Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 5 éve
Ha Zeke fut ma 290 yardot es 4 TD-t, akkor talan van eselyem hozni a fantasym
több mint 5 éve
lfszt, Cooper nem olyan, aki megszakad neked 8DOke, hogy ezt el kell kapni a ligaban, de rossz passz volt, moge ment, vissza kellett fordulnia erte CoopernekVagy vetődni, lehajolni, felugrani....
Stez
Ez a dolga!
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Ricsi imádta volna, ha a +1 kimarad, bár nem tudom, hogy mit látott. ha szerinte ez épphogy voltNekem is úgy tűnt, meg szerintem az egyik védő is közel volt, hogy belenyúljon.
James007
több mint 5 éve
James007
1 854
Ricsi imádta volna, ha a +1 kimarad, bár nem tudom, hogy mit látott. ha szerinte ez épphogy volt
több mint 5 éve
jabi
129
egész jó kezdés 😊
több mint 5 éve
Aaron! 😉
Liverpool Fc
több mint 5 éve
SBL
2 213
Király!
több mint 5 éve
kigyóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
több mint 5 éve
Az is egy szimpatikus kölyök! 😃Édelmen is csúvi szokott lenni a PO-raA birodalmiak nem szeretik az ewokokatUnszimpatikus egy gyerek ez az Elliot!komolyan mondom ezt akartam leírni...áááá de mondom nem írom le...hát te leírtad✔✔🤞🤞
🤘gaben🤘
red5
Sebii
red5
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
nice run Aaron
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Oke, hogy ezt el kell kapni a ligaban, de rossz passz volt, moge ment, vissza kellett fordulnia erte Coopernekkurva anyját, megint 70 lesz a plafonja PFF-en amarinak 😀
Stez
de a fantasyt majd felhozza, mer ezek után tuti javítani akar
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
kéne egy kis no huddle, most is alig maradt idő
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Oke, hogy ezt el kell kapni a ligaban, de rossz passz volt, moge ment, vissza kellett fordulnia erte CoopernekVagy vetődni, lehajolni, felugrani....
Stez
Ez a dolga!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Kampman
28 290
egy kis Favre
több mint 5 éve
red5
521
Édelmen is csúvi szokott lenni a PO-raA birodalmiak nem szeretik az ewokokatUnszimpatikus egy gyerek ez az Elliot!komolyan mondom ezt akartam leírni...áááá de mondom nem írom le...hát te leírtad✔✔🤞🤞
🤘gaben🤘
red5
Sebii
őlég vót
több mint 5 éve
meglephetnénk őket egy first down-naltessék.... de utána miért nem futunk?
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Sebii
3 526
A birodalmiak nem szeretik az ewokokatUnszimpatikus egy gyerek ez az Elliot!komolyan mondom ezt akartam leírni...áááá de mondom nem írom le...hát te leírtad✔✔🤞🤞
🤘gaben🤘
red5
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
meglephetnénk őket egy first down-nal
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
James007
1 854
dettóUnszimpatikus egy gyerek ez az Elliot!komolyan mondom ezt akartam leírni...áááá de mondom nem írom le...hát te leírtad✔✔🤞🤞
🤘gaben🤘
red5
de nem a mai meccs miattt
több mint 5 éve
red5
521
Unszimpatikus egy gyerek ez az Elliot!komolyan mondom ezt akartam leírni...áááá de mondom nem írom le...hát te leírtad✔✔🤞🤞
🤘gaben🤘
őlég vót
több mint 5 éve
Oke, hogy ezt el kell kapni a ligaban, de rossz passz volt, moge ment, vissza kellett fordulnia erte Coopernek
több mint 5 éve
Go Packers!