Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ezek mekkora balfaszok... ilyen hívást
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Otthon voltam karácsonyra mondom akkor nézem a sport tv-n... 5 perc után betoltam a Gamepasszt 😊Nem tudod, mit veszitesz 😀Hála isten nem nézem magyarul vagy 7 éve 😊Ricsi nem érti, miért nem indítják el a labdát a TMW előtt...De hat meg 20 yardot meg kell tenni! Es csak harom idokeresuk van!!!
Antonius
casaubon
Tomcsik
casaubon
több mint 5 éve
ezt meg tudta volna futni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Baszki, én meg majdnem nem jöttem ide eredméynkövetőzni....😊 Mit hagytam volna ki,,,,,
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Na lesz végre tripla D végre?Spriccccc
Egy sima D kosarast már találtak
flzoli
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Csak a Bencsics "volt" Márk!ha tudnád, mit szívatták edzésen, amikor a legelején mindenre 'ígyvan'nal válaszolt 😊
shagi0206
több mint 5 éve
sztem tudja 😀Nem tudod, mit veszitesz 😀Hála isten nem nézem magyarul vagy 7 éve 😊Ricsi nem érti, miért nem indítják el a labdát a TMW előtt...De hat meg 20 yardot meg kell tenni! Es csak harom idokeresuk van!!!
Antonius
casaubon
Tomcsik
casaubon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha már pucér csajok az Origonak volt egy "Kamaszkorunk legszebb mellei" 100+ os cikksorozata, elég bő merítés 😀Hoppá ! vajon benne van akkor Szőke Ildi is a giminkből? 😊
bobi0092
több mint 5 éve
mennyi futott yard lehet a Texansnak? ami nem Watson?27.-ek voltak futásban a meccs előtt. Csoda, hogy ma se megy a dolog?
yooker
Bocsi az offért.
több mint 5 éve
casaubon
2 392
Nem tudod, mit veszitesz 😀Hála isten nem nézem magyarul vagy 7 éve 😊Ricsi nem érti, miért nem indítják el a labdát a TMW előtt...De hat meg 20 yardot meg kell tenni! Es csak harom idokeresuk van!!!
Antonius
casaubon
Tomcsik
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Maxoljuk a Brown theme-t. Még, mégm.youtube.com/watch?v=Mizo55muY2I
Fast Willie
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ha már pucér csajok az Origonak volt egy "Kamaszkorunk legszebb mellei" 100+ os cikksorozata, elég bő merítés 😀Te honnan tudsz ilyeneket voltál már kamasz 😊?
bobi0092
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Hála isten nem nézem magyarul vagy 7 éve 😊Ricsi nem érti, miért nem indítják el a labdát a TMW előtt...De hat meg 20 yardot meg kell tenni! Es csak harom idokeresuk van!!!
Antonius
casaubon
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
mennyi futott yard lehet a Texansnak? ami nem Watson?Most? 13 egész yard
yooker
több mint 5 éve
Na lesz végre tripla D végre?Egy sima D kosarast már találtak
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Csak a Bencsics "volt" Márk!És még nem is ül ott Kovács Nemtudom Sanyi!Ricsi nem érti, miért nem indítják el a labdát a TMW előtt...Rikárdó sokmindent nem ért
Antonius
petey
akdestroyer
több mint 5 éve
Kovács CSIKÁGÓBERZ SanyiÉs még nem is ül ott Kovács Nemtudom Sanyi!Ricsi nem érti, miért nem indítják el a labdát a TMW előtt...Rikárdó sokmindent nem ért
Antonius
petey
akdestroyer
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ha már pucér csajok az Origonak volt egy "Kamaszkorunk legszebb mellei" 100+ os cikksorozata, elég bő merítés 😀És most éppen ki ott a Soros?
bobi0092
több mint 5 éve
mennyi futott yard lehet a Texansnak? ami nem Watson?
több mint 5 éve
Antonius
1 700
majd a Dallas meccs alattÉs még nem is ül ott Kovács Nemtudom Sanyi!Ricsi nem érti, miért nem indítják el a labdát a TMW előtt...Rikárdó sokmindent nem ért
Antonius
petey
akdestroyer
Cowboys 4ever.