NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

3 órája
undisputedly Seattle Seahawks 12 726 — SuperBowl Champions 2013/2014
Cross kozben nem csak a csoportgyozelemnek orulhet, kapott egy 4 eves, 100+ millios hosszabitast. Az LT akkor remeljuk megoldva.

Kis erdekesseg a mai nap margojara: azzal, hogy a Colts 30 pontot tett fel a Texans ellen, nem csak vedelmi DVOA-ban, de engedett pontokban is #1 helyen zartuk az alapszakaszt.

McD masodik eveben a liga egyik hatso harmadaba tartozo vedelembol liga legjobbjat varazsolta. Emlekszem, tavaly ev kozben errol komoly diskurzusok voltak, sokan nem lattak a fejlodest az Ernst-trade utan. Szerencsere az optimistabb velemenyek igazolodtak be.

Jo volt kovetni ezt az alapszakaszt, kezdodhet 0-0-rol a PO.
undisputedly
Ugye azért az megvan hogy hatalmas szerencse volt hogy egy hatalmas védő géniust sikerült találnunk aki főedzői babérokkal is rendelkezik, én nem tudom hogy mik a statisztikák de hogy nem sok edző volt aki második évében Super.... jutott abban biztos vagyok.De most jelenleg úgy látom ennek a csapatnak senki ellen nincs félnivalója és pont.A jelenlegi felhozalatból.*40/50( csak a Ramst raknám )azonkívül mindenhol a Sea nálam az esélyes a liga egyik legnagyobb támadó guruját sikerült 3 ponton tartani inentől szerintem nincs miről beszélni de ez csak egy vélemény (plusz ez a 49er sérulések nélkül totál más liga de mint ahogy tudjuk mindig azt kell megverni aki épp jön
Dagobert bácsi

Egyetertunk, McD hatalmas valasztas volt, nem csak HC-nak jo, de ugye a vedelmi playeket is o hivja es tenyleg egy modern vedelmi zseni. Par hete volt egy erdekes interakcioja egy biroval emiatt. Valamelyik podcastben meselt is rola, talan a szokasos het eleji radioshow-jaban.

Abban is egyetertek, hogy nem kell felnunk senkitol, de azert nekem az az okol-szabalyom, hogy a PO-ban:

-hazai palya elonye +15%
-idegenbe menni -15%
-korabbi PO tapasztalat +15%
-keves/minimalis PO tapasztalat -15%

(Mielott valaki elkezd a szamokkal vitazni es tudomamyos disszertaciot ker, ezek csak erzekeltetes gyanant vannak.)

Ezert is nagy szam, hogy otthon jatszhatunk, mert semmi tapasztalata a csapatnak a PO-ban. HC/QB/rookie sztarok stb., egyiknek sincs relevans pozitiv tapasztalata. Kupp az egyeduli aki mar atelt egy mely PO runt, ugye o SB MVP is, de nem meghatarozo a palyan es egyedul van kb. ezzel.

Mig itt van az Eagles, SB bajnokok es bukott dontos menetelesuk is van, 49ers szinten, Rams gyoztes SB-meneteles… Sokkal-sokkal tobb tapasztalatuk van, mint nekunk.

Nem kell tartanunk senkitol, de a PO kiegyenlitett lesz. Kell nagyon egy gyozelem majd, hogy meg legyen az onbizalom.

Szerkesztette: undisputedly
4 órája
Dagobert bácsi 70
Kis erdekesseg a mai nap margojara: azzal, hogy a Colts 30 pontot tett fel a Texans ellen, nem csak vedelmi DVOA-ban, de engedett pontokban is #1 helyen zartuk az alapszakaszt.

McD masodik eveben a liga egyik hatso harmadaba tartozo vedelembol liga legjobbjat varazsolta. Emlekszem, tavaly ev kozben errol komoly diskurzusok voltak, sokan nem lattak a fejlodest az Ernst-trade utan. Szerencsere az optimistabb velemenyek igazolodtak be.

