Kansas City Chiefs - Tennessee Titans
több mint 6 éve
ozibozi
16 964
Amúgy azt Sosem értettem miért kell ragaszkodnia bárkinek is ahhoz, hogy a saját csapata meccseit kommentátorként szenvedje, vagy örjöngje végig...
több mint 6 éve
Ricsi most kimegy vhova és Kurvaanyázik egy nagyot
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Robinson 1 drive 4 elkapás TD, aztán 0 passz ment felé. Hülyék ezek.
több mint 6 éve
A D egész évben elfáradt....ha épp nem jöttek labdaszerzések az ellenfél kb az csinált amit akarr. Persze ettől még az O is lehetett volna jobbEnnyit jelentett Kelce?Chris Jones?
ThundersNFL
De itt az offense-zel volt gond.. sok drop, nem futottak Hunttal. Az hogy a D elfáradt, szerintem nem annyira meglepő..
Igor
több mint 6 éve
Mondtam, hogy ne temesetek minket...Ez eredménykövetés. Itt nem a korrekt, szabatos 4-5 bekezdéses irományok fognak dominálni.. sőt, az a lényeg, hogy túlzásokba kell esnünk (hogy magunkat szórakoztassuk, és hogy jinxeljünk, hogy a Titans visszajöjjön) - igazából nekünk köszönhető, hogy visszajött a csapat. 😊 Nincs mit 😀 (amúgy grat!)
Timotheus
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ez komoly meccs volt...akik 21-3 nál aludni mentek, lesz reggel meglepődés 😀SB feeling
Chargers LT
Draft
több mint 6 éve
Kampman
28 166
www.youtube.com/watch?v=r8LhdVKcIWkinkább nem, | én élni akarok. |iktriad snoke te meg kylo ren?Évek óta én vagyok az Első PadawanEbből így még lesz egy KC driveiktriad?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
Jó ötlet volt a 4.-5.-6. számú elkapóknak dobáltatni.hát az interjúkat már letudhatja a jövőhéten 😊 😊 😊
Remélem ez a Nagy lesz a Bears HC.
Bazzani
egész jó kis meccs kerekedett belőle.
Jóccakát mindenkinek!
több mint 6 éve
twitter.com/jsierra85_/status/949803669549174785
több mint 6 éve
kösz ik, épp most mentem volna a corvinba megnézni ...inkább nem, | én élni akarok. |iktriad snoke te meg kylo ren?Évek óta én vagyok az Első PadawanEbből így még lesz egy KC driveiktriad?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
Idegállapotban vagyok
több mint 6 éve
Patriots meg Titans vagy Billst kap Foxboroban? Mi lesz a szorzó a Winre 0.99? 😀Nálunk elintézi a belharc
bobi0092
Draft
több mint 6 éve
Ez komoly meccs volt...akik 21-3 nál aludni mentek, lesz reggel meglepődés 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Patriots meg Titans vagy Billst kap Foxboroban? Mi lesz a szorzó a Winre 0.99? 😀Nah azért ennyire nem volt jó ma a Titans, lesz ott esélye a Patsnek.
bobi0092
több mint 6 éve
Ennyit jelentett Kelce?Chris Jones?
ThundersNFL
De itt az offense-zel volt gond.. sok drop, nem futottak Hunttal. Az hogy a D elfáradt, szerintem nem annyira meglepő..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
inkább nem, | én élni akarok. |iktriad snoke te meg kylo ren?Évek óta én vagyok az Első PadawanEbből így még lesz egy KC driveiktriad?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 6 éve
Jó ötlet volt a 4.-5.-6. számú elkapóknak dobáltatni.Remélem ez a Nagy lesz a Bears HC.
több mint 6 éve
bobi0092
4 343
Patriots meg Titans vagy Billst kap Foxboroban? Mi lesz a szorzó a Winre 0.99? 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
már az iktriad is egy álnévÁlnévenEbből így még lesz egy KC driveiktriad?
Kampman
Sixo
ThundersNFL
több mint 6 éve
Ennyit jelentett Kelce?
Draft
több mint 6 éve
iktriad snoke te meg kylo ren?Évek óta én vagyok az Első PadawanEbből így még lesz egy KC driveiktriad?
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Tomcsik
8 004
Takarodjon mindenki Suttont vigye vki HCnak.................Ezek után Matt Nagynak sem biztos hogy örülnék...
dande
több mint 6 éve
FunHun
1 476
😂😂😂😂😂kik lesznek a 2. meccsen a kommentátorok?Mariota az egyik, gondolom ehhez is ért
Sixo
Tactful Cactus