Pro Bowl 2014
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Majd Jay Gruden téged is felépít, mint Daltont.Egy világ omlott össze bennem. ._.bálnalekvárSzép estét. Höri, remélem, hogy akárcsak tavaly, most is Hawaii ingben nyomod!bálnalekvárSzegedről jöttem, az albérletben meg minimális a gardrob.Höri
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Egy világ omlott össze bennem. ._.Szép estét. Höri, remélem, hogy akárcsak tavaly, most is Hawaii ingben nyomod!bálnalekvárSzegedről jöttem, az albérletben meg minimális a gardrob.Höri
akkorisredskins
több mint 10 éve
Montana
635
KösziÜdv a követőknek!Alig bírtam felkelni,erre olvasom hogy a kezdőrúgásig még van több mint fél óra?:S Na neee..Montanakirály a siged melleslegHöri
több mint 10 éve
Kő-papír-olló!de amúgy tényleg, most hogy is lesz? Ráúszással kezdenek?bálnalekvárLegalább láthatjuk, hogy milyen lesz az NFL a jövőben...FearTomiÜdv a követőknek!Alig bírtam felkelni,erre olvasom hogy a kezdőrúgásig még van több mint fél óra?:S Na neee..Montananincs kezdőrúgásKmetyG
több mint 10 éve
Montana
635
akkor javítom..kezdésig😊Üdv a követőknek!Alig bírtam felkelni,erre olvasom hogy a kezdőrúgásig még van több mint fél óra?:S Na neee..Montananincs kezdőrúgásKmetyG
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
de amúgy tényleg, most hogy is lesz? Ráúszással kezdenek?Legalább láthatjuk, hogy milyen lesz az NFL a jövőben...FearTomiÜdv a követőknek!Alig bírtam felkelni,erre olvasom hogy a kezdőrúgásig még van több mint fél óra?:S Na neee..Montananincs kezdőrúgásKmetyG
akkorisredskins
több mint 10 éve
Legalább láthatjuk, hogy milyen lesz az NFL a jövőben...Üdv a követőknek!Alig bírtam felkelni,erre olvasom hogy a kezdőrúgásig még van több mint fél óra?:S Na neee..Montananincs kezdőrúgásKmetyG
több mint 10 éve
Szép estét. Höri, remélem, hogy akárcsak tavaly, most is Hawaii ingben nyomod!bálnalekvárSzegedről jöttem, az albérletben meg minimális a gardrob.
több mint 10 éve
Üdv a követőknek!Alig bírtam felkelni,erre olvasom hogy a kezdőrúgásig még van több mint fél óra?:S Na neee..Montananincs kezdőrúgás
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Szép estét. Höri, remélem, hogy akárcsak tavaly, most is Hawaii ingben nyomod!
akkorisredskins
több mint 10 éve
Üdv a követőknek!Alig bírtam felkelni,erre olvasom hogy a kezdőrúgásig még van több mint fél óra?:S Na neee..Montanakirály a siged mellesleg
több mint 10 éve
Montana
635
Üdv a követőknek!Alig bírtam felkelni,erre olvasom hogy a kezdőrúgásig még van több mint fél óra?:S Na neee..
több mint 10 éve
Sal Bandy
33
ezt találtam, ez működik.http://cricfree.tv/sky-sports-1-live-stream-uk.php
sal
több mint 10 éve
Sal Bandy
33
Köszi! Bízom benne, hogy 2.-án már élőben nézem!Sziasztok! tudtok tuti stream címet?Sal BandySport Tv adja, de ha nem tudnád fogni, majd itt keresgélj, kb 90 perc múlva:
gofirstrow.eu/watch/235611/1/watch-sanders-team-vs-rice-team.htmliktriad
sal
több mint 10 éve
Sziasztok! tudtok tuti stream címet?Sal BandySport Tv adja, de ha nem tudnád fogni, majd itt keresgélj, kb 90 perc múlva:
gofirstrow.eu/watch/235611/1/watch-sanders-team-vs-rice-team.html
több mint 10 éve
bár én ma szültem. Csak nem gyereket 😕)mondjuk ha ezeket mailben írnátok, akkor is be lenne olvasva, azt remélem tudjátokHöriSajna nem vizsgázom, nem született gyerekem az elmúlt 3 napban és nem vagyok "lány". 😀😀😀iktriad
több mint 10 éve
mondjuk ha ezeket mailben írnátok, akkor is be lenne olvasva, azt remélem tudjátokHöriSajna nem vizsgázom, nem született gyerekem az elmúlt 3 napban és nem vagyok "lány".
És persze nem vagyok Gábor Kispestről. 😀😀😀
több mint 10 éve
Höri, te utazol Ricsivel idén a Super bowl-ra?KmetyGhétfőn indulás szóval ha én mennék már bőszen aludnék
több mint 10 éve
Höri, te utazol Ricsivel idén a Super bowl-ra?
több mint 10 éve
mondjuk ha ezeket mailben írnátok, akkor is be lenne olvasva, azt remélem tudjátokHöriProtekció Hörikém, Protekció. 😀 Így a tuti xD
több mint 10 éve
mondjuk ha ezeket mailben írnátok, akkor is be lenne olvasva, azt remélem tudjátok
több mint 10 éve
Elég rossz, hogy eltörölték a kickoff-okat, így Patterson most csak 70-80 yardos punt return TD-ket fog szerezni.
több mint 10 éve
Még egy kérdés: Read option: Mi igaz rá: 1 szezonos trend volt, ami gyorsan elhalt (mint a Wildcat) vagy még jó ideig fogunk vele találkozni az NFL pályáin?
több mint 10 éve
Höri, most kikacsintasz az eredménykövetősöknek az elején? 😀