NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
RedZone week 12
3
2
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Divisional szombat
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
Hajnal fél 3 közelében egy picit hangos az ilyen 😊linket kértél linket kaptálvan élet az agyhalál utánvalaki egy linket plízwww.youtube.com/watch?v=ndnje4ekaAE
Tactful Cactus
Negritis
Tactful Cactus
ne mond h nem ült 😀TE ÁLLAT!!! 😀 😀 😀 Nagyban ránézek, mondom van ytube link, erre úgy elkezdett ordibálni, majd beszartam 😀valaki egy linket plízwww.youtube.com/watch?v=ndnje4ekaAE
Tactful Cactus
Negritis
shagi0206
Negritis
több mint 3 éve
Akurvafaszba
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Eros szel fuj
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
2&21 középen 2 yardos futásshurmur likes it
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
I had it with these motherfucking blitzers in my motherfucking face.ja rossz jackson... vagy mégsem?
több mint 3 éve
linket kértél linket kaptálvan élet az agyhalál utánvalaki egy linket plízwww.youtube.com/watch?v=ndnje4ekaAE
Tactful Cactus
Negritis
Tactful Cactus
ne mond h nem ült 😀TE ÁLLAT!!! 😀 😀 😀 Nagyban ránézek, mondom van ytube link, erre úgy elkezdett ordibálni, majd beszartam 😀valaki egy linket plízwww.youtube.com/watch?v=ndnje4ekaAE
Tactful Cactus
Negritis
shagi0206
több mint 3 éve
igen, vmi 2 yardos Sneadnek+ meyerowitz storiesazon kívül is van jó alakítása pl az Üres Városuncut gems-t nézd meg tőle, lehet előrébb kúszik az ABC-dbenNa, a másik 'A (akarom mondani 'R) kategóriás színész 😊az sandler.Azért Stiller egy csiszolatlan gyémántazért a zoolanderben....Őt még lehet én is le tudnám 😀Lejátszotta Ben Stillert.Favre-t bírtam.Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
A Keresd a nőt!-ben
Pizsama
Kampman
shagi0206
briareos
Heisman
sorry
briareos
shagi0206
briareos
nála ugyanaz van mint Cagenél, kell a rendező meg producer hogy navigálja ne pedig haverokkal baromkodjon
Negritis
meccsen volt már passz?
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bills error.A bagós ember az X-aktákból most szívott egy slukkot a cigiből.
RedFive
Aztán ki is köhögte a sacknél.
több mint 3 éve
1 yardos screen+ meyerowitz storiesazon kívül is van jó alakítása pl az Üres Városuncut gems-t nézd meg tőle, lehet előrébb kúszik az ABC-dbenNa, a másik 'A (akarom mondani 'R) kategóriás színész 😊az sandler.Azért Stiller egy csiszolatlan gyémántazért a zoolanderben....Őt még lehet én is le tudnám 😀Lejátszotta Ben Stillert.Favre-t bírtam.Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
A Keresd a nőt!-ben
Pizsama
Kampman
shagi0206
briareos
Heisman
sorry
briareos
shagi0206
briareos
nála ugyanaz van mint Cagenél, kell a rendező meg producer hogy navigálja ne pedig haverokkal baromkodjon
Negritis
meccsen volt már passz?
briareos
és a punch drunk love
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Jackson rookie mistake
több mint 3 éve
Lamar nem akar alázni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
klein te pöcs
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
van élet az agyhalál utánvalaki egy linket plízwww.youtube.com/watch?v=ndnje4ekaAE
Tactful Cactus
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
+ meyerowitz storiesazon kívül is van jó alakítása pl az Üres Városuncut gems-t nézd meg tőle, lehet előrébb kúszik az ABC-dbenNa, a másik 'A (akarom mondani 'R) kategóriás színész 😊az sandler.Azért Stiller egy csiszolatlan gyémántazért a zoolanderben....Őt még lehet én is le tudnám 😀Lejátszotta Ben Stillert.Favre-t bírtam.Ebben Favre is nagy volt, a mezszín sem számítottAzért mert önzetlen odaadja másoknak is a labdát.Úgy döntöttem Bills-nek drukkolok. Allen-t jobban bírom.azé mert fehér?????
Pizsama
briareos
Pizsama
Tactful Cactus
A Keresd a nőt!-ben
Pizsama
Kampman
shagi0206
briareos
Heisman
sorry
briareos
shagi0206
briareos
Negritis
meccsen volt már passz?
több mint 3 éve
shagi0206
10 922
TE ÁLLAT!!! 😀 😀 😀 Nagyban ránézek, mondom van ytube link, erre úgy elkezdett ordibálni, majd beszartam 😀valaki egy linket plízwww.youtube.com/watch?v=ndnje4ekaAE
Tactful Cactus
Negritis
több mint 3 éve
Ha lúd...valaki egy linket plízbfstrms.xyz/watch/nfl-2
Tactful Cactus
shagi0206
nflbite.com/game/buffalo-bills-vs-baltimore-ravens-live-stream/
(Megint szaraxik az oldal.)
több mint 3 éve
Bills error.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Huhhh
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nah 4.re nekimennek?
több mint 3 éve
valaki egy linket plízwww.youtube.com/watch?v=ndnje4ekaAE
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Szarban lesz a Bills, ha a Ravenst hagyják futni...Ti is jol futottatok ellenuk ugye?
shagi0206
Mondjuk ott sok passzyard is szuletett.
több mint 3 éve
akkor én Cardinals - Billst kérekPackers-Jets stip-stop!!!!nem is rossz ötlet, ha a 17. meccs egy interkonferenciális derbi lenneTitans logo taposas reszlet nem maradhatott ki az NFL introbol sem. 😉El kell mélyíteni a közönségben az új rivalry-t
KeyG
Kampman
r.baggio
Kampman