gedam

gedam
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
5 704


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
gedam 5 704
Mar irtam hogy szinte biztos fog jonni S, mert fel kell szabaditani Hamit. Es jo dolog es hasznos meg minden, de amikor egy adott keretbol kell gazdalkodni akkor en nem latom hogy a secondary ami nalunk agyonra van turbozva ( ami magaban jo ) hogy osszeegyezheto az OL-el. Az egyik egy mely szinte minden kihivasnak megfelelo, oriasi taktikai tarhazzal a masiknal legrosszabb de sajnos el is hiheto hogy negy darab kuka lesz a kezdo otosben. Azert nem valoszinu ez az eset, de....

Persze az O-ben is jobb a helyzet osszesegeben mint LJ rookie evei alatt ( kiveve 19 ), de meg mindig ugy tunik hogy LJ klasszisara, a futasra ( bar mar nem taktikailag hanem a passzjatek miatt es most Henry-re epitve, mert maga a futasunk gyengult ) es a D-re van alapozva. Es ez allando. A D az mindig hangsulyosabb mint az O, LJ ellenere. Es en elhiszem a szezon kezdeteig, de eddig is elhittem es hol OL nem volt hol celpontok nem voltak es most megint oriasi kerdojel van az OL-el.

De a legnagyobb pozitivum Henry mert megold(HAT)ja Monken futas problemajat meg akar akkor is ha az OL szar lesz futasban.
no
én azt látom, hogy azokon a területeken, ahol szenvedünk, meg akarják javítani a problémát. sztem henry elsősorban a red zone szenvedésünkre adott hárbó féle válasz. nem is red zone szenvedés ez, inkább ha 5yardon belül van a csapat a gólvonaltól, ott szenved. 2019-ben pedig pont ott nyert mvp-t lamar. régi szerelem lehet ez, régi, sztem már nem aktuális elképzelés mentén. nekem nagy bajom henryvel, hogy egydimenziós, passzjátéknál bevonhatatlan. esetleg blokkolhat, amire szükség is lesz a falat látva de a goal line küszködésünket ő nem fogja megoldani, nálam egy kicsit luxus igazolás. mezőnyben eddig is haladtunk, amikor még van területe lj-nek feltalálja magát.
1 hónapja
gedam 5 704
Former Seahawks Pro-Bowl safety Jamal Adams is visiting today with the Baltimore Ravens.

A jó isten mentsen meg tőle, akkor se kellene ha jóváírást kapnánk utána a capben.
KeyG
ez sztem ár kérdése 3-4milliora saccolnám most, amit érne. vannak játékszituk, amikben még elit, de nyilván nem egy 20millás playa. sztem ezek a leírt játökosok szívesen jönnek olcsón a ravenshez, hátha boostot kap még a karrierjük, ha van bennük még potenciál, itt kijön.
1 hónapja
gedam 5 704
NFL’s Thursday, Sept. 5, 2024 regular-season opener is now set: Ravens at Chiefs.
KeyG
hát ha már találkozni kell, akkor jobb az elején, mert akkor még csicsikálnak általában a főnököknél.
1 hónapja
gedam 5 704
nézem a twittert, hogy visszafogyott lamar, hogy visszanyerje a sebességét. nem tudom, néha annyira amatőrnek tűnik a frencsájz. két éve is értetlenkedtem, mert akkor is szar ötletnek tűnt, hogy izmot pakoltatnak rá, de úgy voltam vele, hogy biztos van vmi mesterterv, ami miatt ez jó lesz. hát nem volt, csak vmelyik hülye (gondolom hárbó) robotzsarut akart, hogy majd így nem sérül meg. belassult és a plusz teher miatt sérülékenyebb lett. és ezekkel az okosságokkal elmegy 2-3 év.
2 hónapja
gedam 5 704
Edge

Draftoltunk mert hianyposzt, nem csak most mar regota. Ferguson ( 2019-ben 85.helyen a 2. ravens valasztas a drafton ), Oweh ( 2021, 31. 2.), Ojabo ( 2022 SERULTEN 45. 3. ), TRobinson ( 2023 124. 3. ) es Adisa Isaac (2024 93.helyen, 3. ravens valasztasra )

A poszton egy Judon akit nem tudtunk megtartani es potolnio kellett volna inkabb elobb mint utobb. Na ezen draftoltak ezt nem oldotta meg. Lehet fantasztikus ar/ertekek voltak az adott draftjaikon, de netto jatekban nem. De EDC megoldotta azutan hogy a drafton jol elbaszta es JHouston remek volt ahogy utana Clowney /Noy. De mint a legtobben termeszetesen en is adok eselyt Az uj ev uj remenyek cimu NFL szurkoloi alapmubol. Szeptemberig mindegyik uj es kisse oregebb draftoltunk abszolut kiraly. Szeptemberben meg meglatjuk.