undisputedly
Ugye azért az megvan hogy hatalmas szerencse volt hogy egy hatalmas védő géniust sikerült találnunk aki főedzői babérokkal is rendelkezik, én nem tudom hogy mik a statisztikák de hogy nem sok edző volt aki második évében Super.... jutott abban biztos vagyok.De most jelenleg úgy látom ennek a csapatnak senki ellen nincs félnivalója és pont.A jelenlegi felhozalatból.*40/50( csak a Ramst raknám )azonkívül mindenhol a Sea nálam az esélyes a liga egyik legnagyobb támadó guruját sikerült 3 ponton tartani inentől szerintem nincs miről beszélni de ez csak egy vélemény (plusz ez a 49er sérulések nélkül totál más liga de mint ahogy tudjuk mindig azt kell megverni aki épp jön
7 órája
balint74 Seattle Seahawks 330

undisputedly
3 meccset kell nyernunk sracok!
Reg voltam ennyire izgatott.
7 órája

15 órája
Hawkbloggertol lopva: A liga torteneteben (vagy amiota merik) 5 alkalommal fordult elo, hogy egyazon csapat vegezzen a legjobb vedelemkent es a legjobb overall csapatkent is DVOA-ban (mi vagyunk a 6. ilyen csapat az idei evvel). 4-en megnyertek a SB-t, 1 pedig a Konf dontoben kikapott.
Remeljuk mi elobbi csoporthozcsatlakozunk (a legutolso ilyen csapat is mi voltunk 2013-bol), habar az meg 3 merkozesnyire van, nem erdemes annyira elore tekinteni,de mivel most 2 hetig nincs foci, jatszadozhatunk ilyen gondolatokkal.

16 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 641 — Saturday Night Lights
Gratula, ez a futójáték és főleg a D impresszív volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
16 órája
"McD osszetette a liga legjobb vedelmet" a 2. legjobb, de a többivel egyet értek 😀
LanceVance
Texans fankent ertheto a velemenyed, sot, biztosan van olyan mutato ami a tietek, de ha jol lattam, mienk az elso hely vedelmi dvoaban.

Amugy terveztem megemliteni kicsit bovebben, hogy nincs egyetlen csapat sem rajtunk kivul ahol iden ketto elit DT is jatszana, meethetoen kimutathatoan, csak a Seahawks es ez annyira unikalis, akkora teret enged a vedelem maradekanak, szerintem T-Law is ebbol profitalt javareszt iden es nem ujjaszuletett, de felesleges ennyire belemenni.

Hallod undi, megint nem jött össze. 4. alkalommal letettek első kiemelt.
szaba
Alvas nelkul nehez volt, elnezest, de igaz, szoval ahogyan irtam a 2005-2013-2014 harmas utan az idei az egyetlen, 4. kiemelesunk.
undisputedly
Murphy-ről mik a vélemények? nem követtem idén, de mik a statok nála?
petey
Murphy hatalmas penzeket fog akasztani amint meg lehet hosszabbitani:

(Minel inkabb a jobboldali sarok fele konvergal egy jatekos, annal jobb a teljesitmenye mind futas, mind passz ellen, az utolso ket fordulo nincs benne. Mi vagyuk az egyetlen csapat ahol 2 jatekos is top-ban van, de errol meg keves szo esett itt, szvsz ez a vedelmunk alapja pedig)

17 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 751 — Csodabogár
"McD osszetette a liga legjobb vedelmet" a 2. legjobb, de a többivel egyet értek 😀
LanceVance
Texans fankent ertheto a velemenyed, sot, biztosan van olyan mutato ami a tietek, de ha jol lattam, mienk az elso hely vedelmi dvoaban.

Amugy terveztem megemliteni kicsit bovebben, hogy nincs egyetlen csapat sem rajtunk kivul ahol iden ketto elit DT is jatszana, meethetoen kimutathatoan, csak a Seahawks es ez annyira unikalis, akkora teret enged a vedelem maradekanak, szerintem T-Law is ebbol profitalt javareszt iden es nem ujjaszuletett, de felesleges ennyire belemenni.

szaba
Alvas nelkul nehez volt, elnezest, de igaz, szoval ahogyan irtam a 2005-2013-2014 harmas utan az idei az egyetlen, 4. kiemelesunk.
undisputedly
Murphy-ről mik a vélemények? nem követtem idén, de mik a statok nála?

17 órája
McD gyozelmi beszede, csak youtubeon lehet elinditani:  youtu.be/Zfo6xu1xO-Y?si=3_4cJtwOaz5aO6t7

LanceVance

szaba

18 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 479 — Amerikai sportok rajongója
Totális dominancia, első kiemelés baby!!😊
19 órája
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 720

1. Dominans teljesitmennyel, idegenben, egy rendkivul jo 49ers-t megverve, 2020 utan ismet NFC West bajnokok lettunk. Egyben ez azt is jelenti, hogy a csapat torteneteben mindossze 3. alkalommal (2005, 2013, 2014) megnyertuk az elso kiemelest az NFC-ben. Eddig minden 1st seed-et sikerult SB reszvetelre valtanunk, remeljuk nem iden szakad meg a minta.

