Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Komoly a játékvezetésremélem a ti meccseteken is ők lesznek, és benéznek mindent a károtokra
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
James007
1 854
nem kéne szétoffolni a követőt!na ez cumi, 1láb kevésStands-hez elég
BillsFan
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Azt ChargersLT szokott félidőbenebből dugás leszTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
petey
több mint 5 éve
Ja. Porszívót a konnektorba.ebből dugás leszTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
petey
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Az eredménykövetés összehozza az embereketebből dugás leszTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
petey
több mint 5 éve
Hány 0-nál szedálják majd le a Texans drukkereket hogy ne balhézzanak a hozott fegyvereikkel? több mint 5 éve
nyomorba taszajt..ahogy egy nyugdíjas nénike mondtaNők kiszámíthatlanok és a szerelem öl meg nyonorba döntA követő színvonalasabb, mint a meccsAz ég kék, A fű zöld,
Fast Willie
iktriad
ThundersNFL
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
na ez cumi, 1láb kevésStands-hez elég
BillsFan
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
na ez cumi, 1láb kevésStands... Ezek szerint nem
BillsFan
több mint 5 éve
ebből dugás leszTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
több mint 5 éve
Bumm a fejbe!Jöhet rá egy kis rum a tejbe?Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A meccsnek kéne, de azért elég szar lenne, ha most meg a Texanst nyomnák meg a bírók
több mint 5 éve
na ez cumi, 1láb kevés
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Nők kiszámíthatlanok és a szerelem öl meg nyonorba döntA követő színvonalasabb, mint a meccsAz ég kék, A fű zöld,
Fast Willie
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ha túl sima lenne, majd nyom a Colts egy brainfartot mint múlt héten
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Jöhet rá egy kis rum a tejbe?Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
több mint 5 éve
A követő színvonalasabb, mint a meccsnem is kérdés melyiket választanánk
Fast Willie
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Elég skizofrén helyzetTe vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
Fast Willie
több mint 5 éve
A követőnél is!A követő színvonalasabb, mint a meccsA követő mindennél
Fast Willie
jamaicababa
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Te vagy egyedül otthon ugye? Mer akkor ketten vagyunk...Bocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
több mint 5 éve
Mindennél IS!A követő színvonalasabb, mint a meccsA követő mindennél
Fast Willie
jamaicababa
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
fúbazdmeg, nem mernék veled leállni piálniBocsánat, beütött az az 1 liter Gösser amit eddig beküldtem (0.0, citromos).Azért szurkolok csak a Coltsnak, mert ez ellen a Hou ellen a pats megint mindenféle erőlködés nélkül mehetne az NFC döntőbe. Azt meg ne. 😊Ezt azert meg gondold at.
akdestroyer
ulpianus
akdestroyer
több mint 5 éve
A követő színvonalasabb, mint a meccsA követő mindennél
Fast Willie
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh