New York Jets - Miami Dolphins
több mint 7 éve
Kerozin
128
Ha így megy tovább, akkor ezzel az FG-lal a Jets behozhatatlan előnyre tett szert...
több mint 7 éve
josh mccown: "jay cutler, who?"
több mint 7 éve
itt az igazi flagfootball
több mint 7 éve
Flag flag hátán. Borzalmas.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
1&30 bakker...
több mint 7 éve
Maxwellnek megint kell majd 6 meccs hogy elkezdjen jatszani?
több mint 7 éve
az ilyen play-ek hol vannak a miami offense-ből?
több mint 7 éve
😀 ez is jogos 😀AdirotorGase playcallja eddig kurva gyenge, nem tudom mire készültek, de egy beszari farok offense képe ez eddig.No offense
Beki
Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mindenki tudja h a nagy playeket nyerjük, értem ez alatt a +10 yardokat. Várható volt h Ajayi futásaira készülünk, de eddig ugyanaz a sablonos hívások egy liga alja védelem ellen, holott milyen fegyvereik vannak...Gase playcallja eddig kurva gyenge, nem tudom mire készültek, de egy beszari farok offense képe ez eddig.Sajnos osztom. No offense, de egy sereghajtó banda ellen amit csinálunk, az nagyon halovány...
Beki
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Gase playcallja eddig kurva gyenge, nem tudom mire készültek, de egy beszari farok offense képe ez eddig.No offense
Beki
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
Gase playcallja eddig kurva gyenge, nem tudom mire készültek, de egy beszari farok offense képe ez eddig.Sajnos osztom. No offense, de egy sereghajtó banda ellen amit csinálunk, az nagyon halovány...
Beki
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Gase playcallja eddig kurva gyenge, nem tudom mire készültek, de egy beszari farok offense képe ez eddig.
több mint 7 éve
jets büntetésekkel tudunjk csak előrejutni
több mint 7 éve
Sziasztok!First of all: Go Phins!
Aztán: van itt vki GamePass-ról? Csak engem szpat az a rohadék, hogy pár percenként megszakad azzal, hogy "this video is temporary unavailable" vagy másoknak is táncol az idegein ennyi pénzért?
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Ez már közelít, de belekötök xDJogos, de akkor meg döntetlen... akkor úgy fogalmazok, hogy hihetetlen, egy ilyen meccs után legalább az egyik fél nem lesz vesztes 😀Ilyen játékot... és ezt a meccset valamelyik fél meg fogja nyerni.nem biztos xD
Kerozin
Adirotor
Kerozin
A jets nem is akar nyerni, és igy sem vezetünk 😀😀
több mint 7 éve
Kerozin
128
Jogos, de akkor meg döntetlen... akkor úgy fogalmazok, hogy hihetetlen, egy ilyen meccs után legalább az egyik fél nem lesz vesztes 😀Ilyen játékot... és ezt a meccset valamelyik fél meg fogja nyerni.nem biztos xD
Kerozin
Adirotor
több mint 7 éve
hát gyorsan 3. kísérletbe veregetjük magunkat.
több mint 7 éve
Ilyen játékot... és ezt a meccset valamelyik fél meg fogja nyerni.nem biztos xD
Kerozin
több mint 7 éve
jets offense > dolphins offense
több mint 7 éve
Kerozin
128
Ilyen játékot... és ezt a meccset valamelyik fél meg fogja nyerni.
több mint 7 éve
Jets támadás:Encroachment - Miami
NZI - Miami
False Start - Jets
Miami Támadás:
TimeOut - Miami
False start - Miami
False start - Miami
3&18 - -3 yard run
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Huhh, Suh h hátratette Carpentert.