Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Amúgy ennek a cserének most mi értelme volt? Csak hogy meg megalazobb legyen?
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Na, így már nem lesz izgalmas a vége.
több mint 1 éve
- JC6
6 953
Te jó isten miket dobál ez a gyerek
több mint 1 éve
A ST a hibás, ha felszedik az onside-ot, akkor simán nyertünk volna, de így már RW-t nem szabad veszélyeztetni, pedig ő megtett ma is mindent…
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ki az a Swain ?
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
- JC6
6 953
Édes Istenem…
több mint 1 éve
Ennél megalázóbb tényleg nincs. Tehát a hamradik mérkőzés óta keretben lévő qb helyére bejön a csere szokni a füvet. Fire Hackett
több mint 1 éve
A DPI-nél nem szokott számítani, hogy elkapható-e a labda?
több mint 1 éve
Azt mondja a kommentátor:Maradjon is fent,egye meg amit főzött. Remélem dob még egy int-et,hadd emlegesse meg egy életre ezt a napot,mert ennél lejjebb már nincs. Tv-n nem látni pontosan,de megnézném telibe hogy ő tartogassa azt a nyamvadt labdát a világvégéig,vagy a többiek nem tudnak elszakadni az emberükről.Mindenesetre szánalmas,és szégyenletes ez a játék....
Nem érti Russel Wilson miért van még a pályán, ezek után..
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
comeback is on
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Amúgy nem értem mi a csodálkozás tárgya. Az aktuális Super Bowl győztes érvényesíti az erejét egy évek óta mélyen lévő, bottom 5x irányító nélküli csapat felett..
több mint 1 éve
- JC6
6 953
Azt mondja a kommentátor:Nem érti Russel Wilson miért van még a pályán, ezek után..
több mint 1 éve
41-6 és Russel töretlenül megy és megy és megy és letérdel és beszél és mondja és motivál(na) és veregeti a válat és pacsit osztogat…A vásárlással még nem is volt akkora probléma.. de vakon odaadni neki a sziklás hegységet, ez a vadbarom Paton. Ezt ő nem ússza meg. 19-re lapot húzott.
Azt hittem QB-t veszünk…
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
8 tamadas 8 pontszerzes😀Kevesebb pontunk van, mint a Rams-nek pontszerző drive-ja…….
Tdog
több mint 1 éve
- JC6
6 953
41-6 és Russel töretlenül megy és megy és megy és letérdel és beszél és mondja és motivál(na) és veregeti a válat és pacsit osztogat… Azt hittem QB-t veszünk…
több mint 1 éve
8 tamadas 8 pontszerzes😀Ennél Mahomes sem tud jobb lenni majd a jövő héten..
Tdog
több mint 1 éve
Szerintem hagyja a zuhanyzást, és várost is váltson!Risner rohadtul kiakadt, szerintem Ryp gyorsan zuhanyozzon, láttam már ilyet, sőt, éltem is át fociban😂😂😂Totál káosz, már Ryp osztja az észt az OL-nak, persze hogy balhé.Kezdjük elveszteni a fantasztikus locker roomot is ??? Nocsak ?? 🥺
jobbágy#JC6
Zalán
jobbágy#JC6
Amúgy brutál rossz nézni RW játékát!
több mint 1 éve
Tdog
653
8 tamadas 8 pontszerzes😀
több mint 1 éve
Gregory, te barom…
több mint 1 éve
- JC6
6 953
Gregory de hülye volt mostKb 8-10 perce elgurult nála a gyógyszer, csoda hogy csak ennyi..
Heisman nádor
több mint 1 éve
Gregory de hülye volt most
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
- JC6
6 953
Risner rohadtul kiakadt, szerintem Ryp gyorsan zuhanyozzon, láttam már ilyet, sőt, éltem is át fociban😂😂😂Totál káosz, már Ryp osztja az észt az OL-nak, persze hogy balhé.Kezdjük elveszteni a fantasztikus locker roomot is ??? Nocsak ?? 🥺
jobbágy#JC6
Zalán
több mint 1 éve
Totál káosz, már Ryp osztja az észt az OL-nak, persze hogy balhé.Gondolom azt mondta nekik, hogy nézzék meg mennyire jó RW, amikor nincs rajta nyomás.. ja, várj…
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Totál káosz, már Ryp osztja az észt az OL-nak, persze hogy balhé.Kezdjük elveszteni a fantasztikus locker roomot is ??? Nocsak ?? 🥺
jobbágy#JC6