New York Jets - Miami Dolphins
11 hónapja
Garrett Wilson has two catches and two targets with 6:35 left in the third quarter. On the flip side, Davante Adams has 10 targets and four catches.
— Antwan V. Staley (@antwanstaley) January 5, 2025
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Végül is egy feel good meccsnek néz ki Rodgers számára.Talán jó lenne akkor egy szép búcsúval visszavonulni.
11 hónapja
köszööm hogy itt lehettem egy 500-asnál.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 hónapja
na ott az 500-adik és nem Adamsnek 😮
Lesz ez még így se!
11 hónapja
ahh, szép idők voltak. r&r express, davone bess.extra szépség volt h avval a penningtonnal akit miatta basztak kina send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
11 hónapja
ki is nyiratja ha igy megy továbbNa bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀Szokásos Adamsnak force a slantbe int
Drip
Wester
11 hónapja
Na bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀Szokásos Adamsnak force a slantbe int
Drip
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Na bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀
11 hónapja
extra szépség volt h avval a penningtonnal akit miatta basztak kina send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
Kampman
11 hónapja
Amúgy draftpozit nem sokat javíthatunk már, szóval legalább az se baj ha nyerünk
Lesz ez még így se!
11 hónapja
na send a ayron to nyugdijszerintem megdobja az 500-at Adamsnek és leül
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
11 hónapja
na send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
11 hónapja
na, nézzük az idei utolsót.
11 hónapja
szezonhoz méltó kezdésThe banner is upside down… pic.twitter.com/rrbbWgZTTu
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) January 5, 2025
Lesz ez még így se!