Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Félre értet szerintem !? mi? azt kérdeztem ki állt be a helyére. teljesen foglamatlan volt. nem értelek min sértődtél meg.Nehogy ne értsd már. Hagyjuk a francbaFlukerért nagy kár. A helyén már át is jöttekúristen, ki ez a helyén?
garrett27
petey
garrett27
petey
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Köszönjük !További sok sikert Petey cimbora és nagyon remèlem jövőre elkerülnek bennetek ilyen szinten a sérülések!
több mint 5 éve
? mi? azt kérdeztem ki állt be a helyére. teljesen foglamatlan volt. nem értelek min sértődtél meg.Nehogy ne értsd már. Hagyjuk a francbaFlukerért nagy kár. A helyén már át is jöttekúristen, ki ez a helyén?
garrett27
petey
garrett27
több mint 5 éve
Nehogy ne értsd már. Hagyjuk a francbaFlukerért nagy kár. A helyén már át is jöttekúristen, ki ez a helyén?
garrett27
petey
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Majdnem elmentem aludni. Kár lett volna lemaradni Bobby első INT RTD-jéről
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Wagner Middle Linebacker a liga legjobbja
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 345
BW *****
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na basszus ............hamstring min. 4 hét ha nem többFlukerért nagy kár. A helyén már át is jöttekNem tudni mennyire súlyos ?
garrett27
Rózsa Sándor (betyár)
petey
több mint 5 éve
hamstring min. 4 hét ha nem többFlukerért nagy kár. A helyén már át is jöttekNem tudni mennyire súlyos ?
garrett27
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Flukerért nagy kár. A helyén már át is jöttekNem tudni mennyire súlyos ?
garrett27
több mint 5 éve
Flukerért nagy kár. A helyén már át is jöttekúristen, ki ez a helyén?
garrett27
több mint 5 éve
Flukerért nagy kár. A helyén már át is jöttek
több mint 5 éve
nem csoda ennyit futnak, olyan holdingok vannak az eszem megáll
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lassan tényleg nem lesznek szavak arra,hogy mennyire szar szezonunk van... 😐Ez egy ilyen szezon sajnos 😓 Rengeteg sérülés .......
Oregon88
De fel fejjel jó Draft jön vissza Jimmy fiú nem lesz ez rossz !!!!
Én szurkolok nagyon nektek
több mint 5 éve
Oregon88
423
Lassan tényleg nem lesznek szavak arra,hogy mennyire szar szezonunk van... 😐
több mint 5 éve
ja hát nem para, ilyesmit vártam, csak felesleges plusz labdákat adni az ellenfélnek.hát nem vagyok hasraesve a Hawkstól. lőjük lábon magunkat és adjuk nekik a pontokat.Nem bántásbol de ha sajnos gyenge az ellenfél (sajnos majdnem mindenki csere nálatok ) akkor nehéz jól jatszani!
petey
Majd jövő héten nézzél meg minket !!!
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
12th member
1 053
Védelembe van baj
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hát nem vagyok hasraesve a Hawkstól. lőjük lábon magunkat és adjuk nekik a pontokat.Nem bántásbol de ha sajnos gyenge az ellenfél (sajnos majdnem mindenki csere nálatok ) akkor nehéz jól jatszani!
petey
Majd jövő héten nézzél meg minket !!!
több mint 5 éve
Oszi
1 215
hát nem vagyok hasraesve a Hawkstól. lőjük lábon magunkat és adjuk nekik a pontokat.Marsh hogy teljesít nálatok?
petey
több mint 5 éve
hát nem vagyok hasraesve a Hawkstól. lőjük lábon magunkat és adjuk nekik a pontokat.
több mint 5 éve
pihentetni kellene, csak folyamat rásérül. Reméljük nem komolyfutott egy jót, utána ráestek és úgy kellett letámogatniszegény Breida 😕mi történt vele?
petey
diverdoc
petey
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
futott egy jót, utána ráestek és úgy kellett letámogatniszegény Breida 😕mi történt vele?
petey
diverdoc