2. Soha a csapat torteneteben meg nem volt 14 alapszakasz gyozelmunk, a mostani 14-3 a legjobb merleg amit valaha elertunk (habar a 17 alapszakasz merkozes csap par eve van ervenyben).

3. Soha a csapat torteneteben meg nem volt ilyen jo pontkulonbsegunk. A mai +10-el osszesen +191 lett az alapszakasz pontkulonbsegunk, ami frencsajz rekord es egyben a liga legjobbja is iden. Ezzel a 2013-as legendas, SB-gyoztes evunket sikerult tulszarnyalni, akkor +186 ponttal vegeztunk.

4. Sam Darnold beallitotta Tom Brady rekordjat a 2 egymast koveto teljes gyozelmek (QB altal) szamaban. Tavaly a Vikingekkel es iden velunk osszesen 28 gyozelmet szerzett a 2 szezon alatt.

5. A merkozes elott az 1. helyen alltunk DVOA-ban, velhetoen ez igy maradt az utolso merkozes utan is (Teljes: 1., Vedelem: 1., ST: 2., Tamadok: 11.)

6. Egy meroszam ami megmutatja, mennyire brutalis formaban jatszik a vedelmunk: a 3 pont a legkevesebb amit a 9ers feltett egy meccsen amiota Shanny a HC.

7. Nalam egyertelmuen McD az ev edzoje. Miutan Geno es DK elment, a liga utolso helyeinek egyikere vartak minket. Teljes bizonytalansag, hol fogunk kikotni, de McD osszetette a liga legjobb vedelmet es legjobb alapszakasz csapatat, frencsajz rekordokat dontogetve es megnyerve az elso kiemelest. Szoros a verseny, Vrabel, Ben Johnson, mind megerdemelne, de nalam nem kerdes, McD a gyoztes. El se tudom kepzelni mit erezhet az atlag Ravens szurkolo.

8. JSN jelenleg vezeti az elkapott yardok listajat. Ha jol latom, 80 yard volt az elonye Puka elott, erre tett meg 84 yardot, tehat 164+ yard kell utobbitol, maskulonben JSN lesz a receiving cim birtokosa.
undisputedly

20 órája
szaba Los Angeles Chargers 12 008
21 órája

1. Dominans teljesitmennyel, idegenben, egy rendkivul jo 49ers-t megverve, 2020 utan ismet NFC West bajnokok lettunk. Egyben ez azt is jelenti, hogy a csapat torteneteben mindossze 4. alkalommal (2005, 2013, 2014) megnyertuk az elso kiemelest az NFC-ben. Eddig minden 1st seed-et sikerult SB reszvetelre valtanunk, remeljuk nem iden szakad meg a minta.

2. Soha a csapat torteneteben meg nem volt 14 alapszakasz gyozelmunk, a mostani 14-3 a legjobb merleg amit valaha elertunk (habar a 17 alapszakasz merkozes csap par eve van ervenyben).

3. Soha a csapat torteneteben meg nem volt ilyen jo pontkulonbsegunk. A mai +10-el osszesen +191 lett az alapszakasz pontkulonbsegunk, ami frencsajz rekord es egyben a liga legjobbja is iden. Ezzel a 2013-as legendas, SB-gyoztes evunket sikerult tulszarnyalni, akkor +186 ponttal vegeztunk.

4. Sam Darnold beallitotta Tom Brady rekordjat a 2 egymast koveto teljes gyozelmek (QB altal) szamaban. Tavaly a Vikingekkel es iden velunk osszesen 28 gyozelmet szerzett a 2 szezon alatt.

5. A merkozes elott az 1. helyen alltunk DVOA-ban, velhetoen ez igy maradt az utolso merkozes utan is (Teljes: 1., Vedelem: 1., ST: 2., Tamadok: 11.)

6. Egy meroszam ami megmutatja, mennyire brutalis formaban jatszik a vedelmunk: a 3 pont a legkevesebb amit a 9ers feltett egy meccsen amiota Shanny a HC.

