a kör elején, Lavonte Davis volt még kiszemelt, Őt 3-al előttünk vitte a Hawks, így Wagner húzhat zöld mezt magára, remélem meghálálja a bizalmat 😊
2/51 Philadelphia Eagles (az Arizonától): Amini Silatolu, OG (Midwestern State)
Zeitlert akartam, te pont előttem de a medvék behúzták, így Silatolu jött ugyanarra a posztra.
3/88 Philadelphia Eagles (a Houstontól): Ben Jones, C (Georgia)
Itt a topicban is volt róla szó hogy nézegettük/jó lenne Kelcenek a versenytárs 😊 + szerintem itt a 3. kör végén pont jókor jött 😊
4/114 Philadelphia Eagles: Bernard Pierce, RB (Temple)
Itt két úriemberen gondolkodtam nagyon: Pierce és Dwight Bentley CB. Úgy döntöttem hogy mivel Asante még rosteren van ezért inkább a homer picket választom 😊
5/153 Philadelphia Eagles: Omar Bolden, CB (Arizona State)
Ha minden igaz Őt is kipróbáltuk IRL, kellett CB, pont kapóra jött.
6/172 Philadelphia Eagles (az Indy-től): Rishard Matthews, WR (Nevada)
Ő, Ryan Lindley QB és Christian Thompson FS, Matt Reynolds, OT (BYU) volt terítéken, BPA alapon választottam Matthewst.
6/194 Philadelphia Eagles (a Denvertől): Ryan Lindley, QB (San Diego State)
Komment nélkül 😊 (Őt is nézegettük asszem)
6/200 Philadelphia Eagles (a New Englandtől): Matt Reynolds, OT (BYU)
Lecsúszott.Rataxes
több mint 13 éve
Bowl.hu mock draft game-ben az alábbi draftot hoztam össze:1/15 Philadelphia Eagles: Fletcher Cox, DT (Mississippi State)
Ez elég egyértelmű volt, 2 okból is: 1/15-re nem lehetett kihagyni, Kuechly kiment és a többi hozzánk passzoló LB reach lett volna.
2/46 Philadelphia Eagles: Bobby Wagner, LB (Utah State)
Zach Brownban reménykedtem, de kivitték a kör elején, Lavonte Davis volt még kiszemelt, Őt 3-al előttünk vitte a Hawks, így Wagner húzhat zöld mezt magára, remélem meghálálja a bizalmat.
2/51 Philadelphia Eagles (az Arizonától): Amini Silatolu, OG (Midwestern State)
Zeitlert akartam, te pont előttem de a medvék behúzták, így Silatolu jött ugyanarra a posztra.
3/88 Philadelphia Eagles (a Houstontól): Ben Jones, C (Georgia)
Itt a topicban is volt róla szó hogy nézegettük/jó lenne Kelcenek a versenytárs. + szerintem itt a 3. kör végén pont jókor jött.
4/114 Philadelphia Eagles: Bernard Pierce, RB (Temple)
Itt két úriemberen gondolkodtam nagyon: Pierce és Dwight Bentley CB. Úgy döntöttem hogy mivel Asante még rosteren van ezért inkább a homer picket választom.
5/153 Philadelphia Eagles: Omar Bolden, CB (Arizona State)
Ha minden igaz Őt is kipróbáltuk IRL, kellett CB, pont kapóra jött.
6/172 Philadelphia Eagles (az Indy-től): Rishard Matthews, WR (Nevada)
Ő, Ryan Lindley QB és Christian Thompson FS, Matt Reynolds, OT (BYU) volt terítéken, BPA alapon választottam Matthewst.
6/194 Philadelphia Eagles (a Denvertől): Ryan Lindley, QB (San Diego State)
Komment nélkül. (Őt is nézegettük asszem)
6/200 Philadelphia Eagles (a New Englandtől): Matt Reynolds, OT (BYU)
Lecsúszott.
