Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne foglakozz vele ! Felesleges......!neharagudj,hogy tudok értékelni egy a csapatom által szerzett td utáni szerintem szellemes ünneplésnek, többet nem fordul elő.obviuszli nem neked ment volnaMert már túl vagyok a 99 éves korhatáron.miért nem inkább legózol?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
talán a kedvenc seahawks momentumom ever, shermantől mindenképp
fly_gulls
Coolearie
petey
Coolearie
petey
fly_gulls
több mint 5 éve
ízléses akkorezt az első td után csináltákez csak a bemelegítés volt, milyen TD?neharagudj,hogy tudok értékelni egy a csapatom által szerzett td utáni szerintem szellemes ünneplésnek, többet nem fordul elő.obviuszli nem neked ment volnaMert már túl vagyok a 99 éves korhatáron.miért nem inkább legózol?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
petey
Coolearie
petey
fly_gulls
petey
fly_gulls
több mint 5 éve
fly_gulls
103
ezt az első td után csináltákez csak a bemelegítés volt, milyen TD?neharagudj,hogy tudok értékelni egy a csapatom által szerzett td utáni szerintem szellemes ünneplésnek, többet nem fordul elő.obviuszli nem neked ment volnaMert már túl vagyok a 99 éves korhatáron.miért nem inkább legózol?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
petey
Coolearie
petey
fly_gulls
petey
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
A nap jelenete: Shermanre beküldték Fant-et
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
ez csak a bemelegítés volt, milyen TD?neharagudj,hogy tudok értékelni egy a csapatom által szerzett td utáni szerintem szellemes ünneplésnek, többet nem fordul elő.obviuszli nem neked ment volnaMert már túl vagyok a 99 éves korhatáron.miért nem inkább legózol?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
petey
Coolearie
petey
fly_gulls
több mint 5 éve
fly_gulls
103
neharagudj,hogy tudok értékelni egy a csapatom által szerzett td utáni szerintem szellemes ünneplésnek, többet nem fordul elő.obviuszli nem neked ment volnaMert már túl vagyok a 99 éves korhatáron.miért nem inkább legózol?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
petey
Coolearie
petey
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
hiányoztál nekiMár nem elmentél aludni 3szor ?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
Nadal17
több mint 5 éve
obviuszli nem neked ment volnaMert már túl vagyok a 99 éves korhatáron.miért nem inkább legózol?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
petey
Coolearie
több mint 5 éve
Es mennyire igaza lenne!Már nem elmentél aludni 3szor ?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
Nadal17
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Nadal17
586
Már nem elmentél aludni 3szor ?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
több mint 5 éve
...bár ez nekem donw by contact voltMindegy
petey
több mint 5 éve
na ez is tipikus, végre csinálunk valami jót erre dobjuk a kukába az egész drive-ot.Épp megakartam dícsérni Wilsont hogy na végre egy akaró játékos és tessék 😀
petey
több mint 5 éve
na ez is tipikus, végre csinálunk valami jót erre dobjuk a kukába az egész drive-ot.
több mint 5 éve
Mullens, Wilson, Pettis, Bourne. Azert ezt izlelgetni kell mint a niners O#!
több mint 5 éve
Mert már túl vagyok a 99 éves korhatáron.miért nem inkább legózol?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
petey
több mint 5 éve
miért nem inkább legózol?twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
Coolearie
több mint 5 éve
twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434Gyönyörű, ennyi örömük legyen a szezonban.
fly_gulls
több mint 5 éve
fly_gulls
103
twitter.com/pastapadre/status/1069349414500626434talán a kedvenc seahawks momentumom ever, shermantől mindenképp
Szerkesztette: fly_gulls
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
mindig rácsodálkozom, hogy mennyi új figurát tudunk bemutatni balfaszkodásban, ebben nincs párunk.
több mint 5 éve
hát most hogy is mondjam. ha eddig nem kellett volna kirúgni Saleh-t, akkor most itt az ideje. LB-t WR-re. tabzs bazdmeg.
több mint 5 éve
Mondjuk miert a front7 fut az elkapoval? Ez vmi uj Saleh magic?
több mint 5 éve
lol joejt