Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Ja...fogjuk fel sacknek.Na nekimegy negyedikre erre INT....Nem mindegy? Az incomplete-tel lett volna 5 yarddal hátrébb a kezdés
Tomcsik
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Na nekimegy negyedikre erre INT....Nem mindegy? Az incomplete-tel lett volna 5 yarddal hátrébb a kezdés
Tomcsik
több mint 5 éve
Ha továbbra is ilyen élvezetes meccs lesz előbb utóbb nekivetkőzik ő is.Hány 0-nál szedálják majd le a Texans drukkereket hogy ne balhézzanak a hozott fegyvereikkel?Túl lapos s sok a ruha rajta 😛
flzoli
dande
És kiderül, hogy véletlenül sem lapos 😊
több mint 5 éve
Nem csoda, hogy meg van zavarodva a Texans.Csütörtök este van????ESPN hétfő van
♉gaben♉
bobi0092
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Csütörtök este van????Az előszezonban
♉gaben♉
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Csütörtök este van????Nem, csak a Texans mondott csütörtököt.
♉gaben♉
több mint 5 éve
Ezeöccáhambit? kérnék mellé bureszt meg kólátSüt rólunk a jóságAz eredménykövetés összehozza az embereketebből dugás leszTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
petey
Kampman
ThundersNFL
Negritis
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Csütörtök este van????ESPN hétfő van
♉gaben♉
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
jó ez a Colts na...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Komoly a játékvezetésremélem a ti meccseteken is ők lesznek, és benéznek mindent a károtokra
Wyatt
eaglesmcnabb
hát ez sima lesz mint a titans-pats...Chill már more. Mondjuk a PO-ban jó oldalra volt sima
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Hány 0-nál szedálják majd le a Texans drukkereket hogy ne balhézzanak a hozott fegyvereikkel?Túl lapos s sok a ruha rajta 😛
flzoli
több mint 5 éve
Csütörtök este van????
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
4-re interception. Teljesen lényegtelen 😊
több mint 5 éve
YEEEEEEEEEEE
több mint 5 éve
hambit? kérnék mellé bureszt meg kólátSüt rólunk a jóságAz eredménykövetés összehozza az embereketebből dugás leszTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
petey
Kampman
ThundersNFL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
hát ez sima lesz mint a titans-pats...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Süt rólunk a jóságAz eredménykövetés összehozza az embereketebből dugás leszTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
petey
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nem igazán működik a passzjáték a Texansnál. Döntő faktor.Hello Ricsi!
shagi0206
több mint 5 éve
jah neki elég az a kis időAzt ChargersLT szokott félidőbenebből dugás leszTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
petey
Fast Willie
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Nem igazán működik a passzjáték a Texansnál. Döntő faktor.
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Csak tej van, úgy is jó lesz?Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Jöhet rá egy kis rum a tejbe?
akdestroyer
iktriad
több mint 5 éve
Hány 0-nál szedálják majd le a Texans drukkereket hogy ne balhézzanak a hozott fegyvereikkel?az a zokni-papucs kombó tho. láv
flzoli