Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Mii aaaa faaasznak tory smith...
több mint 8 éve
Igazi semmitértő igazolásnak tűnik, amivel adtunk a szarnak egy pofont és még fizetünk is érte. Drágább és hajszállal jobb Chris Givens verzió szerintem ... Lehetett rá számítani sajnos, mert tavaly is pletykálták, hogy cserével próbáltuk megszerezni, szerencsére az nem jött össze. Persze, ha megembereli magát akkor megéri, de ezt bármelyik elkapónkról el lehet mondani.

több mint 8 éve
Mondjuk csak akkor olcsó ha van értelme.Nekem egyelőre nagyon hasfájós ez az igazolás. Inkább ne lett volna semmi
Ha szar lesz akkor ez kidobott 5m az alig letező capspace-ből
Janek
több mint 8 éve
Mondjuk csak akkor olcsó ha van értelme.Ha szar lesz akkor ez kidobott 5m az alig letező capspace-ből
több mint 8 éve
Most inkább szurkoljuk ki Jeffery érkezését. Az sokat javítana a képen szvsz
több mint 8 éve
Forgassam meg a kést 😀Legalább olcsó volt, a 3/15 egész baráti a többi deal-hez képest. Low risk, low reward.
pbs.twimg.com/media/C6fTBVdVUAIglPb.jpg:large
Klaci79
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos is TSmith leigazolása.
több mint 8 éve
Torrey lett a nyertes (vagy inkább mi vesztettünk a Pats-cel szemben) 😕Cooks helyett jött a tavalyi év legrosszabb cornere a PFF szerint. Agholor az előkelő 118. helyet szerezte meg ezen a listán, de sikerült megszerezni az egyetlen embert, aki még nála is rosszabb volt 😀
Idén is komoly gondokat sejtek WR fronton, de ne legyen igazam.
RIP Cooks 😕
több mint 8 éve
Rapoport szerint mentek Jeffery után is.Na annak örülnék 😀
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint mentek Jeffery után is.
több mint 8 éve
Hát ez szar...nem örülök...Torrey Smith, 3-year deal for $15mil with the Eagles, per source. - Schefter????????????????????????????????????????????????????? bár szegény ember
Beki
dande
több mint 8 éve
Torrey Smith, 3-year deal for $15mil with the Eagles, per source. - Schefter????????????????????????????????????????????????????? bár szegény ember
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Torrey Smith, 3-year deal for $15mil with the Eagles, per source. - Schefter
több mint 8 éve
S ha jól olvasom Barbre visszavolnul, Barnerre pedig nem raktunk tendertBarner mehet, Barbre marad.
dande
több mint 8 éve
Sajnos ez így van. Nagyon kedveltem őt, mert a csapat lelke volt, de 7,5 milla sok ezértLehet visszahozzuk Barwint olcsobban??Nem lenne rossz bár eléggé elköszönget mindenkitől így nem valószínű...meg lehetett volna oldani paycuttal is a dolgot... tipikusan az a helyzet, hogy játékban nem biztos, hogy annyira hiányozni fog, de a csapatból igen, ennyi pénzért viszont ez sok....
Janek
dande
Szerkesztette: MirrMurr
több mint 8 éve
Lehet visszahozzuk Barwint olcsobban??Nem lenne rossz bár eléggé elköszönget mindenkitől így nem valószínű...meg lehetett volna oldani paycuttal is a dolgot... tipikusan az a helyzet, hogy játékban nem biztos, hogy annyira hiányozni fog, de a csapatból igen, ennyi pénzért viszont ez sok....
Janek
több mint 8 éve
Következő lehetséges lépés:Jason La CanforaHitelesített felhasználó @JasonLaCanfora 7 p7 perccel ezelőtt
Eagles are open to trading Kelce but won't give him away I'm told. Also trying to move Kendricks and still make trade for B. Cooks from NO
9 válasz 201 retweet 120 kedvelés
több mint 8 éve
Brittet a legkevésbé sem, én a legjobban annak örülnék, ha Bouye vagy Alshon Jeffery jönneÉn látom jönni a Bouye igazolást.Sajnos a Titanst nagyon modgoatják vele, és nekik több pénzük van... pedig a Texansból való igazolások be szoktak válni
MirrMurr
Brittet viszont nagyon nem sanálom, hogy nem jött, kint fanyalognak, én nem............
dande
több mint 8 éve
Én látom jönni a Bouye igazolást.Sajnos a Titanst nagyon modgoatják vele, és nekik több pénzük van... pedig a Texansból való igazolások be szoktak válni
MirrMurr
Brittet viszont nagyon nem sanálom, hogy nem jött, kint fanyalognak, én nem............