Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
érdekes ez amúgy mer segíthet is valamennyit a pihenés, de a 1.5-2 év nagyon sokNagyon kisrészben. Két évet kiült a tag miatt, azalatt bulikázott, cd-t adott ki, aztán már nem tudott visszajönni.bellnél sérülés volt, nem?Waccon pontatlansagaban bizni nem epp eletbiztositas.Hátha nyom egy Leveon Bellt, aki két év szünet után már csak árnyéka volt önmagának pályafutása végéig.
RedFive
Szokol
Negritis, a vajda
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nagyon kisrészben. Két évet kiült a tag miatt, azalatt bulikázott, cd-t adott ki, aztán már nem tudott visszajönni.bellnél sérülés volt, nem?Waccon pontatlansagaban bizni nem epp eletbiztositas.Hátha nyom egy Leveon Bellt, aki két év szünet után már csak árnyéka volt önmagának pályafutása végéig.
RedFive
Szokol
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Amúgy az előző meccsre visszakanyarodva: el nem tudom képzelni, hogy 1993-ban az akkori szabályokkal, az akkori támadójátékkal és felfogással hogy tudott visszajönni egy csapat 32 pontos hátrányból.úgy mint most, balfasz volt az ellen
Szokol
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ojabot furkeszem. Meg nem lattam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Miért akarunk passzolni amikor így megy a futás?mer 4D sakkot játszotok
Benibácsi
több mint 1 éve
Amúgy az előző meccsre visszakanyarodva: el nem tudom képzelni, hogy 1993-ban az akkori szabályokkal, az akkori támadójátékkal és felfogással hogy tudott visszajönni egy csapat 32 pontos hátrányból.
több mint 1 éve
bellnél sérülés volt, nem?Waccon pontatlansagaban bizni nem epp eletbiztositas.Hátha nyom egy Leveon Bellt, aki két év szünet után már csak árnyéka volt önmagának pályafutása végéig.
RedFive
Szokol
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Miért akarunk passzolni amikor így megy a futás?
több mint 1 éve
JK koteltancol
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Es vegul nalunk teszi le a lantot?Waccon pontatlansagaban bizni nem epp eletbiztositas.Hátha nyom egy Leveon Bellt, aki két év szünet után már csak árnyéka volt önmagának pályafutása végéig.
RedFive
Szokol
Brrrrrrrrrrrrrr
több mint 1 éve
Waccon pontatlansagaban bizni nem epp eletbiztositas.Hátha nyom egy Leveon Bellt, aki két év szünet után már csak árnyéka volt önmagának pályafutása végéig.
RedFive
több mint 1 éve
D-Jax mèg mindig bírja? Egész jó karbantartás megy ott Baltimoreban 😀Már amikor tőlünk kikaptak, akkor is ő volt a legveszélyesebb Ravens WR.
dande2
több mint 1 éve
Wolfy33
230
Akkor 2022.12.17 A MINNESOTA MIRACLE!Aztán reméljük lesz még St. Paul miracle, US Bank miracle, stb.😃
PatrickSKOL
több mint 1 éve
Toto21
5 952
En nem izgultam. Fantasy QB-m Kuzin volt a heten!Voltak itt rosszul oregedo mondatokKhm...Nem kell izgulni, Vikrs 4. negyedben nyeri meg a meccseket! Addig altatnak.Van az a különbség, ami már nem abszolválható 😀
Toto21
shagi0206
Toto21
enis eltemettem mar a vikest
Adirotor
több mint 1 éve
holnap biztos megtérítenek páratA vikingek nem keresztények!!! 😀Szerintem ezen a napon bármit lehet aki igazi "Skolozó"😂Kis karácsony, nagy karácsony!!! Istenem igen, Skolegy igazi "Skolozó" nem karácsonyozik 😀
Wolfy33
shagi0206
Wolfy33
shagi0206
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Waccon pontatlansagaban bizni nem epp eletbiztositas.
több mint 1 éve
shagi0206
10 939
A vikingek nem keresztények!!! 😀Szerintem ezen a napon bármit lehet aki igazi "Skolozó"😂Kis karácsony, nagy karácsony!!! Istenem igen, Skolegy igazi "Skolozó" nem karácsonyozik 😀
Wolfy33
shagi0206
Wolfy33
több mint 1 éve
Hat igy futunk majd 200+ yardot es kiszopunk a w remenye nelkul.
több mint 1 éve
Wolfy33
230
Szerintem ezen a napon bármit lehet aki igazi "Skolozó"😂Kis karácsony, nagy karácsony!!! Istenem igen, Skolegy igazi "Skolozó" nem karácsonyozik 😀
Wolfy33
shagi0206
több mint 1 éve
D-Jax mèg mindig bírja? Egész jó karbantartás megy ott Baltimoreban 😀
több mint 1 éve
Hillnek van am sebessege
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Fú vazz, ezt a leolvadást. Nagy érzelmi löket a vikingeknek.Most pedig hajrá barnák! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...