Oweh: egy alapvetoen nem rossz jatekos, a draftja az nagyon gyenge ertekelest kapna a teljesitmenye alapjan, de azon tul vagyunk majdnem es jon a piaci ertekelese. Mivel elsokoros volt az 5. eves opcio egy kiraly dolog. Egyszeruen meg mindig van benne fantazia es lehet iden robban be, vannak erre alatamaszthato statok is. Ha nem akkor meg mindig elcserelheto, es akar ki is toltheti. HA a rookiek bejonnek akkor az edge nem is lesz hianyposzt jovore. Es emiatt a ketto dolog miatt nem igazoltuk le Clowney-t. Az upside es a beleolt draftertekekre fogadott EDC Clowney elleneben. A penz csak extra loket volt.

Itt a jatek nektek es valaszatok: nincs cap problema ti valasztotok a grundon es maradt Clowney-Oweh.
Kit valasztotok, ki a jobb ( 2024-ben azaz Oweh robbant vagy sem ).

Miutan elengedte Clowney-t es azutan hogy a posztra huzott draftjai nagy szarok voltak azutan tenyleg jo dontes volt lehivni az egyetlen ertlemesebbnek az 5. eves opciojat.

Itt egy kerekebb "jo dontes volt" leiras Oweh 5. eves opciojarol.

Szoval Clowney vs Oweh?
no
clowney. 5vagy 6 milláért nem tartottuk meg. egy humphry szerződésmódosítással meglett volna kb. oweh nem fog robbantani, mert korlátozott a skill setje és buta. az ő posztja, olyan, hogy akkor leszel elit, ha gyors, okos és erős vagy. bármely más poszton, ha a 3-ból 1 hiányzik, attól még jó karriered lesz, ha a másik kettőben erős vagy. sajnos az ő posztján mind3 kategóriában jónak kell lenned, különben egy nagy cula kula leszel. oweh automatikusan vsinálja azt, amit előre a fejébe vesz, szét se néz a pályán, nem dolgozik együtt a többiekkel, nincs fingja se, hogy az ellen mit fog játszani. fut, dob vagy mi lesz, hanem lehajtott buksival teszi, amit kigondol. az esetek 60-70%-ban megpróbálja kívülről körbefutni az ellent és pördül egyet.borzasztó, rosszul vagyok az embertől.

Szerkesztette: gedam
2 hónapja
gedam 5 704
Draft=lottó

Nem nálunk, az egész ligában. Húzd a boardod szerint a legjobbat, aztán reménykedj. Ennyit lehet csinálni.


rkstzz
Amennyiben ez valóban így van (és szerintem így van, max az első körben jobbak a nyerési esélyek), akkor nem pont az kéne legyen a logika, hogy azt húzod aki pozícióban a csapat needje?
Ha úgy is lutri, akkor legalább needre játszok.
Snagal
ez nem egy “bevállási ráta”. a qb-k esetében szerintem ez kb. 10% körül lehet. mivel magasan húzzák őket sokszor sookáig próbálkoznak velük, hátha.
2 hónapja
gedam 5 704
Szerintem egy veterán guard mèg érkezni fog. Zeitler is úgy jött hogy kivágták júniusban és.mi lecsaptunk rá.
Benibácsi
akkor meg zeitlert miért engedtük el? nem akart 6-ot adni csak 5-öt. a többi szerződéshez képest ez aprópénz, ami stanley kivágásával meg is oldódott volna.
2 hónapja
gedam 5 704



