Arizona Cardinals - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Jah, értem. Régen a FG is elég volt, az igazságtalanabb volt.
több mint 8 éve
JéBé
6 992
Nem, hanem a TD-vel egyből nyersz szabály. Sosem értettem ez kinek és miért jó. Nem igaz hogy nem ér rá ilyenkor még egy labdabirtoklás.szerintem a pénzfeldobásra gondolMilyen szabály? MI történt? Nem rég tértem magamhoz.És megint a világ legiigazságtalanabb fasz szabálya teszi fel a pontot az i-re....Ezt mondjuk adom. Ennek így semmi értelme.
JayB
Weskho
bcsarli
gamerkr
Szerkesztette: JéBé
több mint 8 éve
Weskho
46
Én spec arra gondoltam, hogy TD-vel nyersz a hosszabbításban, de FG-lal nem.szerintem a pénzfeldobásra gondolMilyen szabály? MI történt? Nem rég tértem magamhoz.És megint a világ legiigazságtalanabb fasz szabálya teszi fel a pontot az i-re....Ezt mondjuk adom. Ennek így semmi értelme.
JayB
Weskho
bcsarli
gamerkr
több mint 8 éve
szerintem a pénzfeldobásra gondolMilyen szabály? MI történt? Nem rég tértem magamhoz.És megint a világ legiigazságtalanabb fasz szabálya teszi fel a pontot az i-re....Ezt mondjuk adom. Ennek így semmi értelme.
JayB
Weskho
bcsarli
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 822
kicsit kompetensebb az O behúzzuk, grat az Arizonának és hajrá az SB-n
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
shagi0206
10 811
Cards most ebből erőt merít és SBig megyÉs ott Titeket megverünk 😊
seal
több mint 8 éve
Milyen szabály? MI történt? Nem rég tértem magamhoz.És megint a világ legiigazságtalanabb fasz szabálya teszi fel a pontot az i-re....Ezt mondjuk adom. Ennek így semmi értelme.
JayB
Weskho
több mint 8 éve
Hát ez a meccs után tényleg meg kell nyerni az SB-t!!
több mint 8 éve
Toto21
5 904
Egyebkent grat mind a 2 csapatnak! Nagyon jo meccs volt! Ma este folyt kov.
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Hát grat Cards! Szerintem nincs miért szégyenkeznünk. Köszi a követést, jó éjt!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Ki kell rúgni Olivia Munnt. Kiszívja a sikert.... a csapatból.Janis, ejtetted volna el a francba, most lehetnénk szimpatikus vesztesek, így viszont megint szánnivaló lúzerek vagyunkés évről évre ez van...? véletlen lenne ez?
Kampman
gamerkr
több mint 8 éve
Szóval amit már egy bő fél órája mondtam. Nyerjétek meg a SB-t! Jócakát
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
nfl_lover
912
Szenzációs játék volt amúgy, Fitz pedig megérdemelte, neki kellett lezárni ezt a meccset, írni nem lehet jobbat.
több mint 8 éve
metaxa17
306
Innen már nyerjen a Cards SB-n!
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 822
Mesztéj megvuduzta a D-t az első play-nél
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Grat Cards.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Janis, ejtetted volna el a francba, most lehetnénk szimpatikus vesztesek, így viszont megint szánnivaló lúzerek vagyunkés évről évre ez van...? véletlen lenne ez?
Kampman
több mint 8 éve
Janis, ejtetted volna el a francba, most lehetnénk szimpatikus vesztesek, így viszont megint szánnivaló lúzerek vagyunkA Browns, Bills, Rams, Jags, Raiders fanok azt se tudják már mi az a playoff....
Kampman
több mint 8 éve
Weskho
46
Rendes volt a GB, hogy hosszabbításra hozták, hogy Larrynek legyen egy TD-je. Le a kalappal előttük.
több mint 8 éve
A Packers D a legrosszabbkor robbant le, de legalább poén meccs volt
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
nfl_lover
912
Azért az milyen érzés lehet, hogy dobsz egy Hail Mary TD-t és elveszted a meccset.
több mint 8 éve
Kampman
28 166
Janis, ejtetted volna el a francba, most lehetnénk szimpatikus vesztesek, így viszont megint szánnivaló lúzerek vagyunk
több mint 8 éve
JéBé
6 992
Kurva értelmes szabály ez TD-vel nyerünk, de a fasz rosszabbik végéről nézve méginkább az...
több mint 8 éve
zero0
333
ha FG lett volna azt is Fitz rúgta volna?