A Safety poszt kimaradt, majd trédelünk valakit.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Heckert kevesebbet trade-elt, 2006-ban lett GM.Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:BébéSzerintem Howie eddig összességében nem rossz. Bár megnézném Hackert cseréit pár évre visszamenőleg. Hozzá kell hasonlítani.Shawn84
Tradek:
Mark Simoneau&conditional 4. körös for Donte Stallworth
Sajnos csak egy évet töltött nálunk Donte. Én bírtam abban az egy évben. Rendre szállította a big-play-eket. Sajnos a következő offseason-ban elment a Pats-hez. De 2006-ban kellett Ő nagyon a PO-hoz, szal végülis megérte sztem az árát.
Darwin Walker for Takeo Spikes & Kelly Holcomb
Spikes-t egy szezon után cut-oltuk. Abban az egy szezonban sok mindenre nem emlékszek tőle. De számolva azzal, hogy Walker feláldozhatóvá vált (Bunkley kezdővé való előlépése miatt) igazából nem buktunk semmit. Holcomb egy meccset se játszott nálunk.
Kelly Holcomb for 2009. 6 körös pick
Maclin feltrade-nél jól jött ez a 6. körös pick
4. körös pick for Lorenzo Booker
Már a drafton is meg akartuk szerezni, de akkor nem sikerült. Nem volt ez egy jó trade.
Egy szezont töltött nálunk. 26x volt kezében a labda, ebből kemény 59 yardot hozott.
1. körös&4. körös&6. körös draft pick for Jason Peters
Simán megérte. Nagyon jó trade volt.
2db 5. körös pick for Ellis Hobbs
Sajnos mindkét szezonjában megsérült. 2010-ben szerintem nem volt rossz, de karrierjének az utolsó mérkőzése nagyon rosszul sikerült. (K Britt – 7 elkapás, 225 yard, 3 TD)
Nem mondom, hogy megérte idehozni, de nem is volt mellényúlás.
Greg Lewis&7. körös pick for 5. körös pick (Fenuki Tupou)
Szart szarért.
Olyan hűdenagy bukás nem volt. Peters trade bejött. Nem érzem semmivel se jobbnak, se rosszabbnak, mint Roseman-t.
(Persze a GM munkájának ez csak 1 része.)
Azonban Heckert-re nem lehet egy rossz szót se szólni, mert Ő hozta a csapathoz Dorenbos-t. 😀
több mint 13 éve
Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:BébéSzerintem Howie eddig összességében nem rossz. Bár megnézném Hackert cseréit pár évre visszamenőleg. Hozzá kell hasonlítani.
több mint 13 éve
Jah egy kicsit 😀 Bár végülis egy franchise QB-t meg kell fizetni. Csak hát Kolb nem az...még (ez a még csak Deny miatt 😀 )Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:epic rablás volt. 😀Amadeus91
Kevin Kolb for 2012. 2. körös pick&DRC
Megint csak az van, mint McNabb-nél. Így, hogy van Vick simán jó trade. Reméljük beválik a pick és DRC is.
Bébé
több mint 13 éve
Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:epic rablás volt. 😀
Megint csak az van, mint McNabb-nél. Így, hogy van Vick simán jó trade. Reméljük beválik a pick és DRC is.
Bébé
több mint 13 éve
Szeretett GM-ünk, Howie Roseman eddigi trade-jei:Reggie Brown for 6. körös pick (Reggie Wells-ért eltrade-eltük)
Szart szarért.
Chris Clemons&4.körös pick for Darryl Tapp
Hát ez a trade nem jött be. Tapp jobb nálunk, mint annó Clemons volt, de a 4. kör így utólag soknak bizonyult.
Sheldon Brown&Chris Gocong for 4. körös pick (Trevard Lindley) & 5. körös pick (Ricky Sapp) & Alex Hall
Enyhén szólva ezt a trade-et bebuktuk. Úgy voltunk vele, hogy ez a trade a jövőt építi, de hát ezek a pick-ek nem jöttek be.
