Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 9 éve
Grat a Colts-nak a csoportgyőzelemhez!ne nyalj 😀
H_Marko
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Ez kemény játék volt a jó öreg BriantőlElső vagy második kísérletnél szerintem vállalta volna a sack-t, de így tényleg muszáj volt eldobni. Nyilván INT...
gabokocka
több mint 9 éve
Ez kemény játék volt a jó öreg Briantől
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
csak add át Fosternek te baromállat...
több mint 9 éve
Sikeres mantra 8)Hoyer nem zárhat turnover nélkülMantrázzuk erősen 😀
Höri
Stev85
több mint 9 éve
O'Brien "Why did you do that??" 2.0 8)Köszi a mecset Hopkins és Hoyer 8)
több mint 9 éve
ez mi a tosz volt jézusom
több mint 9 éve
Hoyer nem zárhat turnover nélkülMantrázzuk erősen 😀
Höri
több mint 9 éve
Hátha nem lesz FG sem és akkor egy Hail Mary-vel hosszabbítás :/
több mint 9 éve
Ugye nem akarnak Indybe jönni? 😀A HK hatékony, làsd Atlanta.Lehet, hogy Shawnka nevetni fog, de picit tényleg a Hard Knocks a hibás. Ott BoB elmondta, hogy bármikor cserél ha kell. Szerintem csakis ennek tudható be, hogy első meccs 4. negyedében már Mallett dobálgatott...Egy értelmes edző nem is változtatna.Akármit művel Hoyer a hátra lévő időben, akkor sem lenne szabad már változtatni...O'Brien agymenését figyelembe véve, ő sem kizárt...Azért Luck reakciója mennyivel másabb mint Mallett-é..Jo, de o kezdo is lesz jovoheten 😀
Stev85
dugo93
Stev85
H_Marko
Stev85
H_Marko
Mindenkit kirúgtak, hasít is a csapat.
Höri
több mint 9 éve
Itt a fontos rész a "ha kell" egy L után 2 esettben cserélsz Qb-t. 1, Megölik 2, Ha hülye vagy....Lehet, hogy Shawnka nevetni fog, de picit tényleg a Hard Knocks a hibás. Ott BoB elmondta, hogy bármikor cserél ha kell. Szerintem csakis ennek tudható be, hogy első meccs 4. negyedében már Mallett dobálgatott...Egy értelmes edző nem is változtatna.Akármit művel Hoyer a hátra lévő időben, akkor sem lenne szabad már változtatni...O'Brien agymenését figyelembe véve, ő sem kizárt...Azért Luck reakciója mennyivel másabb mint Mallett-é..Jo, de o kezdo is lesz jovoheten 😀
Stev85
dugo93
Stev85
H_Marko
Stev85
H_Marko
több mint 9 éve
A HK hatékony, làsd Atlanta.Lehet, hogy Shawnka nevetni fog, de picit tényleg a Hard Knocks a hibás. Ott BoB elmondta, hogy bármikor cserél ha kell. Szerintem csakis ennek tudható be, hogy első meccs 4. negyedében már Mallett dobálgatott...Egy értelmes edző nem is változtatna.Akármit művel Hoyer a hátra lévő időben, akkor sem lenne szabad már változtatni...O'Brien agymenését figyelembe véve, ő sem kizárt...Azért Luck reakciója mennyivel másabb mint Mallett-é..Jo, de o kezdo is lesz jovoheten 😀
Stev85
dugo93
Stev85
H_Marko
Stev85
H_Marko
Mindenkit kirúgtak, hasít is a csapat.
több mint 9 éve
Azzal mondjuk nem vádolhatók a bírók, hogy hazai pályát fújnak.és akkor finom voltál
gabokocka
Liverpool Fc
több mint 9 éve
FunHun
1 482
durva hazai pályát kap Andre Johnson csapata 😊
több mint 9 éve
Lehet, hogy Shawnka nevetni fog, de picit tényleg a Hard Knocks a hibás. Ott BoB elmondta, hogy bármikor cserél ha kell. Szerintem csakis ennek tudható be, hogy első meccs 4. negyedében már Mallett dobálgatott...Egy értelmes edző nem is változtatna.Akármit művel Hoyer a hátra lévő időben, akkor sem lenne szabad már változtatni...O'Brien agymenését figyelembe véve, ő sem kizárt...Azért Luck reakciója mennyivel másabb mint Mallett-é..Jo, de o kezdo is lesz jovoheten 😀
Stev85
dugo93
Stev85
H_Marko
Stev85
több mint 9 éve
Legalàbb O'Brien lehozza zászlò nélkūlA visszavágò is legyen itt, Andre nagyon érziHátha fújnak nekünk is egy hazai pályát akkor
Höri
H_Marko
több mint 9 éve
Azzal mondjuk nem vádolhatók a bírók, hogy hazai pályát fújnak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.