NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 282
41
20:35 Florida vs Georgia [Jacksonville, Florida] - NET4+
Football videók
12 feliratkozó
több mint 1 éve
Kampman
28 135
1989-es alapszakasz, Bengals-SeahawksA hazai drukkerek hógolyókkal dobálják az ellenfelet, Sam Wyche (Bengals HC) pedig a lehető legmenőbb módon állítja le és ugyanakkor hergeli fel őket.
több mint 1 éve
Kampman
28 135
Amikor a Lions HC tényleg mindent megtett, hogy a csapata elveszítse a meccsetwww.youtube.com/watch?v=I8G_7ks2mGE
több mint 2 éve
Kampman
28 135
Amikor az NFC Central négyötöde (lényegében a mai NFC North) kampányba kezdett, hogy a Buccaneerst kirakják a divízióból és helyette a megalakulóban lévő Panthers kerüljön be.több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Amikor először ezt a videót láttam, nekem a 8-as tűnt fel, látszik, hogy van esze
több mint 2 éve
Azonnal draftolnam a kiccsavot 😂youtube.com/shorts/1urR3cK5-EI?feature=share
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 135
Az 1984-es szezon története, a ligára gyakorolt hatása, valamint a korszellem megjelenése a pályán és azon kívülwww.youtube.com/watch?v=8gWsju5JPpI
több mint 3 éve
Kampman
28 135
hát ez valami csodálatosNéhány éve a Seattle Marinersről is csináltak egy hasonló, több részre bontott filmet.
Löfli
Tényleg minőségi munka.
több mint 3 éve
Kampman
28 135
Vajon mit mondott Pete Gogolak a bírónak?Sajnos itt nem engedi lejátszani, de a lényeg 2:50-nél kezdődik. A Giants kihagy egy meccsnyerő FG-t hosszabbításban, pedig Gogolak szerint bent volt az. A narrátor megkéri a magyarul szájról olvasni tudókat, hogy inkább ne nézzenek oda 😊
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
A szerkesztőktől szeretném kérdezni, hogy engedett feltölteni ide egy linket egy torrent fájlhoz, amely az általam legjobb minőségben összegyűjtött összes Super Bowl-t tartalmazza egy csomagban? (angol és az összes magyar közvetítést)Nem. Torrent link maximum PM-ben osztható.
Riverske
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A szerkesztőktől szeretném kérdezni, hogy engedett feltölteni ide egy linket egy torrent fájlhoz, amely az általam legjobb minőségben összegyűjtött összes Super Bowl-t tartalmazza egy csomagban? (angol és az összes magyar közvetítést)
több mint 3 éve
😀Leverage and pad level @NavyFB 🐐🐐 pic.twitter.com/Rr9LWKuPEN
— Old Football Film (@FilmHistoric) November 27, 2020
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Találtam egy ilyet is:Ez ugyanaz. Igy legalabb tobben megnezhetik. Szep munka!
Fast Willie
Legalabbis nekem tetszett.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 346
10 yardon letoltheto egy erdekes kis video. Az NFL franchise tortenelem. Vagyis egy terkepen vegigkovethetjuk, melyik evben, mely csapatok, epp milyen neven futva alkottak a ligat.Találtam egy ilyet is:
NFL Explained - How Every Team Got Its Name
ulpianus
www.youtube.com/watch?v=ovdbrdCIP7U&t=134s
több mint 4 éve
10 yardon letoltheto egy erdekes kis video. Az NFL franchise tortenelem. Vagyis egy terkepen vegigkovethetjuk, melyik evben, mely csapatok, epp milyen neven futva alkottak a ligat.NFL Explained - How Every Team Got Its Name
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Mondjuk Ő nem tudom, hogy jön ide, de tessék ha már hiányoltad.twitter.com/FOXSportsSW/status/1208199169447301120Kár, hogy egyedül a lényeg nem látszik a videóból 😊
r.baggio
Wyatt
Szerkesztette: kristóf17
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/FOXSportsSW/status/1208199169447301120Kár, hogy egyedül a lényeg nem látszik a videóból 😊
r.baggio
több mint 4 éve
twitter.com/FOXSportsSW/status/1208199169447301120
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Újabb zseniális:www.youtube.com/watch?v=HS4af3K4m1Y
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 5 éve
Kötelező anyag:www.youtube.com/watch?v=PCeQFVtog7w
Madden hates me.