Donovan McNabb for Nate Allen, Casey Matthews, DeMeco Ryans
Mind a hármójuknak bizonyítani kell még, de ez simán jó trade. Főleg úgy, hogy McNabb után is lett franchise QB-nk, Vick személyében.
5. körös pick for Ernie Sims
Hát Sims-nél szarabb, hülyébb LB nem mostanában játszott nálunk. Nem veszítettünk sokat és ezért megérte a kockázatot, de hát akkor is. Utólag nagyon nem nevezhető jó trade-nek.
Joe Mays for 2012. 6. körös pick
Majd kiderül, de annyit mondhatunk, hogy soha senki se sírta vissza Mays-t. Nálunk nem ment neki.
Charles Scott for Jorrick Calvin
Szart szarért esete.
Tracy White for 2012. 6. körös pick
Bírtam amikor nálunk volt. Jó kis ST játékos, de semmi több. Ő se hiányzott senkinek.
Stacy Andrews for 2011. 7. körös pick (Brian Rolle)
Egy másik pick-ünkkel egyetemben ment a Jets-hez, de lebutítva lényegében Brian Rolle lett belőle. Kibaszott nagy trade. Még nekünk kellett volna picket adni Stacy mellé, csakhogy menjen el innen. 😀
Mike Bell for Jerome Harrison
Harrison sokkal többet tett le az asztalra mint Bell. Még, ha nem is volt sokáig Eagle.
Broderick Bunkley for 2013-as lezáratlan pick
Landri jó játékának köszönhetően nem hiányzott Bunkley. Majd kiderül, hogy milyen pick-et kapunk érte.
Elméletileg több trade-et nem bonyolított le Roseman. (Justice-os az csak vmi felugrás féleségnek titulálom)
Összességében nem jöttünk ki rosszul a trade-ekből, csak a Sheldon-Gocong trade a csúnya. De az se az ellenérték miatt, hanem az, hogy utána elég szarul használtuk fel a pick-eket.
több mint 13 éve
Ez olyan Caseys volt 😊Engem McCoy érdekelne leginkább. Hogyan tud egy 2. körös játékos így eltűnni 1-2 év alatt. Talán valaki emlékszik még rá, aki már akkor is komolyabban követte a csapatot.Shawn84Hát így 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ArWC7M0Ez_Q
De amúgy 2005 óta az összes szezonban játszott, szal vmire vitte, csak hát jah egy 2. körös játékostól ennél többet várna az ember. Bár lehet, hogy csak Reid-ék vitték el túl korán. 😀Bébé
több mint 13 éve
Engem McCoy érdekelne leginkább. Hogyan tud egy 2. körös játékos így eltűnni 1-2 év alatt. Talán valaki emlékszik még rá, aki már akkor is komolyabban követte a csapatot.Shawn84Hát így 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ArWC7M0Ez_Q
De amúgy 2005 óta az összes szezonban játszott, szal vmire vitte, csak hát jah egy 2. körös játékostól ennél többet várna az ember. Bár lehet, hogy csak Reid-ék vitték el túl korán. 😀
több mint 13 éve
Engem McCoy érdekelne leginkább. Hogyan tud egy 2. körös játékos így eltűnni 1-2 év alatt. Talán valaki emlékszik még rá, aki már akkor is komolyabban követte a csapatot.Azért az elmúlt évek draftjait végignézve van egy pár név akikre nem is emlékszem. Pl 2008 3. kör Bryan Smith DE, 4. kör Jack Ikegwuonu CB, 2005 2. kör Matt McCoy LB. Ezeket a neveket talán még nem is hallottam meccsen soha, csak a draft historyban látom.Shawn84Matt McCoy-ról szinte semmi se maradt meg. Abban az időben még nem voltam nagy fan.
