San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 6 éve
RA7RA7 San Francisco 49ers 74
Williams megkora "előleget" kapott?
RA7RA7
12 Misi plusz. Ezzel ki van fizetve idénre, nem lesz cap hit belőle.
petey
De ezt valamikor elkell számolni, nem? Akkor jövő évi capből lesz ennyivel kevesebb? Azzal se vagyunk előrébb.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 724 — Csodabogár
RA7RA7
12 Misi plusz. Ezzel ki van fizetve idénre, nem lesz cap hit belőle.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Na mi a helyzet srácok? Nagyon nagy a csönd. 😊
Mi lesz jövőre Shermannel? Kittle szerződéssel? Hogy tartjuk egyben a csapatot? Ki lesz az vélhetően újabb vezéráldozat? Ford? Sherman?
Ha idén bedől minden mint a Ramsnél akkor elképzelhetőnek tartjátok, hogy megváljunk Aranydákótól és jön Mullens ideje vagy 1-2 éven belül QB draft? Mondjuk egy Fieldshez nagyon nagy pofára esésnek kell lennie ebben a szezonban, vagy hasonló top QB prospecthez. Jövőbeli draftokon kit tudnátok elképzelni nálunk QB poszton? Remélem adtam elég ötletet a csoport beindítására.
RA7RA7
Engem speciel nem szoktak foglalkoztatni jelenleg az ilyen kérdések nagyon, mert még előttünk van egy szezon, amit le kell nyomni, hogy idáig eljussunk. 😊

Remélem, Hyde-ot párszor jól földbedöngöljük majd! 😀
Niner Empire
Inkább RW-t 😊
több mint 6 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 606
Mi lesz jövőre Shermannel? Kittle szerződéssel? Hogy tartjuk egyben a csapatot? Ki lesz az vélhetően újabb vezéráldozat? Ford? Sherman?
Ha idén bedől minden mint a Ramsnél akkor elképzelhetőnek tartjátok, hogy megváljunk Aranydákótól és jön Mullens ideje vagy 1-2 éven belül QB draft? Mondjuk egy Fieldshez nagyon nagy pofára esésnek kell lennie ebben a szezonban, vagy hasonló top QB prospecthez. Jövőbeli draftokon kit tudnátok elképzelni nálunk QB poszton? Remélem adtam elég ötletet a csoport beindítására.
RA7RA7
Engem speciel nem szoktak foglalkoztatni jelenleg az ilyen kérdések nagyon, mert még előttünk van egy szezon, amit le kell nyomni, hogy idáig eljussunk. 😊

Remélem, Hyde-ot párszor jól földbedöngöljük majd! 😀
több mint 6 éve
RA7RA7
Szia Ratata.
Udv a forumon, remeljuk jol eltoltod itt kozottunk az idot.
Ubiszezon van, mindenki szanaszet, nincs aktivitas a topicban, majd szeptemberben meglatod izzik a levego. Meg a meccstopikok csocsokkel de az egy kulon tema.
Coolearie
Na a FB-on azért van élet, ha gondolod csatlakozz ott

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 470 — . . .
RA7RA7
Szia Ratata.
Udv a forumon, remeljuk jol eltoltod itt kozottunk az idot.
Ubiszezon van, mindenki szanaszet, nincs aktivitas a topicban, majd szeptemberben meglatod izzik a levego. Meg a meccstopikok csocsokkel de az egy kulon tema.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Kevés a cap, pláne a hosszabbításra várók miatt, de ettől függetlenül vártok még valamilyen igazolást a még top FA-k közül?
RA7RA7
áh, 16 misi a sapi
petey
Éppenséggel még be is férne valaki, de a jövő év kulcsfontosságú lesz.
több mint 6 éve
Kevés a cap, pláne a hosszabbításra várók miatt, de ettől függetlenül vártok még valamilyen igazolást a még top FA-k közül?
RA7RA7
áh, 16 misi a sapi

