Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
több mint 5 éve
Na, két hét pihi, és készülhetünk a Macikra szerintem!
több mint 5 éve
Al
592
Jó éjt! Két hét pihi.
több mint 5 éve
Csak lett NFL rekord a meccsen!
több mint 5 éve
Ez a 4th&4 mégis mi volt?! Legalább egy normális play lett volna. McVay meghülyült így év végére...
több mint 5 éve
Al
592
Hogy áll a sack-rekord kísérlet?Még csak 1 van, inkább INT-t dobált helyette Mullens. Nem úgy fest, hogy meg lesz, mert inkább futnak, úgy meg nehéz.
Szokol
több mint 5 éve
Hogy áll a sack-rekord kísérlet?
több mint 5 éve
Al
592
Benne volt a felidoben az egesz szezonunk. 4. futonk is kiesik, Tomlibson vszinu hosszu idore kiesik, 4x adjuk el a labdat aaaaaa. 1/2 megvan, erre is alapozva BUÉK mindenkinek! Nektek Kosok sok sikert a PO- ban, veletek vagyok, remelem szezon elejet idezitek majdJó éjt és boldogabb új évet nektek!
diverdoc
több mint 5 éve
Benne volt a felidoben az egesz szezonunk. 4. futonk is kiesik, Tomlibson vszinu hosszu idore kiesik, 4x adjuk el a labdat aaaaaa. 1/2 megvan, erre is alapozva BUÉK mindenkinek! Nektek Kosok sok sikert a PO- ban, veletek vagyok, remelem szezon elejet idezitek majd
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Al
592
megérdemelték a TD-t.
több mint 5 éve
Al
592
Meg lesz a 30 pont félidőig? Szerintem igen.
több mint 5 éve
Al
592
Hullanak a Frisco emberei rendesen.
több mint 5 éve
Csak tudunk offense TD-t is csinálni...
több mint 5 éve
Al
592
Én sem érzem, hogy ez olyan nagy dolog. Majd a PO-ban eldől, hogy mire elég.ja, kurva nagy dicsőség egy practice squad QB-t lenyomni 😀Azért támadásban elég zsengék vagyunk.És év elején féltünk hogy a védelem kevés lesz. Lám, csak pihentek. Az offense meg elfáradt!
Al
Pizsama
petey
több mint 5 éve
ja, kurva nagy dicsőség egy practice squad QB-t lenyomni 😀Azért támadásban elég zsengék vagyunk.És év elején féltünk hogy a védelem kevés lesz. Lám, csak pihentek. Az offense meg elfáradt!
Al
Pizsama
több mint 5 éve
Azért támadásban elég zsengék vagyunk.És év elején féltünk hogy a védelem kevés lesz. Lám, csak pihentek. Az offense meg elfáradt!
Al
több mint 5 éve
Al
592
Úgy tűnik a pontszerzéshez nem is nagyon kellenek a támadók.
több mint 5 éve
cziri66
141
Na Urak,erre az évre ennyi volt. Mindenkinek BUÉK!
több mint 5 éve
Al
592
Azért támadásban elég zsengék vagyunk.
több mint 5 éve
cziri66
141
Mullens nem támogatja Donald sack rekordját. Állandóan eldobálja.Meg is van az eredménye: fumble, int.,int.
Al
több mint 5 éve
Al
592
Mullens nem támogatja Donald sack rekordját. Állandóan eldobálja.
több mint 5 éve
Itt vagyok ám, csak csendben, mert asszony elkommunizálta a laptopom, tableten meg szar a multitasking. Go Rams! 😀