New York Jets - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Garrett Wilson has two catches and two targets with 6:35 left in the third quarter. On the flip side, Davante Adams has 10 targets and four catches.
— Antwan V. Staley (@antwanstaley) January 5, 2025
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Végül is egy feel good meccsnek néz ki Rodgers számára.Talán jó lenne akkor egy szép búcsúval visszavonulni.
több mint 1 éve
köszööm hogy itt lehettem egy 500-asnál.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
na ott az 500-adik és nem Adamsnek 😮
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
@Kúrfürst briareosdenver loss szóval bukó
Nektek a W-en kívül mi kell még a PO-hoz?
Drip
több mint 1 éve
ahh, szép idők voltak. r&r express, davone bess.extra szépség volt h avval a penningtonnal akit miatta basztak kina send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 1 éve
Atyaságos jóég ez milyen play volt
több mint 1 éve
ki is nyiratja ha igy megy továbbNa bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀Szokásos Adamsnak force a slantbe int
Drip
Wester
több mint 1 éve
Na bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀Szokásos Adamsnak force a slantbe int
Drip
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Na bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀
több mint 1 éve
extra szépség volt h avval a penningtonnal akit miatta basztak kina send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Amúgy draftpozit nem sokat javíthatunk már, szóval legalább az se baj ha nyerünk
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
na send a ayron to nyugdijszerintem megdobja az 500-at Adamsnek és leül
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
na send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
na, nézzük az idei utolsót.
több mint 1 éve
szezonhoz méltó kezdésThe banner is upside down… pic.twitter.com/rrbbWgZTTu
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) January 5, 2025
Lesz ez még így se!