NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
27
7
19:00
RedZone week 12
14
7
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
12
6
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
12
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
9
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
3
2
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Megelőztél 😀Nincs is OC-nk😃😃😃😃Ja és ezzel pont azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül Hackettet kell kirúgni (az ráér év végén), de mondjuk az OC-nak simán meg lehetne köszönni a munkát.Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.mi értelme elküldeni szezon közben?
Hulkeinstein
nincs senki akit lehetne tesztelni és első éve
Negritis, a vajda
Hulkeinstein
jobbágy#JC6
OC nincs, a playcaller meg változott év közben, csak sok foganatja nem lett...
Ja, mondjuk az OL a hibás mindenért, IT IS KNOWN, igaz ők meg magukat cserélik le IR-re...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Látszik a pályán is 😀Nincs is OC-nk😃😃😃😃Ja és ezzel pont azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül Hackettet kell kirúgni (az ráér év végén), de mondjuk az OC-nak simán meg lehetne köszönni a munkát.Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.mi értelme elküldeni szezon közben?
Hulkeinstein
Negritis, a vajda
Hulkeinstein
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
- JC6
6 953
Nincs is OC-nk😃😃😃😃Ja és ezzel pont azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül Hackettet kell kirúgni (az ráér év végén), de mondjuk az OC-nak simán meg lehetne köszönni a munkát.Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.mi értelme elküldeni szezon közben?
Hulkeinstein
Negritis, a vajda
Hulkeinstein
több mint 1 éve
ozibozi
17 148
Ravens-Steelers a jövő heti SNF a Rams-Chargers helyettEgy kis hóesés és meg is lesz az 3-3
shawnka
több mint 1 éve
Tdog
653
Russel menj a pi…
több mint 1 éve
Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.Mert az év közbeni HC kirúgástól hirtelen PO csapat lettünk volna?
Hulkeinstein
Szerintem jól mutatkoznak be az új tulajok, ott vannak minden meccsen, idegenben is, már érkezik a stadionhoz az első felújításra a pénz, a személyi döntések majd jöhetnek a szezon után. Ha azok nem jönnek majd, akkor lehet számonkérni...
több mint 1 éve
mer annak milyen üzenete van a potenciális új edzők felé hogy egy teljes évet se kapnak?Nem vagyok a szezon közbeni kirúgások híve, de ennek már kulturálisan van üzenet jellege. Jelenleg a játékosok úgy vannak vele, hogy bele lehet szarni, mert úgysem történik semmi.Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.mi értelme elküldeni szezon közben?
Hulkeinstein
Negritis, a vajda
Hulkeinstein
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ravens-Steelers a jövő heti SNF a Rams-Chargers helyett
több mint 1 éve
Ja és ezzel pont azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül Hackettet kell kirúgni (az ráér év végén), de mondjuk az OC-nak simán meg lehetne köszönni a munkát.Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.mi értelme elküldeni szezon közben?
Hulkeinstein
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nem vagyok a szezon közbeni kirúgások híve, de ennek már kulturálisan van üzenet jellege. Jelenleg a játékosok úgy vannak vele, hogy bele lehet szarni, mert úgysem történik semmi.Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.mi értelme elküldeni szezon közben?
Hulkeinstein
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 1 éve
Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.mi értelme elküldeni szezon közben?
Hulkeinstein
több mint 1 éve
Azért az komoly hogy az egész világ a Broncoson röhög és még mindig nem történt személyi változás. Az új tulajdonos nem a legjobban mutatkozik be.
több mint 1 éve
Baker ma veszélyesnek érzi magát 😀
több mint 1 éve
egy kicsit bíztam benne, hogy a két 4-10es csapat valami extra roncsderbit játszik, de jelenleg csak az egyikük tűnik roncsnak 😕
több mint 1 éve
Romoek nem érdemlik meg ezt a cringet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
- JC6
6 953
D is elengedtr
több mint 1 éve
50 perc garbage time, jó hosszú meccse lesz ez... is...
több mint 1 éve
Tdog
653
Meg 34t hozzatehetne😀most hozott még páratJudit offBasszus yardokra fogadtam ra… remelem visszater meg. Ilyen balszerencset
jobbágy#JC6
Tdog
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nincs jó szezonja mekinek, de ez most szép volt
több mint 1 éve
most hozott még páratJudit offBasszus yardokra fogadtam ra… remelem visszater meg. Ilyen balszerencset
jobbágy#JC6
Tdog
több mint 1 éve
KeyG
9 499
:/Gondolom szokoevente nyersz a mixenPlusz 9,5 ponttal raktam a Broncos W-t, ha ez segít megnyugodni 😃mer az életkedvem is elment 😀Ha jó lesz, miért ne?nemtom az érdekel-elakers is égett egy jótKezdődik a Celtics meccs
asszem folytatom a band of brotherst minjá
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
jobbágy#JC6
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Gondoltam, veszít a Denver megbízhatóan. De jön az NFC Broncosa idén. Talán xar de szoros meccs lesz. Nehezen tolerálható ez a teljesítmény.Jövő héten a Chiefsen megbosszuljuk.. Nyugi 😊
ulpianus
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
nem vagyok túl szerencsejáték párti főleg a train-sliker féle balhék utánIhhhhh 😀Plusz 9,5 ponttal raktam a Broncos W-t, ha ez segít megnyugodni 😃nem mer mindenki aki fogad megérdemli hogy elbukja 😀
KeyG
Negritis, a vajda
De honnét jött ez az ihlet?
shawnka
és sztem kurva gáz hogy a sportfogadás az teljesen oké míg a slot meg nem
mind2 ugyanolyan káros
kb mint a fű vs alkohol
több mint 1 éve
- JC6
6 953
Gondolom szokoevente nyersz a mixenPlusz 9,5 ponttal raktam a Broncos W-t, ha ez segít megnyugodni 😃mer az életkedvem is elment 😀Ha jó lesz, miért ne?nemtom az érdekel-elakers is égett egy jótKezdődik a Celtics meccs
asszem folytatom a band of brotherst minjá
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG