NFL eredménykövetés - 4 aktív topik
NFL Redzone - week 10
64
10
19 órától, NET4+
Arizona Cardinals - New York Jets
16
9
22:25
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
11
7
22:25, Arena4
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans
4
2
22:05
Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
több mint 3 éve
Kenny91
321
Ez egy eléggé "playing down to competition" meccs a Rams részéről.Ez általában így megy...mi valami hasonlót művelünk seahakws ellen állandóan
Kampman
több mint 3 éve
eh, kár érte, azt ittem bekanyarodik, mint Robi Karlosznak
több mint 3 éve
Ez egy eléggé "playing down to competition" meccs a Rams részéről.divízió meccs, Shanny csicskítja McVayt állandóan
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 239
Ez egy eléggé "playing down to competition" meccs a Rams részéről.
több mint 3 éve
Utley
258
Borzalom ez a Goff!
több mint 3 éve
Kenny91
321
Ebbe a roughing the passer idiotasagba idén már nagyon beleszalltak...most mit csináljon a védő ha már félig repül a levegőben? Teleportaljon?
több mint 3 éve
Niner Empire
577
Ma délután úgy voltam vele, hogy kapjunk ki egy színvonalas, izgalmas meccsen (ahogy az összes többi hátralévőn is), de nem szabadott volna leülnöm nézni, mert most muszáj szurkolnom. 😀
több mint 3 éve
Kenny91
321
mekkora egy állat D-nk van még így isJa hát itt látszik azért hogy jó a gárda mögöttük és azért egy két kezdő visszajön akkor ez hatványozodik
petey
Most képzeld hozzá a többi hianyzot
több mint 3 éve
Utley
258
Mi a francot művel ez a Goff?! A vakondnak is csukafejesre jó csak...
több mint 3 éve
Niner Empire
577
Mullens nem hagyja, hogy sima legyen.
több mint 3 éve
Wehttam
100
Nálam valamiért nem működik, esetleg egy másik stream van valakinek?stream van valakinek?bfstrms.xyz/watch/nfl-10
Harlequin
pöpec
petey
több mint 3 éve
Nagyon remélem Salah nem megy el...kell jövőre isén is remélem 😕
Kenny91
több mint 3 éve
Fájóan sima
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Kenny91
321
Nagyon remélem Salah nem megy el...kell jövőre is
több mint 3 éve
Niner Empire
577
Ez a Rams eddig egy vicc.Magunkat nem minősítem, mert nincs értelme. 😀
több mint 3 éve
Na tessék. Egy újabb 'fasz'.... vagy miafasz....miafasz van ma itt? 😀 😀 😀csak jönnek vissza a csapat kezdői 😀 - sherman, deebo, mostert....
petey
Platypus
több mint 3 éve
Platypus
287
miafasz van ma itt? 😀 😀 😀csak jönnek vissza a csapat kezdői 😀 - sherman, deebo, mostert....
petey