több mint 6 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Szerintem szinte biztos, hogy nem jön már senki. Max kiegészítő embernek.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
sima liba.
mondjuk egy hawks vasárnap, tnf GB aztán Aints, de ott lesz 10 napunk.
petey
Tipp:
Oda vissza verve lesztek😊
😛
Tavaly is csak a balfaszkodásunkon múlt hogy nem sikerült.
 youtu.be/HG9YYD8yqQs
Rózsa Sándor (betyár)
Tipp: RW lesérül és nyomtok egy 4-12-őt nagylelkűen 😬

több mint 6 éve
sima liba.
petey
Tipp:
😛
 youtu.be/HG9YYD8yqQs
Rózsa Sándor (betyár)
Vagy az újonc rugónk kihagyott FIELD Goalján.. 😊 ugyanez fordítva
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
sima liba.
petey
Tipp:
😛
 youtu.be/HG9YYD8yqQs
több mint 6 éve

Season 2020 bring yourself back online

Szerkesztette: petey

több mint 6 éve
sima liba.

több mint 6 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 606
A Pets, Hawks, Packs, Saints elég kemény menetnek ígérkezik a bye weekend előtt.
több mint 6 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
meg papiron az ideny elso fele megint konnyebbnek igerkezik, ami nem baj

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 6 éve

gaborik
csak összejött ismét a Seahawks elleni idényzáró meccs, de szinte az összes meccsünk Vasárnap este lesz legalább
több mint 6 éve

Szerkesztette: gaborik

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 30 533 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 mobile.twitter.com/_JakeRussell/status/1257270413278818304

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ejw4yxteekz9t5b92dbx
49ers decline fifth-year option on DL Solomon Thomas
Solomon Thomas' time in San Francisco isn't guaranteed beyond 2020. The 49ers declined to pick up his fifth-year option, Tom Pelissero reports. Thomas has just six sacks over his first three seasons.

több mint 6 éve
blackswan07 San Francisco 49ers Florida State Seminoles 45
Igy néz ki jelenleg az 53-as roostere a Ninersnek. Szerintem nem lett gyengébb a tavalyihoz képest sőt....
Steve Ribbed
DeFo > Kinlaw (foleg azert, mert elso eveben nagyon keves DL jatszik azon a szinten amit projektalnak neki, habar mindig van kivetel, pl Bosa, de azert DeFo a liga egyik legjobbja volt tavaly)

Sanders > Aiyuk (szintenaz ujonc statusz miatt, meg ha utobbiban talan nagyobb is a potencial)

Joe > Williams (ok, hozzuk ki egalra a pzicios rankingt. Elobi igy-ugy serult volt tavaly egy ideig, utobbi egy egesz evet kihagyott)

+ Hurd WR felepult

-Offseason programok a karanten miatt hianyosak lesznek, kevesebb ido lesz az ujaknak beleszokni.

Összessegeben szerintem egy kicsit gyengebbek lettetek, de ugye a 2019-es rosterhez kepest, es az a roster igy is a legerosebb volt a ligaban.

Leginkabb a jovo evi offseason lesz kerdeses nektek ahol valami 20+ FA ha jol emlekszem, koztuk Kittle, aki market setting szerzodest fog kapni, jogosan, mert egy allat, illetve Sherm is el lesz engedve szerintem stb.

Meg mindig nyitva a SB window. A Saints a legnagyobb kihivotok az NFC tronra, senki mas nincs kozel hozzatok, talan csak a Vikings es roster minosegre a Dallas.

Titkos favoritom a Tampa meg, de ezt csak halkan jegyzem meg 😀

(AFC-ben pedig a KC ugye egyertelmuen es a Ravens a top dog. Jelen allas szerint a Top4 csapat nagyon elvalik a liga tobbi reszetol.)
undisputedly
DeFo kurva nagy spíler, tény. viszont a DL mint egység egészét nézve nem látom akkora kiesésnek az elvesztését. Blair visszatér, DJ szintén, Taylor, Street szintén. év végén pont ez a depth hiányzott.
Kinlaw elég nyers még, de ha megkapja azt a figyelmet, amit DeFo akkor már jók vagyunk.
Sanders-szel óriási rutin távozik. szerencésre Taylor úgy néz ki jól van, ő azért slotból rendre megoldotta a 3rd downokat, sebességben és route-okban is nagyon jó.

