Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Ennyi. jo meccskoveto volt.Grat a W-hez!
ulpianus
több mint 5 éve
Ennyi. jo meccskoveto volt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
A Jags szeretne még egy Jaguars timeos TD-t szerezni, de ebből max Chiefs pontszerzés lesz...Mar leporgeti Reid. Az onside kicket kellett volna legalabbb megcsinalni ehhez.
iktriad
több mint 5 éve
A Jags szeretne még egy Jaguars timeos TD-t szerezni, de ebből max Chiefs pontszerzés lesz...
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 825
Mexikói filmes bajusz. Megérte maradni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kozben Minshew TD. Teljesen mindegy.Scoring Play: (Shotgun) G.Minshew pass deep right to C.Conley for 21 yards, TOUCHDOWN.
ulpianus
több mint 5 éve
Lamarr 17/20, 324 yard, 5 passzolt TD. És 6 futott yard. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Atya ég de imádom, amikor Ramsey-t szopatják. gyönyörű. egész nap tudnám nézni.
több mint 5 éve
Kozben Minshew TD. Teljesen mindegy.
több mint 5 éve
meg egy Jags TD kozben
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 825
Megpróbálok egy Sport1-es közvetítést x+1 év után, mondván lusta vagyok streamet kutatni, erre meghekkelik a rendszert a robotok SackonvillebenSport2-n is hasonló a helyzet.
Fast Willie
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Willie Parker
15 350
Megpróbálok egy Sport1-es közvetítést x+1 év után, mondván lusta vagyok streamet kutatni, erre meghekkelik a rendszert a robotok Sackonvilleben
több mint 5 éve
Ik megtámadta a közvetítőkocsit, hogy megakadályozza a Jax megszégyenülésétPont ezt a sok-sok közül? Miért? 😊
Fast Willie
több mint 5 éve
A Browns szurkolok nem ertik mi tortenik.Ik megtámadta a közvetítőkocsit, hogy megakadályozza a Jax megszégyenülésétIgy akarjak a stadionban tartani az embereket. Hazamesz, ugyse latod. Csak hat, nem is akarjak latni.
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 350
Ik megtámadta a közvetítőkocsit, hogy megakadályozza a Jax megszégyenülését
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 825
Most meg maradt a visszhang.az már volt 😀 még a #O1G időkben 😀Az emnéty telefonon közvetít F1-et, a Sport tv szövegesen közvetít NFL-t. Mi jön még? A Private Goldon árnyjátékozzák az adást?!!A hírtévén dicsérik az ellenzéket!
Fast Willie
iktriad
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
az már volt 😀 még a #O1G időkben 😀Az emnéty telefonon közvetít F1-et, a Sport tv szövegesen közvetít NFL-t. Mi jön még? A Private Goldon árnyjátékozzák az adást?!!A hírtévén dicsérik az ellenzéket!
Fast Willie
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az emnéty telefonon közvetít F1-et, a Sport tv szövegesen közvetít NFL-t. Mi jön még? A Private Goldon árnyjátékozzák az adást?!!A hírtévén dicsérik az ellenzéket!
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 350
Az emnéty telefonon közvetít F1-et, a Sport tv szövegesen közvetít NFL-t. Mi jön még? A Private Goldon árnyjátékozzák az adást?!!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 825
Tennék egy próbát.Szörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.Te helyi lakosként végig ülnéd a négy órát a tűző nap 40+ fokban, mikor le vagytok térdeltetve?
Tactful Cactus
Hanni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kampman
28 201
Utóbbi azért előfordult az utóbbi évekbenGreen Bayben ez ritka. Együtt és külön-külön isSzörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.Te helyi lakosként végig ülnéd a négy órát a tűző nap 40+ fokban, mikor le vagytok térdeltetve?
Tactful Cactus
Hanni
Fast Willie
több mint 5 éve
Es ami fontosabb, a sorod is felmelegszik a kezedben.Szörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.Te helyi lakosként végig ülnéd a négy órát a tűző nap 40+ fokban, mikor le vagytok térdeltetve?
Tactful Cactus
Hanni
több mint 5 éve
a magyarok az első negyed végétől már a büfében vannak 😊Szörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.A magyarok tuti maradnak
Tactful Cactus
Fast Willie