Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 9 éve
egyébként igaza van Gyulának, tényleg szép punt volt Daltontól 😀
több mint 9 éve
én szóltam 😀szerencsére a Bengals O is velünk vanAzért ez még bőven nincs nyerve, kell egy TD, azt csók. Nem mintha az olyan egyszerű lenneHát nagyon nem úgy néz ki, hogy itt mi TD-t csinálnánk.
fcancellara
vontod
Shilkor
több mint 9 éve
Erőfelmérő meccs pipa!Ja mégsem.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nebaxxx! Megint int 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
jóvan, még egy int
több mint 9 éve
szerencsére a Bengals O is velünk vanAzért ez még bőven nincs nyerve, kell egy TD, azt csók. Nem mintha az olyan egyszerű lenneHát nagyon nem úgy néz ki, hogy itt mi TD-t csinálnánk.
fcancellara
vontod
több mint 9 éve
Anyád Bodine...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
az a baj, hogy a D megint megadta az eselyt, az O meg elbasztaDe mit? Nagyot nem hibázott az O sem. A labda megvan, még 80 yard meg nincs ma a bengals támadókban. Legalábbis eddig nem így tűnt.
xtaki
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
ne legyen igazad😊 Igaz, ezt még akkor írtam, amikor 3. és 6 volt, gondoltam meglesz...Azért ez még bőven nincs nyerve, kell egy TD, azt csók. Nem mintha az olyan egyszerű lenneHát nagyon nem úgy néz ki, hogy itt mi TD-t csinálnánk.
fcancellara
vontod
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
az a baj, hogy a D megint megadta az eselyt, az O meg elbasztaezzel tkp csak az idő ment, most ugyanonnan jöhetnek, ahonnan az INT drive elején
xtaki
több mint 9 éve
Azért ez még bőven nincs nyerve, kell egy TD, azt csók. Nem mintha az olyan egyszerű lenneHát nagyon nem úgy néz ki, hogy itt mi TD-t csinálnánk.
fcancellara
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
xtaki
3 439
az a baj, hogy a D megint megadta az eselyt, az O meg elbaszta
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Azért ez még bőven nincs nyerve, kell egy TD, azt csók. Nem mintha az olyan egyszerű lenne
több mint 9 éve
Hát amennyit szidtuk már Halleyt minimum kétszeres SB győztesnek kellene már lennie...Jeeeee Blaaaake és mindig szidjátok 😀dddő olyan, mint Haley: szidni kell, hogy normálisan működjön 😀
herewego
Shilkor
több mint 9 éve
Jeeeee Blaaaake és mindig szidjátok 😀dddő olyan, mint Haley: szidni kell, hogy normálisan működjön 😀
herewego
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Blake te igazi Kétarc vagy! Elkapnak melletted 100+ yardokat erre INT csinálsz te állat!a felét visszahozta😀
steelwolf
több mint 9 éve
Gáz. Bőven volt hely a sarokban.
több mint 9 éve
Blake te igazi Kétarc vagy! Elkapnak melletted 100+ yardokat erre INT csinálsz te állat!
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
aztaku...flag, nincs, erre meg Int...most k. nagy mázlink volt.
több mint 9 éve
xtaki
3 439
Dalton meccsben tart..
több mint 9 éve
otttttt vannn 😀