Fantasy NASCAR
5 feliratkozó
több mint 12 éve
Most nézem, hogy a következő verseny Atlantában lesz. (Kedvenc pályám Thunder 2004-ben. 😀) Illene jól szerepelnem. Kár, hogy pont ezt a versenyt nem látom. Mondjuk legalább berakhatom KuBuscht a csapatba. 😀
több mint 12 éve
én írok ma, csak tegnap sörök mellett haverokkal teszteltük (láttam Dávid, hogy írtál, csak nem volt időm visszaírni. mondjuk én JJvel voltam 😀)egyébként 2010es játék és félelmetesen jó a grafója. Az elején az intro...Bifle próbál előzni, majd megcsúszik és egy hatalmas baleset kerekedik ki a dolgokból. Mintha élőben menne a futam... 😮
JT Daniels fan
több mint 12 éve
és egyikőtök sem látott neki egy min. 15 soros beszámolónak, szégyelljétek magatokat.shawnkaMajd ha meglesz akkor talán írok egyet. 😊
több mint 12 éve
és egyikőtök sem látott neki egy min. 15 soros beszámolónak, szégyelljétek magatokat.
több mint 12 éve
megvettem ps store-on a nascar the game 2011et. Indianapolisban mentem először, JJvel természetesen. Mocskos jó a játék és olyan faja a grafikája... 😊Jövő hónapban már lehet én is megveszem. 😊
lehet 2010 és 2011es szezont is menni, nagy vétel volt 3000 forintért 😊Habi
Egyenlőre jól elvagyok a Thunder 2004-el is ps2-ön. Igaz annak a grafikája szar, de az autófejlesztés, szponzor szerzés meg úgy az egész karrier mód tetszik benne. Meg a rival & alliance system is marha jó, akivel rosszban vagyok megpróbál kipörgetni, folyton blockol szóval elég jól megcsinálták ezt a részét. 😀
több mint 12 éve
megvettem ps store-on a nascar the game 2011et. Indianapolisban mentem először, JJvel természetesen. Mocskos jó a játék és olyan faja a grafikája... 😊hogy én mennyire utállak most téged 😀
lehet 2010 és 2011es szezont is menni, nagy vétel volt 3000 forintért 😊Habi
több mint 12 éve
megvettem ps store-on a nascar the game 2011et. Indianapolisban mentem először, JJvel természetesen. Mocskos jó a játék és olyan faja a grafikája... 😊lehet 2010 és 2011es szezont is menni, nagy vétel volt 3000 forintért 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Danica ujjmutogatós fenyegetőzése is megérne egy misét 😀shawnkaengem is fenyegethetne úgy 😛 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Danica ujjmutogatós fenyegetőzése is megérne egy misét 😀
több mint 12 éve
sztem max pénzbüntetés jár az ilyenért. ha futamról eltiltás járna, nem hinném, hogy Stewart a 10. helyével együtt ezt meg merné kockáztatni.HabiÉs ha a szélvédőt találja el? Oké, egy Nascar kocsi szélvédője valszeg nem törne be tőle, de ez akkor is óriási suttyóság.
több mint 12 éve
sztem max pénzbüntetés jár az ilyenért. ha futamról eltiltás járna, nem hinném, hogy Stewart a 10. helyével együtt ezt meg merné kockáztatni.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
OMG! Ez mekkora suttyó! Remélem szétbüntetik.ez még 43. alkalommal is gyönyörű 😀Ezt a parasztot mennyi időre fogják eltiltani ezért?Schleck
shawnka
Ám erről a futamról is sikerült lemaradnom. Vmit ki kell találnom erre. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ez még 43. alkalommal is gyönyörű 😀Ezt a parasztot mennyi időre fogják eltiltani ezért?
shawnka
több mint 12 éve
Kaselowski meg Kenseth megint elintézett... Komolyan mondom teljesen fölösleges időt szánna rá, hogy kit kéne berakni. Úgyis programoztam, majd írok egy random számgenerátort és megvan a rosterem... 😂
több mint 12 éve
miért temetitek Gordont? nem sok a hátránya
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Dávid, grat az első futamgyőzelmedhez, te is megérdemelted 😊 Ravennek meg le a kalappal a második helyért, rád is rád fért 😀Kösz. 😀 Ha az 1. versenyen nem hagyom ki JJ-t a csapatból akár még veletek is versenyben lehetnék. 😀 Így marad az összetett 4-5. helyért csatázás. 😊
shawnka
De nem baj, így is élvezem ezt az egészet 😊 Voltam már NFL-NBA-MLB ligában, de egyértelműen itt a legjobb a hangulat. 😀 Remélem jövőre is lesz liga. 😀
több mint 12 éve
Dávid, grat az első futamgyőzelmedhez, te is megérdemelted 😊 Ravennek meg le a kalappal a második helyért, rád is rád fért 😀Ez valami kezdete volt, innentől behúzom az összeset 😀
shawnka
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Sajnos nem lett meg. 😕 Gordonnak így annyi. 😕Azért szép volt JJ szép volt Jeff! 😊 És szép volt Danica! 😊 Ha nincs #78 akár top20 is lehetett volna.
Fantasy: Whooooooo baby!! 2. hely! A Gordon teamek nyertek! :cool: 😀
több mint 12 éve
nagyon kemény futam volt, Denny nem tudom mit reggelizett, de megérdemelte.ezt a 150. kör után mondta a rádión: "P11!! We are going to win this race! It is silly how fast we are!"
10 futam óta szopórolleren voltunk, ez most nagyon jót tett a lelkemnek.
Dávid, grat az első futamgyőzelmedhez, te is megérdemelted 😊 Ravennek meg le a kalappal a második helyért, rád is rád fért 😀
több mint 12 éve
Van egy "szakaszgyőzelmem" 😀 Gordon viszont idén nem vesz részt a Chase-ben :hüpp:
több mint 12 éve
van vagy 50 környi különbség a pit között, jó ez így 2-3banbasszusbasszusbasszus, nagyon jön a Hendrick vonatshawnkaNyugi, nő a távolság 😕gdavid
JT Daniels fan
több mint 12 éve
basszusbasszusbasszus, nagyon jön a Hendrick vonatshawnkaNyugi, nő a távolság 😕
több mint 12 éve
Gyerünk JEFF!! Nagyon kéne ez a győzelem!
több mint 12 éve
basszusbasszusbasszus, nagyon jön a Hendrick vonat