az offseason kellene nekünk, mint egy falat kenyér, hogy összeszokjon és beépüljön mindenki. bár sanszos ez az év kuka, még ha lesznek is meccsek.

jövőre meg kell fizetni Kittle-t, meg is lesz. jelenleg 7M alatt vagyunk kicsivel.
szerintem kap egy 15-17M/év-es szerződést. meg is érdemli.
Sherm szintén átstruktúrálhatja a szerződését. Tartt, Juice szintén.
Williamset tagelni lehet.
Én nem látom problémásnak a jövő évi szerződéseket egyáltalán. persze pár játékost lehet meneszteni ha kell. kíváncsi leszek ki lesz cut idén, akkor bölcsebbek leszünk.
ez az év a szoros, jövőre kicsit több lesz a hely lélegezni.
petey
Ford szerintem tuti menni fog +16 misiért, főleg ha ismét hoz egy egyszer játszik egyszer nem szezont
több mint 6 éve
Igy néz ki jelenleg az 53-as roostere a Ninersnek. Szerintem nem lett gyengébb a tavalyihoz képest sőt....
Steve Ribbed
DeFo > Kinlaw (foleg azert, mert elso eveben nagyon keves DL jatszik azon a szinten amit projektalnak neki, habar mindig van kivetel, pl Bosa, de azert DeFo a liga egyik legjobbja volt tavaly)

Sanders > Aiyuk (szintenaz ujonc statusz miatt, meg ha utobbiban talan nagyobb is a potencial)

Joe > Williams (ok, hozzuk ki egalra a pzicios rankingt. Elobi igy-ugy serult volt tavaly egy ideig, utobbi egy egesz evet kihagyott)

+ Hurd WR felepult

-Offseason programok a karanten miatt hianyosak lesznek, kevesebb ido lesz az ujaknak beleszokni.

Összessegeben szerintem egy kicsit gyengebbek lettetek, de ugye a 2019-es rosterhez kepest, es az a roster igy is a legerosebb volt a ligaban.

Leginkabb a jovo evi offseason lesz kerdeses nektek ahol valami 20+ FA ha jol emlekszem, koztuk Kittle, aki market setting szerzodest fog kapni, jogosan, mert egy allat, illetve Sherm is el lesz engedve szerintem stb.

Meg mindig nyitva a SB window. A Saints a legnagyobb kihivotok az NFC tronra, senki mas nincs kozel hozzatok, talan csak a Vikings es roster minosegre a Dallas.

Titkos favoritom a Tampa meg, de ezt csak halkan jegyzem meg 😀

(AFC-ben pedig a KC ugye egyertelmuen es a Ravens a top dog. Jelen allas szerint a Top4 csapat nagyon elvalik a liga tobbi reszetol.)
undisputedly
DeFo kurva nagy spíler, tény. viszont a DL mint egység egészét nézve nem látom akkora kiesésnek az elvesztését. Blair visszatér, DJ szintén, Taylor, Street szintén. év végén pont ez a depth hiányzott.
Kinlaw elég nyers még, de ha megkapja azt a figyelmet, amit DeFo akkor már jók vagyunk.
Sanders-szel óriási rutin távozik. szerencésre Taylor úgy néz ki jól van, ő azért slotból rendre megoldotta a 3rd downokat, sebességben és route-okban is nagyon jó.

az offseason kellene nekünk, mint egy falat kenyér, hogy összeszokjon és beépüljön mindenki. bár sanszos ez az év kuka, még ha lesznek is meccsek.

jövőre meg kell fizetni Kittle-t, meg is lesz. jelenleg 7M alatt vagyunk kicsivel.
szerintem kap egy 15-17M/év-es szerződést. meg is érdemli.
Sherm szintén átstruktúrálhatja a szerződését. Tartt, Juice szintén.
Williamset tagelni lehet.
Én nem látom problémásnak a jövő évi szerződéseket egyáltalán. persze pár játékost lehet meneszteni ha kell. kíváncsi leszek ki lesz cut idén, akkor bölcsebbek leszünk.
ez az év a szoros, jövőre kicsit több lesz a hely lélegezni.

Felkapott fórum témák