Bryan Smith szimplán bust. Nem tudott pályára kerülni.
Pedig egyetemi szinten nem ment neki olyan rosszul a statok alapján:
Végzősként 10,5 sack, 22,5 TFL. Előtte lévő szezonban 13,5 sack, 84 tackle.
Jack Ikegwuonu pedig első-második körös tehetség volt, csak már a drafton tudni lehetett, hogy ki fogja hagyni teljes egészében a rookie szezonját egy térdsérülés miatt. Reid-ék a 4. körben bevállalták, de sajnos sohase volt már a régi.Bébé
több mint 13 éve
Azért az elmúlt évek draftjait végignézve van egy pár név akikre nem is emlékszem. Pl 2008 3. kör Bryan Smith DE, 4. kör Jack Ikegwuonu CB, 2005 2. kör Matt McCoy LB. Ezeket a neveket talán még nem is hallottam meccsen soha, csak a draft historyban látom.Shawn84Matt McCoy-ról szinte semmi se maradt meg. Abban az időben még nem voltam nagy fan.
Bryan Smith szimplán bust. Nem tudott pályára kerülni.
Pedig egyetemi szinten nem ment neki olyan rosszul a statok alapján:
Végzősként 10,5 sack, 22,5 TFL. Előtte lévő szezonban 13,5 sack, 84 tackle.
Jack Ikegwuonu pedig első-második körös tehetség volt, csak már a drafton tudni lehetett, hogy ki fogja hagyni teljes egészében a rookie szezonját egy térdsérülés miatt. Reid-ék a 4. körben bevállalták, de sajnos sohase volt már a régi.
több mint 13 éve
Néha az is hogy hogyan 😀Akkor az 1/13 számított. 2009 Orakpo, 2008 Jonathan Stewart, 2007 Carriker, 2006 Wimbley, 2005 Jammal Brown, 2004 Evansvicces hogy ebből a 6 névből már 3 nálunk játszik 😛sapka
Ez már azért vitatottabb névsor. Mondjuk nem mintha ezen múlna 😊Shawn84
több mint 13 éve
Akkor az 1/13 számított. 2009 Orakpo, 2008 Jonathan Stewart, 2007 Carriker, 2006 Wimbley, 2005 Jammal Brown, 2004 Evansvicces hogy ebből a 6 névből már 3 nálunk játszik 😛
Ez már azért vitatottabb névsor. Mondjuk nem mintha ezen múlna 😊Shawn84
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Azért az elmúlt évek draftjait végignézve van egy pár név akikre nem is emlékszem. Pl 2008 3. kör Bryan Smith DE, 4. kör Jack Ikegwuonu CB, 2005 2. kör Matt McCoy LB. Ezeket a neveket talán még nem is hallottam meccsen soha, csak a draft historyban látom.
több mint 13 éve
Akkor az 1/13 számított. 2009 Orakpo, 2008 Jonathan Stewart, 2007 Carriker, 2006 Wimbley, 2005 Jammal Brown, 2004 Evans2010-ben amikor 1/24-ünk volt akkor is ezt mondták.Draftpick history. Ritka értelmetlen, de legalább van pár ismerős név:Érdekes. Az elmúlt évek 1/15 választottai azért elég jól beváltak. Talán most mi sem nyúlunk majd mellé.Shawn84
http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/37913/eagles-draft-history-of-the-picksBébé
(2009: Peria Jerry DT, 2008: Chris Johnson RB, 2007: Brandon Meriweather S, 2006: Johnathan Joseph CB, 2005: Aaron Rodgers QB, 2004: Steven Jackson RB, 2003: Dallas Clark TE, 2002: Ed Reed S)
Aztán mi feltradeltünk B.Graham-ért, a Cowboys pedig 1/24-el vitte Dez Bryant-et.Bébé
Ez már azért vitatottabb névsor. Mondjuk nem mintha ezen múlna 😊