NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Ez már nagyon kijárt, jó lenne ha az O vhogy összekaparná magát
több mint 9 éve
Beckhamnek meg máris megvan a 100+ megintfőleg, ha Randle így játszik
durva lesz ez a hármas jövőre tényleg 😊Szesze
több mint 9 éve
ó bazdmeg!
több mint 9 éve
Ennek ellenére örülök, hogy játszatjuk ma. Legalább látjuk, hogy hol tart.Randle jóSzeszeWatkins meg balfaszHighlander
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Beckhamnek meg máris megvan a 100+ megintdurva lesz ez a hármas jövőre tényleg 😊
több mint 9 éve
Randle jóSzeszeWatkins meg balfasz
több mint 9 éve
Randle jó
több mint 9 éve
múlt héten ugyanezt eljátszotta Sanchez meg Sproles
több mint 9 éve
ahogy ti az SBvel vagytok ígyén hozzá tudnék szokni 😀
tényleg: következő szezon után megint pats-nyg @ sb, elég unalmas már 4évente ugyanazvittore
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
jóvan, ha elkapja Donell akkor, jó csak most épp rövid
több mint 9 éve
ahogy ti az SBvel vagytok ígytényleg: következő szezon után megint pats-nyg @ sb, elég unalmas már 4évente ugyanaz
több mint 9 éve
megint ez a sok szar büntetés
több mint 9 éve
mondjuk ez nem tudom, hogy jön most megint ide 😊ahogy ti az SBvel vagytok így 😛SzeszeEz igaz , de ti velük sem .... 😀GreengoAzért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.Highlandervlsz nélkülük nem kerültetek volna a rájátszás közelébeozibozi
több mint 9 éve
ahogy ti az SBvel vagytok így 😛Ez igaz , de ti velük sem .... 😀GreengoAzért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.Highlandervlsz nélkülük nem kerültetek volna a rájátszás közelébeozibozi
több mint 9 éve
Ez igaz , de ti velük sem .... 😀Azért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.Highlandervlsz nélkülük nem kerültetek volna a rájátszás közelébeozibozi
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
ozibozi
17 143
Azért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.Highlandervlsz nélkülük nem kerültetek volna a rájátszás közelébe
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
azért a speciális egységbe is elférne némi erősítés
több mint 9 éve
most miért kezdtük el a balfasz "futó"játékokat hívni??SzeszeNem akarunk nyerni
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Azért én kurvára büszke vagyok erre a speciális egységre 😊 Emberfeletti amit játszanak idén. Egyszerűen parádés.
több mint 9 éve
meg is lett a büntetés faszán
több mint 9 éve
kellett nekem dicsérni az O playhívást.. fasz se érti ezeket