Green Bay Packers - Minnesota Vikings
11 napja
Lehetett volna egy DPI is. Csak szólok.
11 napja
Mi a fa**omért nem passzolunk?Minek?
Kiba idegedítő
SGBP
Megnyert meccs, pörögjön az óra, mindenki menne haza.
Poloska vagyok.
11 napja
Miből számolta ki?Matematikailag simán meglehet.10 pont kell még, akkor megvan a 27, ergo a W.A 27 már nem fog összejönni, de a W igen.🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Mekdáfi Int ezt hogy?ellopta Gary fumble-jét
Tactful Cactus
11 napja
McDuffietól féltetek héten, tessék itt van.
Poloska vagyok.
11 napja
Brutál a D
11 napja
Matematikailag simán meglehet.10 pont kell még, akkor megvan a 27, ergo a W.A 27 már nem fog összejönni, de a W igen.🙂
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
11 napja
10 pont kell még, akkor megvan a 27, ergo a W.A 27 már nem fog összejönni, de a W igen.🙂
nagylaza, főpohárnok
11 napja
Remélem hozunk egy TD-t és 27 pont lesz a vége.McManus nem hibázik, így nehéz lesz a 27 😀
Tactful Cactus
11 napja
Botrányos playcalling továbbra is...
11 napja
A GB-punt utáni töketlenkedése óta padlón a Vikings...és addig sem voltak a toppon, csak a mi töketlenkedésünk tartotta meccsben őket.
nagylaza, főpohárnok
11 napja
A GB-punt utáni töketlenkedése óta padlón a Vikings.
11 napja
Remélem hozunk egy TD-t és 27 pont lesz a vége.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
húú Gary karmaiból hogy jött kiAzért nem segítenek a lila elkapók McCarthynak
11 napja
Basszus, Parsons két full size támadófal embert takarított el az útjából 2 másodperc alatt.Es meg ott is holdingoltak 😆
SBL
11 napja
Basszus, Parsons két full size támadófal embert takarított el az útjából 2 másodperc alatt.
11 napja
Minek? Jobb ez így.menjünk nekiEn is ezt preferaltam volna..
Gergőbácsi
gerappa
11 napja
Olsenék már másodjára beszélnek arról hogy Love az ellentétes kezével adja a handoff-okat. Tényleg elég furi.
11 napja
Passzt elengedtük mára???Rejtély, ami az oldalvonal mellett történik.
Rubens
11 napja
Ebben a helyzetben MLF helyében megpróbálkoztam volna egy passzal.adta magát, simán
SBL
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.