7. Nalam egyertelmuen McD az ev edzoje. Miutan Geno es DK elment, a liga utolso helyeinek egyikere vartak minket. Teljes bizonytalansag, hol fogunk kikotni, de McD osszetette a liga legjobb vedelmet es legjobb alapszakasz csapatat, frencsajz rekordokat dontogetve es megnyerve az elso kiemelest. Szoros a verseny, Vrabel, Ben Johnson, mind megerdemelne, de nalam nem kerdes, McD a gyoztes. El se tudom kepzelni mit erezhet az atlag Ravens szurkolo.

8. JSN jelenleg vezeti az elkapott yardok listajat. Ha jol latom, 80 yard volt az elonye Puka elott, erre tett meg 84 yardot, tehat 164+ yard kell utobbitol, maskulonben JSN lesz a receiving cim birtokosa (nfl.com-nal most 154 yard az elony a frissites utan).

21 órája
funkyparduc Seattle Seahawks 1 402 — Erin Elite Andrews
300 kapott pont alatt fejeztuk be a szezont, erre az NFCben senki, az AFCben is csak a Texans volt kepes.
Az utolso 6 meccsen a D atlagban 12,5 pontot engedett, igy eleg biztato a PO-ra fordulni.

Azert a Rams-et jo lenne elkerulni, ok talan a legveszelyesebbek tovabbra is.

Myers remelem kihasznalja a pihenot es relaxal kicsit, kell egy biztos labu rugo a tovabbiakra.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
22 órája
gedam 6 298
3x nyertuk meg az NFC-t, mindharomszor SuperBowl-ba is jutottunk.

Ez a mostani a 4. NFC cimunk 👀
undisputedly
Még nem nyertétek meg az NFC-t, ha megnyeritek persze, hogy SB-ba juttok 😉 (igen, értem mire gondolsz, a first seedre, amúgy gratula 😊)
dande2
Jogos eszrevetel, helytelen szohasznalat: 3x nyertuk meg az NFC elso kiemelest az alapszakaszban.
undisputedly
innen meg az ékezetek hiányoznak
22 órája

undisputedly
Még nem nyertétek meg az NFC-t, ha megnyeritek persze, hogy SB-ba juttok 😉 (igen, értem mire gondolsz, a first seedre, amúgy gratula 😊)
dande2
Jogos eszrevetel, helytelen szohasznalat: 3x nyertuk meg az NFC elso kiemelest az alapszakaszban.
23 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 431 — Így remélem megfelelek nektek.....

undisputedly
23 órája

1 napja
Dagobert bácsi 70
Grat ez igazi férfi munka volt
1 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 084
Gratula srácok, brutál D, ellettünk picsázva rendesen

¯\_(ツ)_/¯
1 napja
Es megvan sracok! 1. kiemeleees!!
Goo hawks!!💚💙💚💙💚💙

Szerkesztette: balint74
1 napja
Zman77 Seattle Seahawks 703
31-22 ide !
1 napja
Nem katasztrófa ha nem nyerünk, csak akkor a nehezebb úton megyünk az NFC döntőbe. 😉
BigBaltazar
Elirtad! Nehezebbe uton nyerjuk meg az SB-t😂
1 napja
Nem katasztrófa ha nem nyerünk, csak akkor a nehezebb úton megyünk az NFC döntőbe. 😉
BigBaltazar
9ers-nek fontos, mert ezzel a vedelemmel nem fognak idegenben mindenkit megverni egy SB-ig.

Nekunk is fontos, mert ha esetleg talalkozunk a Rams-szel, ugy lenne 50-50, ha mi otthon jatszanank.

Illetve pihenni is jo az elso korben szerintem.

Jo merkozes lesz. Tippek vegeredmenyre? Szerintem 27-24 ide.
undisputedly
En bizok a vedelemben hogy megallitja Purdyekat.
Adja isten jo napja legyen Darnoldnak meg tamadoknak.
A masik kivansagom hogy ne csak a 2. Felidore jojjon meg a tamadas. Ha ezek megvannak nyerunk! Tipp: 27:20 ide.
1 napja
BigBaltazar
9ers-nek fontos, mert ezzel a vedelemmel nem fognak idegenben mindenkit megverni egy SB-ig.

Nekunk is fontos, mert ha esetleg talalkozunk a Rams-szel, ugy lenne 50-50, ha mi otthon jatszanank.

Illetve pihenni is jo az elso korben szerintem.

Jo merkozes lesz. Tippek vegeredmenyre? Szerintem 27-24 ide.