Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
Ez egy eléggé "playing down to competition" meccs a Rams részéről.Ez általában így megy...mi valami hasonlót művelünk seahakws ellen állandóan
Kampman
több mint 4 éve
eh, kár érte, azt ittem bekanyarodik, mint Robi Karlosznak

több mint 4 éve
Ez egy eléggé "playing down to competition" meccs a Rams részéről.divízió meccs, Shanny csicskítja McVayt állandóan
Kampman

több mint 4 éve
Borzalom ez a Goff!
több mint 4 éve
Ebbe a roughing the passer idiotasagba idén már nagyon beleszalltak...most mit csináljon a védő ha már félig repül a levegőben? Teleportaljon?
több mint 4 éve
Ma délután úgy voltam vele, hogy kapjunk ki egy színvonalas, izgalmas meccsen (ahogy az összes többi hátralévőn is), de nem szabadott volna leülnöm nézni, mert most muszáj szurkolnom. 😀
több mint 4 éve
mekkora egy állat D-nk van még így isJa hát itt látszik azért hogy jó a gárda mögöttük és azért egy két kezdő visszajön akkor ez hatványozodik
petey
Most képzeld hozzá a többi hianyzot
több mint 4 éve
Mi a francot művel ez a Goff?! A vakondnak is csukafejesre jó csak...
több mint 4 éve
Mullens nem hagyja, hogy sima legyen.
több mint 4 éve
Nálam valamiért nem működik, esetleg egy másik stream van valakinek?stream van valakinek?bfstrms.xyz/watch/nfl-10
Harlequin
pöpec
petey
több mint 4 éve
Nagyon remélem Salah nem megy el...kell jövőre isén is remélem 😕
Kenny91

több mint 4 éve
Fájóan sima
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Nagyon remélem Salah nem megy el...kell jövőre is
több mint 4 éve
Ez a Rams eddig egy vicc.Magunkat nem minősítem, mert nincs értelme. 😀
több mint 4 éve
Na tessék. Egy újabb 'fasz'.... vagy miafasz....miafasz van ma itt? 😀 😀 😀csak jönnek vissza a csapat kezdői 😀 - sherman, deebo, mostert....
petey
Platypus
több mint 4 éve
miafasz van ma itt? 😀 😀 😀csak jönnek vissza a csapat kezdői 😀 - sherman, deebo, mostert....
petey