BPA
rkstzz
Semmitmondó stat, attól nem lesz jó a draft mert húztak valakit 189. helyen akin háromszor is átugrott mindenki, ráadásul a negyedik kör után jóval. Én inkább arra vagyok kiváncsi kit vágunk ki a TJ Tampa, Pepe Williams, JAD hármasból. Ahogy valószínűleg Cunningham és Wallace napjai is meg vannak számlálva. De legalább azt mondta EDC elégedett a támadófal belsejével és az se probléma, hogy Madubuike mögött nincs senki.
hamsterdealer
összességében lukakat tömögettünk az idei drafton, ami az előzmények ismeretében nem meglepő. a fél edzői stáb és játékosállomány kicserélődött, de az utóbbi időben nem tudom kritizálni edc-t. kellett neki 4-5 év még belerázódik, de mostanában jól menedzsel.
2 hónapja
gedam 5 704
Elso ket napi termes:
CB, OT, EDGE.
Nem fanyalgok, elore alairtam volna ezt a kottat.

Amugy a Clemsonrol es a Washingtonrol alltime egyarant masodik huzasaink, az Edge pedig aPenn State-rol mar a hetedik draftoltunk.
RedFive
a posztok jók. edc fejlődik és ennek én örülök, hogy needre hoz embereket és nem sérült, lecsúszó “szupertehetségekre” vadászik.
2 hónapja
gedam 5 704
Itt a lenyeg: minden ertelmes OT kiment elottunk. Maradt nehany projekt, nem elso korbe valok.
Maradt a 10-15.es afolotti minoseg. Kesobb kell az iszaposban kezi horgaszni kozuluk.

Opcio volt a cca. 6.edge Braswell, vagy a cca.4.CB.Wiggins (vagy DeJean de o sokkal lassabb)

Safety pont nem kell, RB, TE, ne vicceljunk mar.

Egy gyors (4.28as 40yard hello) es kemeny CB oda ahol elvekonyodtunk es ahol Marlo megallithatatlan lassulasanak bamulasa egyre hervasztobb.

Az O# falba folyamatosan invesztaltunk, a fejlesztesuk es a fejlodesuk joggal elvarhato.

Meg WR picket is huzhattunk volna, de egy Adonai Mitchell talan (ahogy hirlik) a hanyag modon kezelt vercukra (fegyelmezetlenseg?) okan hektikus, hogy csuszik? Lehet hogy diva, de en elneztem volna ezt a huzast is.

Szoval mire sorra kerultunk nekem mar CB/Edge/WR volt a kivansagom.
A 2.3.4.4. Pickek kozt huzzuk ki az adott pillanat legjobb O#falemberet BPA, oszt irany veluk a tabor.
RedFive
megyünk a chiefs után: kihúzott egy speedster wr-t, mi meg egy gyors cb-t. sztem ment ott a matek vkivel, hogy hátracserélünk, de nem jött össze. de ez a pick most tetszik.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
gedam 5 704
most engem brady ezzel megnyert. egy vesztes frencsi élére állt és végigvitte felkészülés nélkül, új arcokkal. úgy, hogy kb. ő volt a gm is és az oc. brady a rendszer.
több mint 4 éve
gedam 5 704
 twitter.com/DylanWintersCo/status/1242120261731848192
Matthew99
több mint 4 éve
gedam 5 704
Sanchez visszavonul
ThundersNFL
Legyen barmennyire is fos megitelese az emberek szemeben a tragikus ButtFumble ota. A 2010-11es PO runokert halas vagyok.
Apex
utálom ezt az eltorzult, hazug, mémgecis internetet. a csávó nem ezt érdemelte, sőt, aki az nfl-ben játszik senki sem érdemli meg a senkiházi dagi kockáktól, hogy évekig nevessenek egy rossz megmozduláson. az, hogy a legjobbak között elvérzett, az nem azt jelenti, hogy szar sportoló, szimplán csak azt, hogy nem a legjobb. attól még az átlagprolitól messze jobb atléta, jobb sportoló, jobb sportember, aki mögött egy sikeres életút van. igazságot a mark szancsezeknek!!!!
több mint 4 éve
gedam 5 704
több mint 4 éve
gedam 5 704
Nem érné meg a keretszűkítést, ha lenne.
3 m garantált?? Minek?
Charlie Firpo
egy átlagos csere qb kb ennyit kap.
ő bőven átlagon felüli backupqb. ennyiért vicc kategória. inkább örülnétek amikor ilyen pénzéhes irányítótok van.
ricsiii83
ne feledjük, hogy charlie firpo 1978-ban él, akkor ez nagy pénz volt. jamon serrano nem keresett annyit egy év alatt.
10 hónapja
gedam 5 704
kicsit zavart a magyar közvetítésben goff fikázása, mert ehhez a meccshez (sem) volt elég az, amit állítottak, hogy csak menedzsel és hogy annyi a dolga, hogy ne rontsa el. hááát, nem nagyon nézték a meccset, mert volt 5-6 nagyon nehéz passza, amit megoldott, de a prekoncepciót nagyon nehéz legyőzni.
például ezt ha mahomes dobja sivítoznak:

 twitter.com/jasrifootball/status/1699952663620633049?s=12&t=9Zh-KeR1c5bOgZPeN7tSnA

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
gedam 5 704
Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?
Benibácsi
adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
gedam
Tényleg?
Benibácsi
szerinted?

(bocs muszaj volt 😀 )

Amúgy szerintem besül a Watson projekt Clevelandben, és a " nagy" fellángolás csak átmeneti volt, és sajnos visszatér a "régió jóöreg" Browns. (legalábbis, ha nem jön be az új QB akkor a 3 első körrel meg ezzel a fizuval nem látom, hol fognak ők 5 éven belül contenderkedni)
Snagal
Nekem azért a rengeteg picken és a brutális, full garantált fizun felül két nyűgöm van még a Wacccon gyermekkel:

- mennyire rozsdás? Hasonlítsátok össze a ti Belleteket a miénkkel. Ok, más poszt, rövidebb kihagyás, de vajon a régi még?

- és amúgy az a régi annyira jó volt? Mert volt ő kiváló csapatban, kiváló védelemmel megerősítve, mégse volt esélye a SB-ra soha. Aztán volt Ő 4-12-es csapat irányítója is. El tudod képzelni Rodgerst vagy Mahomost egy 4-12-es csapatban?

Szóval szerintem nem top 5-ös, hanem top 10-es irányítót kaptak ennyi pénzért.

Ui1: bocs, hogy ide írtam, nem akartam flameet a Barnuskáknál.

Ui2: jöhet a Lámat 5 év/240 millás szerződés! 😁
Szokol
Yepp!
Szemernyit se aggaszt jobban Watson mint a full egeszseges Mayfield.

Legutoljara 7x sack-eltuk a Texans elen, dedelgette a lasztit es szarul menekult. Jo keze van, Baker-nel akar jobb is lehet, de az a rozsda... Meg hat nem egy elkotelezett fociorult aki ennyi ideig volt kepes szabotalni a sajat karrierjet.

Annyi rookie mondott csodot az utobbi idoben, hogy az es Watson hianya mind mind taplalta a mitoszat hogy W top 10es.

Nem mondom hogy feltetlen becsapdazta vele magat a Browns, azt mondom hogy vele most epp egy masik csapdahelyzetbol probalnak kitorni. Remelem vmi sikert azert fel tudnak majd mutatni vele, mert tobbet erdemelnenek mar az ujabb cseberbol vederbe szitunal.
RedFive
Csoport utolsó hely jövünk mi meg bohóckodunk Lamar Jackson-nal ,szép jövő, de legalább van 3 elsö körünk. Nekünk is rá kellett volna menni, inkább fizetném meg watson-t mint Lamart. Mi is ki fogjuk tömni Lamart, csak nekik 10 szer jobb irányítójuk lesz. Anyi jó irányító van most az Afc ben hogy Lamarral semmi esélyünk semmire, én ezt az évet megadnám neki és ha most se tud viritani akor trade.
Norbi180
adok egy ezrest, ha abbahagyod a lamarozást.
több mint 3 éve
gedam 5 704
GIGA BREAKING: Garrett 5 év/125M $
100M $ garantált amiből 50M $ aláírási pénz
P@trik
most olvasom, hogy ebből a pénzből pont 2739* ütheti fejbe rudit, mielőtt elviszi a bünti az összeset
több mint 7 éve
gedam 5 704
ez a cica kéne a miami d-be, hogy legyen tackle
több mint 2 éve
gedam 5 704
korunk embere, aki 3 féle anabolikus szteroidot szed folyamatosan, de a kovid ellleni vakcinát nem veszi fel, mert azzal a szarral nem mérgezi a testét.